• brallison

    Fråga till storstadsborna - vad ska ni göra i Påsk

    Intressant att veta hur folk planerar att spendera Påskhelgen i stora städer.

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Fråga till storstadsborna - vad ska ni göra i Påsk
  • PH76

    Vi kommer nog ha över några grannar för att grilla eller liknande aktivitet där vi alla kan vara ute.

  • Ponine

    Kommer att vara hos mamma, vi bor i samma trappuppgång så det blir inte stor förflyttning. Troligen kommer min bror också som bor i samma stad.

  • Anonym (S)

    Syrran och hennes sambo + barn kommer hem till oss (två vuxna) på söndagen. De bor i samma stad.

  • Anonym (K)
    Anonym (kapten) skrev 2020-04-08 05:08:53 följande:

    är ni dumma i huvet ni som ska hälsa på släktingar? Vi är mitt uppe i en pandemi här.. isolera er så mycket ni kan. 

    Inte konstigt att Sverige har lyckats så dåligt jämfört med andra länder. Jag bor i en stad med över fem miljoner invånare och här blir man bötfälld om man vistas utomhus eller träffar någon utanför den omedelbara familjen. 


    Jasså så Sverige har lyckats såå dåligt i jämförelse med andra länder? Ta inte i så du spricker. Var glad över att du inte bor här då. Det är jag.
  • Limeblad

    Stannar hemma. Mitt syskon som bor i samma stad och som förmodligen redan haft Corona kommer förbi någon eller några dagar för mat och sällskapsspel.

  • Gameofthrones
    flygrl skrev 2020-04-07 23:07:36 följande:

    Låter väldigt trevligt!


    Det är supermysigt, hoppas att det blir detsamma för dig =)
  • Gameofthrones
    flygrl skrev 2020-04-07 23:07:36 följande:

    Låter väldigt trevligt!


    Det är supermysigt, hoppas att det blir detsamma för dig =)
  • Anonym (pox on all your houses)

    Jag tycker också folk är fundamentalt dumma i huvet om de reser och träffar folk denna påsk. Nu när vi äntligen hade kunnat bromsa smittan igen genom att stanna upp ordentligt.

    Vi ska fira Skypepåsk med min mamma.

    Maken får ringa sin gamla pappa som har 1.5 lunga kvar pga tidigare cancer. Han har aldrig rökt men han är väldigt rökt om alla ni härjar vidare som vanligt så tack för det.

    Om ni satsar lite kanske ni kan döda 8-åringen som får cancerbehandling också och inte har något immunförsvar.

    Känns det bra för er? 

    Vad fan är fel på folk...

  • Anonym (N..s)

    Jag bor i sveriges epicentrum och världsmetropol sthlm (fast egentligen lite utanför men det e ju onämnbart). Jag hade redan i december, så fort de första rapporterna från Kina kom, en mycket stark föraning om att detta kunde vara nästa pandemi. Sedan dess har jag haft 99% rätt om utvecklingen av detta. (Det säger jag bara för att verka trovärdig och låta påskina nåt slags ödmjukhet). Egentligen har mina förutsägelser varit rätt varje gång, Vilket jag erkänner är jävligt konstigt med tanke på att jag varken är forskare epidemiolog eller nåt annat relevant eller ens berör genren.

    Hur som helst så av denna anledning började jag. ivrigt påhejad av ljudliga suckar, redan i januari att skaffa lite handsprit tvål och andra ner kulinariska förnödenheter. Däremot INTE toapapper märk väl. Jag inbegreps i diverse diskussioner med sambo och övriga familjemedlemnar gällande diskrepansen mellan min framtidsvision och deras. I början framstod jag såklart som lite överdrivet nervös men till min egen förvåning framhördade jag trots detta. Vilket INTE är karakteristiskt för min person. Efter att det visat sig att jag verkade lyckas spå bättre än andra så började folk att lyssna och ta till sig qv min oro. Av den anledningen kommer jag träffa släkt från samna sta i påsk men jag vet också att varken jag eller dom är smittadeeftersom vi gjort som man ska och en hel del till.

Svar på tråden Fråga till storstadsborna - vad ska ni göra i Påsk