• Konservativ

    Varför finns det så många idiotmän?

    Vissa människor är helt oberörda av andras lidande eller tycker t. o. m. om att skada andra. Det som saknas nuförtiden är riktigt hårda straff, dödsstraff och spöstraff. Deportation till nån ö.

    Tyvärr kommer det alltid finnas så onda människor men man kan minska mängden med avrättningar.

  • Konservativ
    Anonym (G) skrev 2020-04-16 17:13:37 följande:

    Undrar hur vanligt det är att män träffat kvinnor som trasat sönder deras självkänsla och ärrat dem mentalt?

    Som tjej vet man ju typ att det hör till att man ska avverka ett par skitstövelkillar innan man huttar rätt. Kyssa många grodor innan prinsen.

    Har ju träffat betydligt fler kvinnor än män som känner sig ärrade och nedtryckta av tidigare relationer.. fler kvinnor än män väljer frivillig celibat


    Könskrig igen? Ironiskt nog har de femimina värdena tagit över i Europa med t.ex. låga straff och därmed har våldsmän fått fritt spelrum. Men män är de som drabbas mest.
  • Konservativ
    Anonym (faktor) skrev 2020-04-16 18:18:40 följande:

    För du vet inte vad forskning är och har därför aldrig läst att högre straff inte fungerar i någon relevant mening?


    Jag har inte din naiva syn på samhällsforskning, nej.
  • Konservativ
    Profytiom skrev 2020-04-16 21:16:27 följande:

    Använd mer logik och mindre känsloyttringar. Om de får umgås med andra kriminella i fängelset kommer många fortsätta begå brott när de kommer ut. Man brukar säga att det är enklare att få tag i knark i fängelser än på gatan. Jag skrev aldrig att man ska gulla med brottslingar, men det fängelsesystem vi har nu fungerar uppenbarligen inte.


    När de kommer till fängelse har de redan varit kriminella ett bra tag.
  • Konservativ
    Profytiom skrev 2020-04-18 10:50:53 följande:

    Många ja, men inte alla. Men många fortsätter som sagt att begå brott när de kommer ut.


    I såna här sammanhang kan man aldrig säga alla. Det finns alltid undantag. Ja, många fortsätter sin kriminalitet och jag tror att en bättre rehabilitering med utbildning krävs. Alltså både piska och morot.
  • Konservativ
    Bjoer skrev 2020-04-20 11:03:39 följande:

    Det var det jag menade. Utvisning innebär ju att personen redan är här. Det är svårt att utvisa någon innan de kommit hit. Så jag ser inte relevansen i frågan om jag anser att Sverige ska ta emot brottslingar?

    Hela problemet är att man tror att utvisning löser problemet. Det gör det inte. Det bara flyttar det. Föreslår man utvisning som lösning på våldtäktsbrott så innebär det att man skiter i kvinnor som inte är svenska. I praktiken. Vilket är rätt osmakligt.


    Nej, du har fel. Dels är det ganska omskakande att bli utvisad och drägget får sig en tankeställare. Dels blir idioten av med sitt gäng vilket ofta är helt avgörande. Dels är man i många andra länder, särskilt utanför Europa, fullständigt oförlåtande och skulle idioten fortsätta bete sig illa så är det på egen risk. Inga dialogpoliser i Irak, Centralafrika och Libyen. Om polisen ens kopplas in.
  • Konservativ
    Bjoer skrev 2020-04-20 16:17:50 följande:

    Källa? Det sista vet vi redan är fel eftersom vi vet att hårdare straff inte ger lägre brottslighet. Därför tvivlar jag på att resten stämmer heller.


    Vill du verkligen ha källa på att man kommer ifrån sitt gäng om man blir utvisad?? eller att det inte finns dialogpoliser i Irak??? Du kan ju fråga nån av Sveriges araber. Förmodligen får du ett gapskratt till svar.
Svar på tråden Varför finns det så många idiotmän?