• Wed 15 Apr 2020 23:01
    7090 visningar
    161 svar
    -4 +2
    161
    7090

    Varför finns det så många idiotmän?

    (vet att det finns idiotkvinnor också men tråden handlar om idiotmän just nu)


    Oavsett om man hänger på familjeliv eller flashback så ser man mängder av trådar som handlar om dessa idiotmän och deras brott eller beteende. Eller på andra ställen, i media osv. Eller så har folk egna erfarenheter både män och kvinnor om andra män som inte kan bete sig.


    Varför? Det är ju kvinnor som uppfostrar dem? Nästan så man blir lite "feminazi" när det kommer till vissa (naturligtvis inte alla!) .. men är det inte konstigt så som vissa beter sig? Om man ser till brottsstatistiken och annat. 


    Hur skapas dessa idiotmän? Är det naturen själv som skapar dem av någon anledning eller vad är det frågan om? Finns ju otroligt många vuxna män som beter sig riktigt svinigt och illa mot andra. Har alla dessa män haft hemska mödrar , tror inte det, då det finns män som klarar av att bete sig trots det. Så vad är det som gör att vissa män beter sig som svin? Är det en viss genetik de besitter eller är det en "social konstruktion"? Vad f-n beror det på??

  • Svar på tråden Varför finns det så många idiotmän?
  • Thu 16 Apr 2020 20:51
    #23

    Tråden handlar om IDIOTMÄN och inte om idiotkvinnor. Håll er till ämnet!

  • Thu 16 Apr 2020 21:12
    #25
    Profytiom skrev 2020-04-16 20:37:56 följande:
    Jag är tveksam till hela grejen med fängelse som straff. "In med dig i fängelse nu och umgås med andra kriminella," det kommer lära dig att bli en bättre människa och ge dig motivation att sköta dig."
    Fast tror du att det handlar om de kriminella svinen ? Nej, det handlar om ALLMÄNHETENS RÄTT att slippa riskera att drabbas av dem. Tänk till lite. Det är ju sjukt att folk sitter och ömkar brottslingar istället för brottsoffrena. Det är fullständigt S-J-U-K-T. Nån gång måste väl människor ha lite vett i skallen och sluta dalta så förbannat med dem. BRY DIG OM DEM SOM DRABBAS ISTÄLLET FÖR ATT BRY DIG OM SVINEN SOM UTSÄTTER DEM. De åker in några år och kommer snart ut igen och fortsätter skada folk... Hur f-n kan man sitta och värdera hemska brottslingars liv och bekvämlighet framför allmänhetens? Noll sympati för såna svin skall råda
  • Thu 16 Apr 2020 21:22
    #29
    Profytiom skrev 2020-04-16 21:16:27 följande:
    Använd mer logik och mindre känsloyttringar. Om de får umgås med andra kriminella i fängelset kommer många fortsätta begå brott när de kommer ut. Man brukar säga att det är enklare att få tag i knark i fängelser än på gatan. Jag skrev aldrig att man ska gulla med brottslingar, men det fängelsesystem vi har nu fungerar uppenbarligen inte.
    VEM BRYR SIG om vad som sker i fängelset? De får gärna våldta varandra och sätta eld på sig själva, jag kunde inte bry mig mindre. Frågan är varför du bryr dig så j-a mycket?! Sympatiserar du med dem eller?
  • Thu 16 Apr 2020 21:23
    #30
    Anonym (Misandri) skrev 2020-04-16 21:18:16 följande:
    Det enklaste sättet att snabbt få ner antalet våldsbrott och våldtäkter är att utvisa samtliga utländska medborgare redan vid första domen.

    Enligt UG är över 70% av de dömda brottslingarna födda utomlands. Enligt Expressen är över 10% av de som dömts för gruppvåldtäkt utländska medborgare med tidigare dom i Sverige.
    Ja, jag håller med! UT med dem
  • Thu 16 Apr 2020 21:45
    #33
    -1 +1
    Postman skrev 2020-04-16 21:24:38 följande:
    Jag tror att det har att göra med vårt testosteron, vi är mer riskbenägna, impulsiva, våldsamma och mer utåtagerande när vi mår dåligt. 

    Rastlösa eller sysslolösa män är farliga brukar jag också säga, det vi gör idag i vårt segregerade samhälle är att låta en massa pojkar, killar, män sitta sysslolösa, det slår tyvärr tillbaka omgående.

    Tyvärr har vår syn på kvinnor som goda och män som onda gjort att vi har lämnat pojkar, killar, män utan engagemang, skolan som är idag gynnar flickor, inte pojkar och då får man det i retur, det är så det funkar.

    Samhället måste engagera sig långt mer i pojkar, killar, män och då menar jag inte ur något feministiskt tjafs utan ur ett medmänskligt perspektiv.

    Det är vad jag tror men jag är ingen sanning.
    Så du resonerar i princip på samma vis som de som sympatiserar med empatistörda brottslingar? Fokuset ligger på dem och inte på att andra ska få slippa utsättas för den skit som deras existenser tillför. Men jag håller med dig om att det är biologiskt. Ett biologiskt misstag, enkelt att åtgärda dock men inte speciellt "humanistiskt" enligt vissa, enligt dem som tycker det är mer "humanistiskt" att bry sig om asen mer än dem som utsätts för dem. En riktigt vedervärdig logik måste jag säga
  • Thu 16 Apr 2020 21:57
    #34
    Profytiom skrev 2020-04-16 21:43:29 följande:
    Jag är intresserad av psykologi, och jag är analytiskt lagd. Du verkar däremot vara väldigt känslomässigt lagd. Ja jag bryr mig eftersom fängelset är ett perfekt ställe att skaffa "partners in crime." Målsättningen borde ju vara att motverka brottslighet, men man gör tvärtom och gör fängelset till ett ställe där man kan knyta kriminella kontakter. Vilket även påverkar när de kommer ut. Men det tycker du kanske är helt ok?
    Jag till skillnad från dig skiter fullständigt i dem och hade gärna sett dem bli avrättade. Om målsättningen är att minska brottsligheten hur resonerar du egentligen som "analytiskt lagd" om du tycker det är vettigare att de går fria ute i samhället ? Du motsätter ju din egen logik. Men fortsätt dalta du med dina manliga kamrater... om du nu finner det så j-a intressant
Svar på tråden Varför finns det så många idiotmän?