Inlägg från: Anonym (Hjälp) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hjälp)

    Är det våldtäkt? De bor ihop. Killen vill typ aldrig ligga, tjejen vill alltid. Nu har de sex. Tjejen ber om närhet under sexet, "kom närmre" varpå killen trycker ner hennes huvud hårt. Hon säger "sluta", han fortsätter tills hon stänger benen.

    Vattumankillen skrev 2020-03-30 22:47:36 följande:
    Om jag förstod texten rätt så sa kvinnan nej till nedtryckningen av huvudet, inte sexet. Dessutom sker det under samlaget och då har killen och kvinnan antagligen redan gett varandra sitt samtycke.
    Att trycka ned hennes huvud är ju ingen sexakt.
    Det borde inte räknas som våldtäkt.
    Fast så funkar det ju inte. Bara för att man gett samtycke först, så varar det ju NATURLIGTVIS vara tills ena personen säger nej och därmed tar tillbaka sitt samtycket. Är det verkligen så svårt? När någon säger stopp så är det stopp.
  • Anonym (Hjälp)
    Vattumankillen skrev 2020-03-30 23:01:16 följande:
    Som jag skrev.
    Hon verkade säga nej till nedtryckningen av huvudet.

    Det är ju ingen sexakt.
    Du skriver ju att hon redan gett samtycke, som att hon då gett samtycke till allt. Det har hon inte. Hon ber honom att kyssa henne, vad jag förstår under tiden som de håller på, och då trycker han ner henne. Hon säger nej. Han slutar inte att trycka ner henne. Samtycket är SÅ långt borta här. Klart att det kan anmälas. Om inte annat så är det ju ett övergrepp.
Svar på tråden Är det våldtäkt? De bor ihop. Killen vill typ aldrig ligga, tjejen vill alltid. Nu har de sex. Tjejen ber om närhet under sexet, "kom närmre" varpå killen trycker ner hennes huvud hårt. Hon säger "sluta", han fortsätter tills hon stänger benen.