• Anonym (Lovli­e)
    Tue 31 Mar 2020 00:22
    1689 visningar
    75 svar
    75
    1689

    Intresserad av ful kille?

    Jag gifte mig med honom. Skaffade barn. Folk blir provocerade av att jag valde en så ful man. I början av vårt förhållande skulle han få stryk av random snubbe på krogen som tyckte min pojkvän var för ful för mig.

    Idag har jag alldeles en man som är fantastisk på alla sätt, förutom att han inte attraherar mig. Och det saknar jag. Jag saknar att ha sex med en snygg man som tilltalar mig visuellt...

  • Anonym (Lovli­e)
    Tue 31 Mar 2020 06:45
    #9

    Så kanske det är? Jag stör mig inte så mycket, men han var ganska oerfaren i sängen och det sitter i fortfarande. Han är bra men inte fantastisk...

  • Anonym (Lovli­e)
    Tue 31 Mar 2020 12:12
    #15
    Pinotage skrev 2020-03-31 10:09:34 följande:

    Jag blir lite nyfiken ... Vet din man om att du inte är attraherad av honom?

    Hur tog han det när han fick veta det ?


    Men det kan jag väl inte säga? Han vet själv att vi inte spelar i samma liga, det har han fått höra av andra. Jag ger honom komplimanger för detaljer på honom som jag tycker är snygga, och han suger åt sig dem som en svamp.
  • Anonym (Lovli­e)
    Tue 31 Mar 2020 15:29
    #19
    Anonym (Han vet) skrev 2020-03-31 12:43:09 följande:

    Tro mig, han vet. Sånt här känner man på sig. Jag var i din mans sits med min exfru. Jag kände tidigt att hennes attraktion till mig minskade, avtog, försvann. Jag frågade henne aldrig men fick komplimanger så som du ger. Specifika kroppsdelar. Detta gjorde att jag aldrig kunde känna mig riktigt attraktiv. Jag fick komplimanger om mina underarmar, då tog jag på mig kortärmat. Fick jag komplimang om magen, så gick jag utan tröja på mig hemma. Hon tyckte om mina ben, så jag gick ofta i shorts o.s.v. Jag sög också åt mig som en svamp men kände mig inte attraktiv eller åtrådd av henne ju längre tiden gick. Om han också går med känslan av att ni inte spelar i samma liga.

    Du behöver inte berätta för honom att du känner på detta sätt.

    Han vet!


    Varför kände du dig inte åtrådd?

    Jag och min man har ganska ofta sex, 3-4 gånger i veckan, och jag tar ofta initiativet. Jag ger honom väldigt mycket bekräftelse m. Är faktiskt tveksam till om han verkligen vet... tror att han känner sig åtrådd och älskad. Men vet att han mår dåligt ibland när jag får mycket uppmärksamhet...
  • Anonym (Lovli­e)
    Tue 31 Mar 2020 18:01
    #30
    Anonym (Han vet) skrev 2020-03-31 17:49:03 följande:

    För mig handlade det om mer än bara sex. Det hade vi gott om. Men det kändes inte riktigt äkta. Hon var liksom inte där mentalt när vi hade sex. En känsla jag hade som visade sig vara sann.


    Hm... ja, du kanske har rätt. Hade du velat veta?
  • Anonym (Lovli­e)
    Tue 31 Mar 2020 19:29
    #32
    Anonym (Han vet) skrev 2020-03-31 18:16:19 följande:

    Jag vet inte.

    Då hade jag i alla fall inte behövt fundera på saken. Men jag vet inte hur jag hade reagerat om hon faktiskt sagt det till mig rakt ut.

    Hur reagerar man på en sådan information? Lite svårt att förändra ens utseende. Om det inte är fysisk, kroppsligt. Kroppen kan man ju alltid trimma.

    Vad är det som gör att du inte attraheras av din man?


    Alla män, både ons och pojkvänner, jag varit med tidigare har varit norm-snygga. Vältränade kroppar, snyggt ansikte. Jag vet att jag fortfarande är attraktiv och tror att vetskapen om att jag kan få någon som är snyggare stör mig lite. Är ju så härligt att ha sex med någon som stimulerar det visuella... en dag kommer jag inte kunna landa de där snygga mannen längre och det känns som min chans att få ha sex med en snygg kille igen håller på att rinna ut i sanden.

