• Anonym (Äsch)
    Fri 10 Apr 2020 21:55
    2545 visningar
    44 svar
    44
    2545

    Hur acceptera ett liv utan sex?

    Anonym (Förbrukad) skrev 2020-04-08 21:26:21 följande:

    Brukade gilla sex innan förlossningen och känner en viss sorg över att aldrig kunna njuta av det igen. 9 månader har gått och känns fortfarande som om man skulle kunna rulla in en lastbil i mumindalen. Har även fått kommentarer om att det inte känns så mycket, så det är inte bara i mitt huvud. Är liksom helt öppet, ser skitfult ut och har dessutom hemorrojder som aldrig kommer försvinna. Är numera ensamstående och mitt ex har redan gått vidare. Har alltid tänkt att skaffa en kk om jag nånsin skulle bli singel igen, men kommer ju aldrig hända eftersom jag känner mej äcklig och självkänslan är på bottens botten när det kommer till sex. Så måste hitta ett sätt att acceptera ett liv utan.


    Hemorojder försvinner, kila ner till apoteket och säg att du behöver salva och stolspiller för dem så är de borta efter en vecka.

    Problemet jag hade/har är att min hustru åldrades 20 år i skallen efter barn nummer två, allt annat var lika/ok bra... så bara sexliv blev trisst.
  • Anonym (Äsch)
    Sat 11 Apr 2020 10:53
    #32
    Anonym (Förbrukad) skrev 2020-04-11 08:25:16 följande:

    Kräm och stolpiller hjälper bara om man har ont, dessa får jag leva med enligt gyn.

    På vilket sätt åldrades hon i skallen? Kan väl också säga att jag är skyldig till det, men jag tycker snarare det var en positiv och nödvändig förändring för barnets skull. Mitt ex vill leva sitt liv som vanligt. Ser bland annat alltid till att uträtta sina egna behov (dvs i form av egentid) innan han ägnar sig åt barnet. Sen var vårt sexliv aldrig särskilt kul.


    Frun gick från sexigt vardagsklädd till att ha så neutralt som möjligt, från gymnast i sängen till missionär, från att hångla i offentlig miljö till att knappt hålla hand o.s.v
Svar på tråden Hur acceptera ett liv utan sex?