• Fri 3 Apr 2020 14:18
    16038 visningar
    1536 svar
    +1
    1536
    16038

    Bim Maj 2020

    Här är en till som planerar att starta bebisverkstad i maj Skäms
    Väntar på svar från cellprov, då jag haft återkommande cellförändringar. Visar testen inge dåligt så blir det att köra på!

    Vill att sonen ska hinna fylla 2 år innan 2an kommer, så början av 2021 vore kanon!

    BIM ser just nu ut att bli 22/5. Så håller vi tummarna! Skrattande

  • Sat 18 Apr 2020 20:12

    I tisdags fick jag klartecken från läkaren att bli gravid då cellförändringarna är "lugna" just nu, och idag kom mensen på tidigt besök! Waaay! (sista gången jag någonsin blir glad över den, haha). Så om en vecka får vi köra igång här hemma. Sambon är as taggad Flört

    Mensen kom två dagar tidigt, så flyttar mig i listan. Ska bli så kul att följas tillsammans här! Hoppas vi alla slipper mensen i maj! SkrattandeBIM-lista

    1/5 JARB, Silverpilen, Arneliis, Majja92

    2/5 vegaveravegavera

    3/5 Trocazero, myownworstenemy

    4/5 Fnattilur, idorina, Tryckfrihets

    6/5 Kolsyrade, Undrandee

    9/5 Supertrio

    10/5 LiinnB

    13/5 AngelaS

    15/5 Vemvetintejag

    20/5 fruitloop

    27/5 123fjäril

  • Tue 5 May 2020 08:33

    Kan inte minnas att jag någonsin haft såna kramper som vid ägglossningen igår. Redan skengravid, haha. För visst går det inte att känna av befruktning? (önsketänkande AB!!) Vet att vissa känner av när ägget fastnar, men det är ju några dagar efter ägglossning.

    Nu återstår den eviga väntan.

  • Tue 5 May 2020 08:38
    Bebis2021 skrev 2020-05-04 17:37:43 följande:

    Jag tog nytt äl-test nu i em som var nästan helt negativt, kontrollstrecket är väldigt svagt och syns knappt längre, igår var båda strecken lika starka, jag har inte testat innan igår så kan ju hända de även varit starkare, hur snabbt ska det bli negativt efter stegring? Ska jag tolka detta som att ägget släpper ca 12-24 timmar från igår?


    Ja, precis Skäms Jag hade också positivt äl-test i söndags, och negativa igår - men kände av ägglossningen igår. Så testet visar positivt typ dagen innan ägget släpper!

    Då hade äl ungefär samtidigt! Spännande!
  • Tue 5 May 2020 09:40
    Nykär15 skrev 2020-05-05 09:08:12 följande:
    Haha nej befruktningsögonblicket på ägget går inte känna, det svävar ju runt fritt på flimmerhår inne i äggledaren. Sen när det fäster kan man känna lite eller få en blödning, men är ju först 6-10 dagar senare. Och om man kände nåt så vet man ju inte förrän man får plus om det hade med det att göra :)

    Jag är sjukt otålig här på äl+4, dagar då det inte händer nåt man kan analysera haha tiden går så långsamt. Hade en bra äl med mycket sex, men min ålder och att jag bara har en äggledare kvar nu gör mina odds otroligt låga. Så mitt i otåligheten måste jag vara realistisk med att det kanske inte ens kommer gå...inte helt lätt få de känslorna synkade :(
    Haha, då var det nog överanalyserande och önsketänkande då :) 

