Inlägg från: Anonym (Moss) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Moss)

    Ska man förvarna om man har väldigt stor penis?

    Jag är nybliven singel och inte jättevan att dejta eftersom jag bara haft två kvinnor i mitt liv innan mitt ex. Bägge har varit förhållsnden och med bägge har sexlivet varit dåligt pga av att jag har så pass välutrustad. Nu har jag blivit singel ocj börjat dejta. Av två olika kvinnor jar jag fått höra att jag borde sagt att jag är så stor i början redan. Men jag har gjort det med andra och det har inte slltid fallit väl ut heller. Hur ska man göra ? Det känns som att oavsett vad så blir det fel. Den man berättar för tycker man är för intim och de man inte säger nåt till verkar tycka att en förvarning hade varit bra. . Mitt ex tycker jag borde förvarna och jag lutar åt att det är rätt både för min del och för eventuella tjejers. Men hur vill tjejer ha det förvarning eller inte. Tänk då att killen ärr väldigt väldigt stor. Kanske tom större än den sk världsrekordhållaren.

  • Svar på tråden Ska man förvarna om man har väldigt stor penis?
  • Anonym (Moss)
    Anonym (Rätt tillfälle) skrev 2020-04-01 00:06:44 följande:

    Jag tror det är bäst att berätta det. Men det viktigaste är kanske att välja rätt tillfälle att berätta det på.


    Sant. Tycker oftast att det e just svårt att hitta tillfälle.

    När är rätt tillfälle då?
  • Anonym (Moss)
    Anonym (.) skrev 2020-04-01 00:21:41 följande:

    Om du har extremt stor penis lär det bli problem för väldigt många tjejer. Jag tror du ska söka efter tjejer på BC, någon som söker väldigt stor kuk, för att försöka hitta nån av dem som också kan vara flickvänsmaterial.

    Tror det blir svårt att droppa att du har en enorm penis vid rätt tillfälle. Känns som det antingen blir för tidigt eller för sent...


    Jo sant det finns INGET bra tillfälle att dra upp nåt sånt.

    Jag har träffat flera som säger att de älskar stora men de levererar inte.

    En tjej som ja pratat mycket med sa att hon älskade stora och hon var sjukt fixerad men när vi väl skulle ligga så blev det nothng
  • Anonym (Moss)
    Anonym (...) skrev 2020-04-01 04:59:59 följande:

    Slidan är väldigt flexibel om man tar det lugnt och försiktigt så det löser ni säkert. Blir väl lite skum stämning om du börjar hinta om storleken på baguetten. En nyfiken fråga har du stora fötter?


    Det är det jag är rädd för. Jag vpgar inte säga nåt sånt just för att det känns så givet att det förstör stämningen och kanske framstår man som att man skryter typ.

    Vad gäller själva sexet så är jag inte jättevan men av de jag varit med så är min uppfattning att bara fö att nåt är tänjbart så är det inte njutbart. Min senaste tjej och jag hade ok sex i början men efter några år när jag vuxit klart så gjorde det ont varje gång och hela tiden så vi slutade i princip ha sex. Då var hon ändå van på sätt o vis.
  • Anonym (Moss)
    Anonym (Prova) skrev 2020-04-01 05:14:38 följande:

    Men det kan bli vissa problem.

    Jag har relativt stor så det beror nog även på vaginans storlek.


    Ja jag tycker nog att det mest blir problem oavsett vad tjejen säger sig klara. Jag håller mina förväntningar till ett handjob för det funkar allrid.
  • Anonym (Moss)
    Anonym (Mamma till 3) skrev 2020-04-01 08:43:09 följande:

    Vilket skitsnack "skrattar".

    Jag klarade nog större innan Jag fick barn.

    Det är nog väldigt individuellt, idag fixar jag 10x10 ca.

    Allt bredare går jag sönder av.

    Som svar på Ts fråga så hade jag nog nämnt det om det kom på tal.

    Annars märker väl kvinnan det om ni klämmer på varann.


    Ja hade det kommit på tal naturligt så hade jag aldrig tvekat att berätta men jag har aldrig varit med om det. Jag vet inte ens hur det skulle kunna vara ett ämne man naturligt glider in på vid ett samtal under en vanlig dejt.

    Klart de märker nåt om vi klämmer på varann men det verkar inte som de fattar att det är på riktigt förrän kläderna åker av.
  • Anonym (Moss)
    Anonym (Bra fråga) skrev 2020-04-01 10:26:19 följande:

    Jag låg med en kille på det dåvarande jobbet en gång. Han hade galet stor penis men det va inget han sa innan utan jag fick upptäcka det där och då. Jävlar vilken chock jag fick. Blev helt ställd, hade aldrig varit i närheten av en så stor förut och hade väl naivt trott att det inte fanns eller att jag aldrig skulle få träffa på en. men för min del gick det bra att få den i mig.

    Det är nog svårt att droppa att man har en väldigt stor, hade han jag va med gjort det hade jag nog blivit tveksam och lite halvskraj.


    Så slutsatsen är att han gjorde rätt som höll tyst om det??. Eller hade det funkat oavsett vad?
  • Anonym (Moss)
    Anonym (Svårt) skrev 2020-04-01 14:29:33 följande:

    Det är väldigt intimt att börja tala om sitt kön tidigt. Sen finns det tyvärr många män som verkar skryta om något som de egentligen inte har. Så risken finns att din varning målar upp en felaktig bild av dig pga flera olika anledningar.

