• Enannandröm

    Fler som planerar insemination med donator?

    Hej

    Helt ny här, vi är mitt i en fertilitetsutredning och kommer troligtvis att använda insemination med donator då min man har haft testikelcancer.

    Jag fick nyss reda på att mitt AMH är lågt (0,6) men efter ultraljud och spolning som visade att den ena äggledaren var ur funktion men den andra hade mycket bra passage och rösten såg bra ut så är vi försiktigt optimistiska då jag har regelbunden ägglossning och mens. Kliniken ska höra av sig nästa vecka för bokning av tid för sammanfattande samtal med läkaren. Så vi får väl se vad de säger...

    Jag har tidigare känt att det tagit emot lite med tanken om att använda donator men senaste tiden har jag vant mig vid tanken och nu känns det riktigt bra. Min största orostanke var nog rädsla för att min man inte skulle acceptera/känna fullt ut att det blir HANS barn. Efter att ha pratat mycket om det så har jag förstått att det nog var ett större orosmoment hos mig än hos honom. Han är bara väldigt glad över att ens får chansen att få ett barn..

  • Enannandröm
    Jmk89 skrev 2020-05-12 13:18:49 följande:

    Hej alla, 

    Ursäkta för jag inte varit så aktiv här på väldigt länge. 

    Mycket som hänt i våra liv med äldre som tyvärr är väldigt dåliga.

    Men lite uppdatering kring oss:

    Idag börjar jag ta spruta 1 ( Bemfola ) och imorgon spruta 2. Om allt ser OK ut på fredag på ultraljudet så sker troligen inseminationen på måndag den 18/5 =). 

    Önskar er en fin dag =) 


    Håller tummarna för att det blir av den 18:e och att det går bra!

    Vi fick reda på av kliniken att vi trots allt kan prova ivf /icsi så nu ska vi prova det iaf ett par gånger så får vi se hur det går.
Svar på tråden Fler som planerar insemination med donator?