Forum Sex efter förlossning - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Hur acceptera ett liv utan sex?

  Ons 8 apr 2020 21:48 Läst 0 gånger Totalt 44 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Vet hur det är) - Visa alla inlägg
 • Anonym (Vet hur det är)
  Återställ
  Ons 8 apr 2020 21:48 #2
  Anonym (Förbrukad) skrev 2020-04-08 21:26:21 följande:

  Brukade gilla sex innan förlossningen och känner en viss sorg över att aldrig kunna njuta av det igen. 9 månader har gått och känns fortfarande som om man skulle kunna rulla in en lastbil i mumindalen. Har även fått kommentarer om att det inte känns så mycket, så det är inte bara i mitt huvud. Är liksom helt öppet, ser skitfult ut och har dessutom hemorrojder som aldrig kommer försvinna. Är numera ensamstående och mitt ex har redan gått vidare. Har alltid tänkt att skaffa en kk om jag nånsin skulle bli singel igen, men kommer ju aldrig hända eftersom jag känner mej äcklig och självkänslan är på bottens botten när det kommer till sex. Så måste hitta ett sätt att acceptera ett liv utan.


  Sök hjälp om du upplever problem, mycket går lösa med kirurgisk hjälp. Har tagit bort fula analflikar själv.

  Upplever att jag njuter mer av sex efter att jag gött barn trots de kroppsliga förändringar som blivit. Man får lära att älska sig själv och vara tacksam vad kroppen gjort och vara stolt. Njuter du kommer din nästa att njuta med dig oavsett hur du ser ut :)
 • Anonym (Vet hur det är)
  Återställ
  Tor 9 apr 2020 08:09 #9
  Anonym (Förbrukad) skrev 2020-04-09 07:39:43 följande:

  Önskar jag också kunde se det hos mej själv, men det känns bara som något man säger till mammor för att de inte ska bryta ihop.


  Nej! Man kan älskas o uppskattas även efter och trots att man ser annorlunda ut osv. När jag blev singel träffade jag flera...ingen sa nåt och jag lovar att de njöt ! Och då hade jag fortfarande fula och många hemorrojder och en massa missprydande ärr osv...men är man trygg i sig själv så är det inte många som skulle trycka ner en för nåt sånt!
 • Anonym (Vet hur det är)
  Återställ
  Tor 9 apr 2020 14:18 #16
  Anonym (2barnsmamma) skrev 2020-04-09 10:14:04 följande:

  Annat tips är ju knipkulor som du gör snippgympa med


  Enligt en stor studie hjälper det inte mycket :/
 • Anonym (Vet hur det är)
  Återställ
  Tor 9 apr 2020 21:05 #26
  Anonym (Förbrukad) skrev 2020-04-09 19:54:51 följande:

  De flesta män skulle sannolikt inte säga något alls hur slapp man än var, såvida man inte ber om en ärlig åsikt. Men detta var liksom det första han sa, första gången vi hade sex efter förlossningen och jag frågade inte ens. Så då måste det ju vara så in i helvetes slappt om man verkligen reagerar så pass att man måste yttra sig. Skämt å sido, men jag känner också själv att det är betydligt större. Hans kommentar blev bara grädden på moset.


  Han var bara en stor idiot! Blir så arg!!

  Klart man förändras, men so what?? Njut av dig, din lust o din kropp ändå och jag lovar någon gärna njuter ihop med dig då!
 • Anonym (Vet hur det är)
  Återställ
  Fre 10 apr 2020 22:56 #30
  Anonym (Äsch) skrev 2020-04-10 21:55:48 följande:

  Hemorojder försvinner, kila ner till apoteket och säg att du behöver salva och stolspiller för dem så är de borta efter en vecka.

  Problemet jag hade/har är att min hustru åldrades 20 år i skallen efter barn nummer två, allt annat var lika/ok bra... så bara sexliv blev trisst.


  Nja allt funkar inte få bort med kräm o piller...
 • Anonym (Vet hur det är)
  Återställ
  Lör 11 apr 2020 20:06 #33
  Anonym (Förbrukad) skrev 2020-04-11 08:25:16 följande:

  Kräm och stolpiller hjälper bara om man har ont, dessa får jag leva med enligt gyn.

  På vilket sätt åldrades hon i skallen? Kan väl också säga att jag är skyldig till det, men jag tycker snarare det var en positiv och nödvändig förändring för barnets skull. Mitt ex vill leva sitt liv som vanligt. Ser bland annat alltid till att uträtta sina egna behov (dvs i form av egentid) innan han ägnar sig åt barnet. Sen var vårt sexliv aldrig särskilt kul.


  Jag listade om mig och gick till en vårdcentral på annan ort, träffade läkare som skickade remiss för åtgärd. Förklarade att mina problem gjorde det svårt att känna mig fräsch och fick operation ungefär 8 månader efter första kontakten, helt ny känsla efter denna!! Jobbigt söka för men så värt! Ta mod till dig!!
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll