• Anonym (Moss)

    Ska man förvarna om man har väldigt stor penis?

    Jag är nybliven singel och inte jättevan att dejta eftersom jag bara haft två kvinnor i mitt liv innan mitt ex. Bägge har varit förhållsnden och med bägge har sexlivet varit dåligt pga av att jag har så pass välutrustad. Nu har jag blivit singel ocj börjat dejta. Av två olika kvinnor jar jag fått höra att jag borde sagt att jag är så stor i början redan. Men jag har gjort det med andra och det har inte slltid fallit väl ut heller. Hur ska man göra ? Det känns som att oavsett vad så blir det fel. Den man berättar för tycker man är för intim och de man inte säger nåt till verkar tycka att en förvarning hade varit bra. . Mitt ex tycker jag borde förvarna och jag lutar åt att det är rätt både för min del och för eventuella tjejers. Men hur vill tjejer ha det förvarning eller inte. Tänk då att killen ärr väldigt väldigt stor. Kanske tom större än den sk världsrekordhållaren.

  • Svar på tråden Ska man förvarna om man har väldigt stor penis?
  • Anonym (Moss)
    Anonym (Bra fråga) skrev 2020-04-04 23:16:32 följande:

    Ja jag tycker det va rätt just för mig och den gången. Hade nog blivit jävligt underlig stämning om han droppat det innan eftersom vi va kollegor haha .

    Sen beror det väl lite på om det är ett engångsligg eller någon du tänkt ha längre tid.


    Jag är själv mest bekväm med att inte säga nåt . Men jag stör mig samtidigt på när man klickar skitbra och sen tar det stopp. En del är inte ens villiga att testa utan tapoar helt intresdet.. det blir jobbigt att känna att man bara väntar på hurcde ska reagera.
  • Anonym (Moss)
    Pety78 skrev 2020-04-05 01:24:13 följande:

    Finns det nån kvinna som inte föredrar en rejäl??


    I min erfarenhet så är stora utan undantag mest besvär för tjejer
  • Anonym (Liv)
    Anonym (Moss) skrev 2020-04-05 01:20:58 följande:

    Ja det är väl så det brukar bli naturligt så det är klart de har en aning om att jag är stor men eftersom det inte kår att få riktigt stånd om kläderna håller emot så tror jag ändå att många inte är beredda på hur det blir när kläderna åker av. När jag sett mig själv på bild så blir tom jag lite förvånad över hur det ser ut. Ftån min vinkel då är jag ju van på nåt vis. Så jag förstår deras reaktion faktiskt. Det är ganska stor skillnad på halvbånge med kläder på under hångel och fullt stånd. Och jag skulle nog tveka själv om jah var tjej.

    Glidmedel har jag alltid använt. När jag och exxet blev tillsammans var jag 16 år och en okunnig oskuld. Jag fick inte riktigt till sexer förrän hon kom på iden med glidmedel. Tyvärr hade jag lite pubertet kvar som efter ett år gjorde samlag svårt trots glidmedel. Det slutade i att hon lämbade mig 6 år senare. Hjältinna kort sagt.

    Hur som så använder jag glidmedel nu med såklart men hityols är det mpnga som det inte funkat med och bara en som kunnat ta litegrann ( mindre än exxet som inte klarade mer än typ halva)


    Alltså, du måste ju vara sjukt grov då också?

    Jag har haft en pojkvän med enligt mina mått mätt väldigt stor, men han blev ganska hård Och det var aldrig några problem med sex. Jag kunde få väldigt ont om jag inte var tillräckligt blöt. Jag är väldigt trång, men eftersom jag blir oerhört blöt klarade jag honom ändå.
  • Pety78

    Men kan du inte ha en orange vimpel dom barn har på cykeln. Och så skriver du monsterkuk på vimpeln. Och gärna nån signal likt glassbilen så att folk i området vet att ?klyvaren? är på väg så dom kan ta skydd?

  • Pety78

    Men kan du inte ha en orange vimpel dom barn har på cykeln. Och så skriver du monsterkuk på vimpeln. Och gärna nån signal likt glassbilen så att folk i området vet att ?klyvaren? är på väg så dom kan ta skydd?

  • Freyya

    Haha, jag anar en viss avundsjuka hos en del manliga fränder i tråden...


    Men jag förstår ditt dilemma, i porrutbudet lanseras jättekukar på löpande band och man tror att det är normalt, men kanske inte tänker på att det kräver ganska mycket förberedelse och vana av tjejerna. För de flesta vanliga tjejer bleknar förskräckt vid åsynen av en "lyktstolpe" och man är inte jättesugen på att spricka, vilket kan hända, speciellt om man inte är jättekåt, vilket kan hämmas av att man blir orolig, ett moment 22 liksom. 


    Så jag tycker att du på ett bra sätt skall förbereda tjejen. Det låter ju som om du ändå har en vokabulär som kan funka utan att det låter skrytigt eller grovt. 


    Vad du inte skall säga: Tjena, jag heter Tomas men kallas för Termosen!


    Bättre är något i stil med: jag trivs med dig och känner att det funkar bra, men innan vi utvecklar det här vidare vill jag ta upp något som är både känsligt och privat för mig: naturen har varit en smula överdriven när det gäller mitt manliga attribut, så när det kommer till det fysiska så får man vara förberedd på att det kräver det lite mer omsorg, samspel och kommunikation än vanligt.


    Då har hon ett val och både du och hon slipper bli besvikna om hon bleknar och backar vid åsynen. Men samtidigt så kanske hon känner sig lite sedd, och blir nyfiken eftersom du gör henne delaktig i att det inte bara är du som skall sätta på henne, utan att det här är något ni båda får vara ansvariga i, och att du redan från början signalerar att du är hänsynsfull. I det läget hade i alla fall jag som tjej givit det en chans. 

  • Anonym (Wattie)

    Åk till staterna efter epidemin har lagt sig, och börja inom porrindustrin. Tjäna pengar och få ligga med snygga/mottagliga kvinnor. Har du så stor kuk blir du en legend direkt.

  • Anonym (Bra fråga)
    Anonym (Wattie) skrev 2020-04-05 11:42:24 följande:

    Åk till staterna efter epidemin har lagt sig, och börja inom porrindustrin. Tjäna pengar och få ligga med snygga/mottagliga kvinnor. Har du så stor kuk blir du en legend direkt.


    Rätt bra idé faktiskt
Svar på tråden Ska man förvarna om man har väldigt stor penis?