• Anonym (G)
    Thu 16 Apr 2020 09:41
    7144 visningar
    161 svar
    +2
    161
    7144

    Varför finns det så många idiotmän?

    Tror helt klart finns en biologisk faktor och att testosteronet gör sitt.

    Kvinnor är i sin natur med empatiska, lugna detta för att de ska kunna skydda det liv de bär.

    Mannens uppgift var i början att skydda gruppen och beståndet. Därav behövdes aggressivitet.

    Idag ser samhället inte ut som det gjorde på savannen.

    Men av någon märklig anledning köper samhället männens svineri och ansvaret att inte utsättas dör brott lägga på kvinnan. En billig och praktisk lösning istället för att gå in med hårdhandskarna med nolltolerans.

  • Anonym (G)
    Thu 16 Apr 2020 17:13
    #11

    Undrar hur vanligt det är att män träffat kvinnor som trasat sönder deras självkänsla och ärrat dem mentalt?

    Som tjej vet man ju typ att det hör till att man ska avverka ett par skitstövelkillar innan man huttar rätt. Kyssa många grodor innan prinsen.

    Har ju träffat betydligt fler kvinnor än män som känner sig ärrade och nedtryckta av tidigare relationer.. fler kvinnor än män väljer frivillig celibat

  • Anonym (G)
    Thu 16 Apr 2020 22:04
    #37
    +1
    Profytiom skrev 2020-04-16 20:25:19 följande:

    Mäns svinaktiga beteende syns mer i regel. Då män generellt är mer raka. De flesta kvinnor har fått lära sig från ung ålder att hålla upp en "fin" fasad. Döljer erat verkliga utseende bakom flera lager av smink, lösnaglar, och hårförlängningar m.m. Spelar alltid så glada och trevliga, och vill visa upp en perfekt fasad utåt. Men ni har också mörker inom er, och kan vara riktigt manipulativa och giftiga.

    Vi män kan skoja med varandra typ "Ha ha fy fan vad ful du ser ut Svenne har du köpt den där tröjan på second hand eller?" 

    Så här låter det kvinnor emellan "Meeen heeej gumman" *kramar om varandra* Men Guuuud vilken fin tröja du har och vad fin du är i håret." (Sen när hon som fått komplimangerna har gått låter det) "Asså vem fan tror hon att hon är asså?" Såg du hennes klädsel? Klär sig och sminkar sig som värsta slampan."


    Ja men då måste vi gå tillbaka i historien och fråga vilka som efterfrågat den här ytligheten som kvinnor bär upp? Vem är det som tjänar på att kvinnor förskönar sig, opererar bröst, läppar, sminkar sig och har som sin största hobby att vara behagliga för andra att se och sukta över? Det är ju knappas vi kvinnor själva. Kommer du objudne hem till en kvinna en lördag kväll kan du ge dig sjutton att hon ligger i mjukisar, med fett hår och glasögon. Käkar chips till lets dance och pruttar ogenerat. De flesta av oss klär ut oss till kvinnor, efter de förväntningar som finns på hur en kvinna ska se ut och bete sig. Och dessa ideal (surprice surprice!!) råkar av någon märklig anledning alltid spegla mäns preferenser. Märkligt!

    Likaså fasade. Vi uppfostras att vara små kolibrier som kvittrar och kluckar. För det vet man ju, män vill ha glada och enkla kvinnor! En kvinna ska alltid le och skratta till allt. Alltid vara så jävla glad.

    Det är ju inte vi själva som valt det. De flesta av oss är ju faktiskt hormoniga, sura och ibland bitchiga. Men vi får inte vara det på heltid då det inte passar in i mallen för en kvinna....därför lyser det igenom.

    På samma sätt som det finns oskrivna regler och krav ni män känner att ni måste leva upp till och dölja er bakom.

    Trånga könssteriotypa förväntninga som alla ska pressas in i.
  • Anonym (G)
    Mon 20 Apr 2020 17:32
    #71
    -1 +1

    Till alla er som tycker att män har det sååååå hemskt:

    tjejjouren.se/tjejguiden/feminism/statistik

    Varsågod, lite matnyttig statistik att plöja för att få lite perspektiv på hur det är att leva som tjej

Svar på tråden Varför finns det så många idiotmän?