• Anonym (Moss)
    Tue 31 Mar 2020 23:49
    28385 visningar
    212 svar
    212
    28385

    Ska man förvarna om man har väldigt stor penis?

    Jag är nybliven singel och inte jättevan att dejta eftersom jag bara haft två kvinnor i mitt liv innan mitt ex. Bägge har varit förhållsnden och med bägge har sexlivet varit dåligt pga av att jag har så pass välutrustad. Nu har jag blivit singel ocj börjat dejta. Av två olika kvinnor jar jag fått höra att jag borde sagt att jag är så stor i början redan. Men jag har gjort det med andra och det har inte slltid fallit väl ut heller. Hur ska man göra ? Det känns som att oavsett vad så blir det fel. Den man berättar för tycker man är för intim och de man inte säger nåt till verkar tycka att en förvarning hade varit bra. . Mitt ex tycker jag borde förvarna och jag lutar åt att det är rätt både för min del och för eventuella tjejers. Men hur vill tjejer ha det förvarning eller inte. Tänk då att killen ärr väldigt väldigt stor. Kanske tom större än den sk världsrekordhållaren.

  • Svar på tråden Ska man förvarna om man har väldigt stor penis?
  • Anonym (Bra fråga)
    Wed 1 Apr 2020 10:26
    #11

    Jag låg med en kille på det dåvarande jobbet en gång. Han hade galet stor penis men det va inget han sa innan utan jag fick upptäcka det där och då. Jävlar vilken chock jag fick. Blev helt ställd, hade aldrig varit i närheten av en så stor förut och hade väl naivt trott att det inte fanns eller att jag aldrig skulle få träffa på en. men för min del gick det bra att få den i mig.

    Det är nog svårt att droppa att man har en väldigt stor, hade han jag va med gjort det hade jag nog blivit tveksam och lite halvskraj.

  • Anonym (Svårt­)
    Wed 1 Apr 2020 14:29
    #12

    Det är väldigt intimt att börja tala om sitt kön tidigt. Sen finns det tyvärr många män som verkar skryta om något som de egentligen inte har. Så risken finns att din varning målar upp en felaktig bild av dig pga flera olika anledningar.

    Mitt tips är att prova att inte säga något innan utan istället ha inställningen att ni skippar penetration första gången. Så din partner på så sätt får en korrekt bild av vad hon "har att göra med" samtidigt som hon blir lugnad av att inte förväntas hantera det direkt.

  • Wed 1 Apr 2020 14:51
    #13
    Anonym (Moss) skrev 2020-04-01 00:33:01 följande:
    Sant. Tycker oftast att det e just svårt att hitta tillfälle.

    När är rätt tillfälle då?

    Eftersom sex handlar om så mycket mer än om just själva penetrationen - även om det är den biten jag gillar bäst, så kan man vid nya dejter leka och utforska varandra innan man väljer regelrätt samlag.
    Så man hinner förbereda sig lite. 
    Att du som man tar ansvaret att det inte blir samlag första gången ni kastar kläderna inför varandra och då känner sig kanske kvinnan säkrare.
    Att hon får känna med händerna innan.
    Och om ni lär känna varandra bättre innan ni kastar kläderna är det kanske sedan intressantare att försöka lösa det om det skulle vara ett problem än om man bara känner varandra ytligt. Lättare att släppa och gå vidare till nästa då.


    De som meddelat mig om att de är välutrustade och duktiga på sex innan vi ens har träffats irl har jag alltid sågat med fotknölarna och inte träffat.
    Och så råkade jag nyligen kränka en man (kk) eftersom jag råkade nämna att det bästa på honom var hans kuk - klart över medel i storlek. Han hade hellre blivit tagen för sitt intellekt.


    Problemet i mitt liv har snarare varit att mannen om han haft en längre kommit alldeles för långt in och då ställer spiralen till det och orsakar blåmärken på ollonet
    Har alltså gjort mer ont på honom än på mig.
    Omkrets har aldrig varit något problem mer än om den varit för liten. Har tyvärr dissat en skitsnygg och sexig kille (så länge han behöll kalsongerna på) just för att han hade för liten snopp. 
    Märktes knappt att den var inne även om jag red honom. Svårt att suga en så liten med...

    Alla är olika och vill ha olika. Så länge du inte är rekordhållare så kommer du säkerligen hitta din passande pusselbit!

    Lycka till!


