• Anonym (Moss)

    Ska man förvarna om man har väldigt stor penis?

    Jag är nybliven singel och inte jättevan att dejta eftersom jag bara haft två kvinnor i mitt liv innan mitt ex. Bägge har varit förhållsnden och med bägge har sexlivet varit dåligt pga av att jag har så pass välutrustad. Nu har jag blivit singel ocj börjat dejta. Av två olika kvinnor jar jag fått höra att jag borde sagt att jag är så stor i början redan. Men jag har gjort det med andra och det har inte slltid fallit väl ut heller. Hur ska man göra ? Det känns som att oavsett vad så blir det fel. Den man berättar för tycker man är för intim och de man inte säger nåt till verkar tycka att en förvarning hade varit bra. . Mitt ex tycker jag borde förvarna och jag lutar åt att det är rätt både för min del och för eventuella tjejers. Men hur vill tjejer ha det förvarning eller inte. Tänk då att killen ärr väldigt väldigt stor. Kanske tom större än den sk världsrekordhållaren.

  • Svar på tråden Ska man förvarna om man har väldigt stor penis?
  • Anonym (Nyfiken)

    Har du mätt hur lång/grov du är? Så man får en idé... 

  • Anonym (Wattie)

    Käka lite cialis och be en kvinnlig bekant hjälpa till så det verligen blir max-mått på lemmen

  • Anonym (M)

    Men vadå förvarna, hon märker väl det själv när hon tar på den under förspelet?? Eller ligger brudarna bara där och stirrar i taket?

  • Anonym (Tee size)

    Skulle det inte vara en bra idé att trycka upp tröjor med storleken tryckt på bröstet? Fyller ju två funktioner, dels en signal på man är singel och dels storlek. Kanske motsvarande för kvinnor också?

  • Anonym (Moss)
    Anonym (Liv) skrev 2020-04-05 08:48:20 följande:

    Alltså, du måste ju vara sjukt grov då också?

    Jag har haft en pojkvän med enligt mina mått mätt väldigt stor, men han blev ganska hård Och det var aldrig några problem med sex. Jag kunde få väldigt ont om jag inte var tillräckligt blöt. Jag är väldigt trång, men eftersom jag blir oerhört blöt klarade jag honom ändå.


    Ja jag är nog rätt grov. Framförallt en bit ner på skaftet är det extremt. Men den biten använder msn ju inte vid penetration alls så det gör inte så mycket.

    Jag har inga problem med hårdheten då utan det är mest att när man ligger naken och kåt med en tjej så blir ståndet så mycket kraftigare och större än annars.
  • Anonym (Moss)
    Freyya skrev 2020-04-05 11:28:31 följande:

    Haha, jag anar en viss avundsjuka hos en del manliga fränder i tråden...

    Men jag förstår ditt dilemma, i porrutbudet lanseras jättekukar på löpande band och man tror att det är normalt, men kanske inte tänker på att det kräver ganska mycket förberedelse och vana av tjejerna. För de flesta vanliga tjejer bleknar förskräckt vid åsynen av en "lyktstolpe" och man är inte jättesugen på att spricka, vilket kan hända, speciellt om man inte är jättekåt, vilket kan hämmas av att man blir orolig, ett moment 22 liksom. 

    Så jag tycker att du på ett bra sätt skall förbereda tjejen. Det låter ju som om du ändå har en vokabulär som kan funka utan att det låter skrytigt eller grovt. 

    Vad du inte skall säga: Tjena, jag heter Tomas men kallas för Termosen!

    Bättre är något i stil med: jag trivs med dig och känner att det funkar bra, men innan vi utvecklar det här vidare vill jag ta upp något som är både känsligt och privat för mig: naturen har varit en smula överdriven när det gäller mitt manliga attribut, så när det kommer till det fysiska så får man vara förberedd på att det kräver det lite mer omsorg, samspel och kommunikation än vanligt.