    Hans överkropp är rätt tilltalande, men annars...

    Men nej, jag tror inte han behöver veta vad jag känner.
  • Anonym (Lovli­e)
    Wed 1 Apr 2020 18:45
    #50
    Anonym (Han vet) skrev 2020-04-01 11:38:13 följande:

    Så då handlar det om en klassisk åldersnoja.

    Du har alltså en fantastisk man. Ni har barn och livet leker ganska bra. Det som stör dig är att du inte tänder på honom visuellt.

    Du vill, nu medans du kan, ligga runt med ?snygga? män. Detta innan du själv känner att du tappat din ?snygghet?.

    Jag tror att det är som någon tidigare skrev. Han vet om hur du känner. Han vet att du är i en annan liga och är glad för den tid som har har fått och får med dig. Han vet förmodligen att du när som helst kan lämna honom och kommer gå med på det mesta du skulle vilja göra. Bara han får ha dig kvar.

    Om han är så ful som du beskriver så kommer han med säkerhet gå med på öppet förhållande för dig. Men hans självkänsla kommer förmodligen försämras.

    Detta gäller förstås även till TS.


    Oj, vad hemskt det låter... Jag vill ju inte att han ska gå med på en massa saker för att få ha mig kvar.

    Tänker att känslan av att ligga runt med snygga män kanske dämpar sig så småningom. Den är ju inte konstant, men periodvis kommer den över mig väldigt intensivt... nu senare tid både oftare och längre perioder. Idiotiskt egentligen, jag älskar ju honom och som någon skrev, vi kommer alla bli gamla och fula...
  • Anonym (Lovli­e)
    Thu 2 Apr 2020 07:49
    #61
    Anonym (Han vet) skrev 2020-04-01 19:54:21 följande:

    Känslan av att vilja, och att faktiskt leva ut sin önskan är en annan. Tror många drömmer och fantiserar om det man inte har.


    Skulle du ha gått med på ett öppet förhållande?
  • Anonym (Lovli­e)
    Thu 2 Apr 2020 12:48
    #63
    Anonym (Han vet) skrev 2020-04-02 09:33:56 följande:

    Om min exfru hade föreslagit detta i ett tidigt stadie så hade jag det. Inte med förklaringen då att: det är för att du är ful. Nu gick jag så länge och undrade vad det var för fel. Jag tror att jag hade klarat av ett öppet förhållande, men som jag tidigare skrev så hade nog min självkänsla varit ännu lägre. Det hade krävts mycket från oss båda för att det skulle funka.Tänk dig själv in i din mans sits, om du skulle föreslå att ni skulle ha ett öppet förhållande. Han vet (enligt mig) att du inte finner honom attraktiv. Du spelar i en annan liga (enligt dig och andra). Säg att du träffar en man som är skitsnygg och som du då får uppleva det där som du längtar efter med. Vad händer då med din man? Skulle du kunna hitta attraktion någonsin hos din man igen eller skulle du bara fantisera om den snygga mannen när ni ha sex. Hur länge klarar du det? Vad händer om den snygga mannen vill ha mer? Eller inte träffas mer alls? 

    Skulle du lämna eller hitta en ny och köra vidare?


    Det finns väl en kärlek till min man ändå, även om jag skulle få ha fantastiskt sex med en snygg man? Nu är det ju bara utseendet som stör, och att jag kanske inte får utlopp för den visuella njutningen det kanske skulle räcka med en gång så är jag nöjd sen?
  • Anonym (Lovli­e)
    Fri 3 Apr 2020 06:47
    #67
    Anonym (Min fule man) skrev 2020-04-03 06:36:11 följande:

    Min man är väldigt ful men han äger det på något sätt. Han är lång och muskulös men ansiktet ser ut som ett troll...han ser ut som han äter barn och är en elak jätte från en saga. Kantigt och stor haka...lite som en apmänniska neanderthalare typ. Verkligen jätteful. Men han är snäll ändå och jag tycker han är jättesexig.

    Han är som Azog the Defiler från The Hobbit...jäkligt sexig samtidigt som han är ful.


    Men det finns ju ännu en kategori, fulsnygga, precis som du beskriver. Ta Sylvester Stallone som exempel, han är ju knappast normalbyggd, men ändå har han något...
Svar på tråden Intresserad av ful kille?