    Den vise talar om vad han ser, dåren om vad han hört.
  • Anonym (Stor)
    Wed 1 Apr 2020 18:52
    #14

    Du får testa en BBW-kvinna. Där brukar vara gott om plats som i en tvårummare

  • theoth­erone
    Thu 2 Apr 2020 09:33
    #15
    Anonym (Moss) skrev 2020-04-01 00:47:52 följande:

    Jo sant det finns INGET bra tillfälle att dra upp nåt sånt.

    Jag har träffat flera som säger att de älskar stora men de levererar inte.

    En tjej som ja pratat mycket med sa att hon älskade stora och hon var sjukt fixerad men när vi väl skulle ligga så blev det nothng


    Alltså, det KAN ju vara så att de som säger att de gillar en stor menar att de vill ha en som är typ 18 cm eller så. Men om du nu är ?större än världsrekordshållaren?, så ligger du ju på över 30 cm och då är det ju en helt annan sak.
  • Thu 2 Apr 2020 10:56
    #16

    Jag själv föredrar att veta innan. Är inte mycket för extremt stora så jag har tackat nej i så fall. Du slipper träffa många tjejer som backar i såna situationer. 

    När är rätt tillfälle? När man börjar prata sex och att man vill ses mm tycker jag. 

    Sen är det viktigt att känna att du vet hur man hanterar den. Att du är ödmjuk när det kommer till penetration tex. Att du vet vad du gör och är medveten om hindren som eventuellt kan komma upp. 

  • Anonym (N)
    Thu 2 Apr 2020 11:04
    #17

    Jag tycker det beror lite på vad det är för typ av dejt? Är det med fråga om att ni ska ses och ha sex så kan du berätta innan ni ses.

    Är det mer en klassisk dejt där man undersöker lite om man gillar varandra så skulle jag råda dig att inte berätta utan ta det när byxorna glider av och då för att visa att du är medveten om det och kommer ta det försiktigt om ni kör vidare. Och ha gärna glidmedel med dig! Det skulle ge intrycket av att du tar hennes välbefinnande på allvar.

  • Anonym (Moss) Trådstartaren
    Fri 3 Apr 2020 23:09
    #18
    Anonym (...) skrev 2020-04-01 04:59:59 följande:

    Slidan är väldigt flexibel om man tar det lugnt och försiktigt så det löser ni säkert. Blir väl lite skum stämning om du börjar hinta om storleken på baguetten. En nyfiken fråga har du stora fötter?


    Det är det jag är rädd för. Jag vpgar inte säga nåt sånt just för att det känns så givet att det förstör stämningen och kanske framstår man som att man skryter typ.

    Vad gäller själva sexet så är jag inte jättevan men av de jag varit med så är min uppfattning att bara fö att nåt är tänjbart så är det inte njutbart. Min senaste tjej och jag hade ok sex i början men efter några år när jag vuxit klart så gjorde det ont varje gång och hela tiden så vi slutade i princip ha sex. Då var hon ändå van på sätt o vis.
  • Anonym (Moss) Trådstartaren
    Sat 4 Apr 2020 00:06
    #19
    Anonym (Prova) skrev 2020-04-01 05:14:38 följande:

    Men det kan bli vissa problem.

    Jag har relativt stor så det beror nog även på vaginans storlek.


    Ja jag tycker nog att det mest blir problem oavsett vad tjejen säger sig klara. Jag håller mina förväntningar till ett handjob för det funkar allrid.
  • Anonym (Moss) Trådstartaren
    Sat 4 Apr 2020 02:04
    #20
    Anonym (Mamma till 3) skrev 2020-04-01 08:43:09 följande:

    Vilket skitsnack "skrattar".

    Jag klarade nog större innan Jag fick barn.

    Det är nog väldigt individuellt, idag fixar jag 10x10 ca.

    Allt bredare går jag sönder av.

    Som svar på Ts fråga så hade jag nog nämnt det om det kom på tal.

    Annars märker väl kvinnan det om ni klämmer på varann.


    Ja hade det kommit på tal naturligt så hade jag aldrig tvekat att berätta men jag har aldrig varit med om det. Jag vet inte ens hur det skulle kunna vara ett ämne man naturligt glider in på vid ett samtal under en vanlig dejt.

    Klart de märker nåt om vi klämmer på varann men det verkar inte som de fattar att det är på riktigt förrän kläderna åker av.
Svar på tråden Ska man förvarna om man har väldigt stor penis?