    Då har hon ett val och både du och hon slipper bli besvikna om hon bleknar och backar vid åsynen. Men samtidigt så kanske hon känner sig lite sedd, och blir nyfiken eftersom du gör henne delaktig i att det inte bara är du som skall sätta på henne, utan att det här är något ni båda får vara ansvariga i, och att du redan från början signalerar att du är hänsynsfull. I det läget hade i alla fall jag som tjej givit det en chans. 


    Ja antingen avundsjuka eller misstro. Om de hade vart med om hur det är skulle de nog inte känna sån avundsjuka direkt. .det är ju inte bar sexlivet som blir lidande. Klädval aktiviteter träning påverkas också. Tänk själv stt man blir utstirrad så fort man står vid en pissoar eller byter om på tränngen.

    Fan det du skriver är ju en manual med monolog. Den kommer jag ts rakt av.
  • Anonym (Moss)
    Anonym (Nyfiken) skrev 2020-04-05 11:47:52 följande:

    Har du mätt hur lång/grov du är? Så man får en idé... 


    Ja det har jag men jag vet också att jag kommer bli misstrodd för det är bara så.

    Jag har mätt på ovansidan 36,5 cm lång.vid riktigt ordentligt stånd och jag inte håller upp den. . Om jg lyfter upp den är den typ 35 cm lång på ovansidan.

    Som tjockast är den 23cm i omkrets men det är precis längst in mot kroppen. Den del som används vid sex är mellan 15 och 19 cm i omkrets
  • Anonym (Moss)
    Anonym (M) skrev 2020-04-05 13:32:14 följande:

    Men vadå förvarna, hon märker väl det själv när hon tar på den under förspelet?? Eller ligger brudarna bara där och stirrar i taket?


    Ja klart fom hör men det är när kläderna åker av de de backar .o det blir lite tjatigt att hoppas o den bli besviken.
  • Anonym (Ja, det tycker jag.)

    Ja, har du väldigt stor penis skall du förvarna. Inte för att jag tror det avskräcker, utan enbart för att du har gjort det.

    Jag kan bara svara för mig själv men en jättepenis får mig rejält tänd. Jag har vart med om det, att han plockat fram den och jag lekt lite med den och jag tänkt "wow vilken bamsing!" och detta har lett till förväntningar på hur underbart det snart kommer bli...och jag verbalt uppmuntrat till att bara trycka in den genast...men sedan när den tryckts in har det bara gjort jätteont för att den var alldeles för stor.

    Så hjärnan kan luras sådär, att det här är bara...wow...men sedan blir det bara aj som faaan! Så var väldigt försiktig även om hon verkar väldigt på...

  • Anonym (Bra fråga)
    Anonym (Moss) skrev 2020-04-06 01:13:27 följande:

    Ja det har jag men jag vet också att jag kommer bli misstrodd för det är bara så.

    Jag har mätt på ovansidan 36,5 cm lång.vid riktigt ordentligt stånd och jag inte håller upp den. . Om jg lyfter upp den är den typ 35 cm lång på ovansidan.

    Som tjockast är den 23cm i omkrets men det är precis längst in mot kroppen. Den del som används vid sex är mellan 15 och 19 cm i omkrets


    Han jag va med va nåt liknande grov den biten som användes, uppskattat. Längden vågar jag inte gissa men han va mycke längre än vad som va användbart iaf. Som sagt så vart jag lite chockad. Man tror ju lixom inte att det finns nästan och än mindre att man ska råka träffa på en.

    Han visste ju om att han va skit stor så han tog det ju försiktigt och det gick faktiskt riktigt bra att ha sex. Häftig känsla att bli så fylld och en once in a lifetime för jag har aldrig träffat på en kille med så stor kuk igen. Inte ens i närheten så stor.

    Hur som haver, jag förstår ditt problem även om jag är tjej. Jag kan mycke väl tänka mig att inte alla tjejer klarar av så stort och det kan ju vara därför dom backar oavsett om du berättar i förväg eller inte. Det gäller nog att hitta rätt tjej helt enkelt.
Svar på tråden Ska man förvarna om man har väldigt stor penis?