    Mitt tips är att prova att inte säga något innan utan istället ha inställningen att ni skippar penetration första gången. Så din partner på så sätt får en korrekt bild av vad hon "har att göra med" samtidigt som hon blir lugnad av att inte förväntas hantera det direkt.


    Ja det är väldigt intimt och lite jobbigt att prata om nåt man själv har svårt att acceptera.

    Jag låter gärna allt ta sin tid och jag hade inte sex med mitt ex på lååång tid så det klarar jag . Att bara kramas o hångla skulle vara ok det med men så fort kläderna åker så hamnar all fokus på kuken eller så låtsas man inte om det alls. Men det blir nöstan alltid att tjejen backar efter en stunds lek och sen hör man inte mer.

    Jag har intr riktigt fattat eller accepterat att det kan bli så starka reaktioner av vissa tjejer eftrrsom jag varit i ett förhållande med samma tjej sen tonåren och hon va ju van.

    Men nör jag pratat med henne så tycker hon att jag borde förvarna.
  • Anonym (Moss)
    Smiley01 skrev 2020-04-02 10:56:54 följande:

    Jag själv föredrar att veta innan. Är inte mycket för extremt stora så jag har tackat nej i så fall. Du slipper träffa många tjejer som backar i såna situationer. 

    När är rätt tillfälle? När man börjar prata sex och att man vill ses mm tycker jag. 

    Sen är det viktigt att känna att du vet hur man hanterar den. Att du är ödmjuk när det kommer till penetration tex. Att du vet vad du gör och är medveten om hindren som eventuellt kan komma upp. 


    Alla säger olika så jag vet ingenting längre.

    Det är ju det som blir min fördel eftersom jag vet ifall det inte kan bli nåt och slipper lägga energi på fel personer.

    Visst om man pratar om sex så finns det ju en möjlighet men jag är rädd att dom ska tro jag ljuger eller driver med dom och tycka jag är värsta pervot som pratar om sånt.

    De flesta jag berättat för har trott att jag hittar på. Folk har t.o.m. trott att jag stoppat in strumpor osv så om jag ska berätta nåt innan kommer jag ju bli misstrodd direkt.

    Och nej jag är usel. Jag behöver ofta ganska lång tid att få upp den men iblamd får jag fullt stånd på en haöv sekund av en kyss bara . Den ör Mjuk när den ska vara hård och hård när den inte ska. Så Jag har oftast överlåtit till tjejen att kontrollera takt och djup osv . Själv har jag jättesvårt att veta hur djupt jag är. Med exet använde jag kondomkanten som maxdjup. Men andra gillar inte det utan de tycker jag är för bred långt innan någon kondomkant. Så näöjag har noll koll
  • Anonym (Moss)
    Anonym (vinna) skrev 2020-04-04 13:13:52 följande:

    Alltså killar som börjar snacka om hur stora dom är innan man ens kommit nära sex brukar jag bara skratta åt och direkt se som skryt och lögner. Tror nog många tjejer reagerar så. Även om killen skulle lyckas ta upp det på ett sätt som framstår seriöst skulle det kännas väldigt konstigt att han började prata om sin kuk innan man ens har varit nära sex. 

    Jag tror inte du kan "vinna" oavsett hur du väljer att göra, det spelar nog väldigt liten roll oavsett om du berättar innan eller inte. Jag tror inte det hade hjälpt eller gjort någon skillnad om du hade berättat för kvinnorna som sagt till dig att du borde ha berättat. Dom hade förmodligen inte tagit dig på allvar, trott att du bara skryter eller kanske blivit upphetsade på tanken av en stor kuk men sedan hade det ändå blivit problem och besvikelse när verkligheter av en för stor kuk under sex visat sig. 

    Skulle bara rekommendera dig att göra det du känner dig mest bekväm med liksom. Oavsett känns det som att du behöver ha sex med någon du dejtat ett tag och kan vara helt bekväm med att diskutera svårigheterna kring din kuk och sex med. Så att du kan se att tjejen tar det på allvar, bryr sig om dig och är villig att arbeta på det. Tjejer som börjar snacka om hur upphetsande det är med stora kukar och hur det inte är några problem när du berättar skulle jag hålla mig borta från för där handlar det 1. om tjejer som inte tar svårigheterna på allvar och 2. garanterat är tjejer som inte föreställer sig din sorts storlek och hur sådant sex faktiskt ser ut i verkligheten. 


    Jag upplever det precis som du skriver. Ditt inlägg skulle kunna va skrovet sv mig nästan. Anledningen till att jag blir osäker är just att mitt ex som jag var tillsammans med i 7 år och fortgatande är bästa vän med tycker att jag bprde förvarna för ayt slippa att folk backar ur i sista stund. Hade hpn inte tyckt det hade jag aldrig ens funderay på att dra upp min kukstorlek. . Tyvärr är det nog sant att de där dejyerna där man bara har sex inte funkar så bra. Men då känns det ju extra jobbigt eftersom mitt ex gjorde slut efter sju år pga just att hon inte klarade sexet så bra. Vi hade typ sex 3 till 5 gånger på 6 år.
Svar på tråden Ska man förvarna om man har väldigt stor penis?