    Jaa, så himla långsamt nu! Förra graviditeten började jag testa typ bara nån dag efter äl, haha. Men plussade då på äl+9. Men just nu känns 9 dagar som världens evighet! Ååh, jag förstår! Ne, de där känslorna är helt upp och ner hela tiden. Vi håller tummar och tår!! 
  • Tue 5 May 2020 09:43
    Bebis2021 skrev 2020-05-05 09:10:30 följande:
    Ja precis när har du bim? Har själv inte exakt koll på de faktiskt då jag bara haft en första mens efter mitt MA. Men borde bli kring 20/5 för mig iaf. Vet dock inte vad jag ska tro eller tänka, eftersom vi bara hann med sex i fredags så är nog inte risken allt för stor att de kan ta sig så snabbt och enkelt även om vi aldrig haft problem tidigare.. är ju dessutom lite osäker när äl väl varit men enligt appar osv borde jag ha äl på torsdag men de kan ja inte tänka mig ställer eftersom ältest var positivt i söndags och jag haft älflytningar från fredagen till söndag samt molvärk så visst bör väl ändå äl skett nu? Hade negativt ältest igår och inga älflytningar nå mer... oj oj denna väntan har aldrig använt ältester och gått å väntat så här utan har vara blivit gravid då vi tänkt att de passar samt blivit oplanerat gravid då vi undvikit så detta är jag inte van vid, håller tummarna för att vi alla kan få ett efterlängtat plus iallafall????
    Jag har BIM 19-20/5 (apparna säger olika).Vi hade också bara sex i fredags. Men detta försök så hade vi sex långt ifrån med flit då vi vill testa försöka få en dotter (ja jag vet, as töntigt :p hehe, men vi ville testa en gång ialf - blev det inget nu så kör vi mer sex nästa gång).

    Om du hade positivt + känningar så hade du nog ägglossning. Apparna blir ju lite knas, spec efter MA.  

    Jaaa, tummar och tår att vi får ett plus om två veckor nu! :)
  • Tue 5 May 2020 11:03
    Bebis2021 skrev 2020-05-05 10:17:59 följande:
    Okej men så spännande då är vi ju lite på samma plan på alla punkter haha ???? hade oxå tyckt de vore kul med tjej (har två grabbar på 2 och 4 år), så i det avseendet är kanske oddsen högre för det nu
    Jaa :) Jasså, jag har en pojke på 1 år. Men kommer bli precis lika glad om det blir en till kille :) Men tänkte att det kan vara kul att testa så här en månad. Vill bara ha två barn, så blir sista graviditeten (om allt går bra). Så läst på massor om att öka chansen för en flicka, hehe, men det enda vi gjorde var att ha sex några dagar innan äl. Blir spännande!
  • Thu 7 May 2020 12:43
    Bebis2021 skrev 2020-05-07 11:45:44 följande:
    Okej ja de känns ju som att kroppen kan väl inte ha fel, men e ja funderar är om ja kan ha äl idag istället? Fast allt talar väl emot det men har verkligen mkt "slitningar som att de drar inne i livmodern.. Hoppas såklart de beror på gravid men förstår ju att symtom inte brukar vara så här tidigt kanske, så blir som lite osäker men man vågar inte hoppas för mkt så man blir besviken när mensen dyker upp.. skönt med kort cykel

    Jag känner också slitningar och allmänt konstig i livmodern, och jag hade också positivt på stickan i söndags :p men jag förstår också att det är alldeles för tidigt att känna saker om det är graviditet. Men man vet ju aldrig! 


    Har tänkt försöka hålla mig med att testa till 13e (sambons födelsedag) och äl+9 - vilket var det jag plussa på förra graviditeten Skäms Men tiden går ju såååååå sakta!!

  • Fri 8 May 2020 15:57

    Har sån extrem mensvärk idag och halsbränna (har aldrig det annars!). Måste ta värktablett av värken i magen.

    Antingen kommer mensen mycket tidigare eller kanske är det något där inne. Eller så är det infektion efter min senaste biopsi av livmoderhalsen (har cellförändringar, men enligt läkaren ska det inte kännas) Rynkar på näsan .....

    Sååå mycket överanalyserande.

  • Mon 11 May 2020 12:05
    Maramba skrev 2020-05-11 10:44:13 följande:

    Är bara på ÄL+7 men kunde inte hålla mig så tog ett test från testlagret imorse. Tycker mig ana ett suuupersvagt streck, så nu kan man verkligen inte tänka på nåt annat. Vill bara spola fram tiden så det går att få ett klart besked.

    Det är säkert bara ett spökstreck...eller önsketänkande så man ser i syne. Har Bim om 8 dagar, 19 maj.


    Är också på ÄL+7! Har du några symptom? Jag har sån mensvärk och ont i brösten just nu. Kunde inte heller hålla mig och tog ett test imorse, men visade blankt. Sist plussa jag på ÄL+9, så borde inte ens ha tagit. Men jaa, tiden går sååå himla sakta just nu! 

    Har du nån bild att visa på ditt streck? Är det färg i det? Jag kan ibland skymta där strecket "ska" vara, men ingen färg i. Är det färg i (alltså typ lila/rosa) så ska det inte vara spökstreck! 

Svar på tråden Bim Maj 2020