• Wed 15 Apr 2020 23:01
    7093 visningar
    161 svar
    -4 +2
    161
    7093

    Varför finns det så många idiotmän?

    (vet att det finns idiotkvinnor också men tråden handlar om idiotmän just nu)


    Oavsett om man hänger på familjeliv eller flashback så ser man mängder av trådar som handlar om dessa idiotmän och deras brott eller beteende. Eller på andra ställen, i media osv. Eller så har folk egna erfarenheter både män och kvinnor om andra män som inte kan bete sig.


    Varför? Det är ju kvinnor som uppfostrar dem? Nästan så man blir lite "feminazi" när det kommer till vissa (naturligtvis inte alla!) .. men är det inte konstigt så som vissa beter sig? Om man ser till brottsstatistiken och annat. 


    Hur skapas dessa idiotmän? Är det naturen själv som skapar dem av någon anledning eller vad är det frågan om? Finns ju otroligt många vuxna män som beter sig riktigt svinigt och illa mot andra. Har alla dessa män haft hemska mödrar , tror inte det, då det finns män som klarar av att bete sig trots det. Så vad är det som gör att vissa män beter sig som svin? Är det en viss genetik de besitter eller är det en "social konstruktion"? Vad f-n beror det på??

  • Svar på tråden Varför finns det så många idiotmän?
  • Tue 21 Apr 2020 10:16
    #90
    -1
    KlantSmurfen skrev 2020-04-20 20:53:40 följande:
    Ja, om straffen redan är tillräckligt hårda... 

    Om du inte vill att de brottslingar som vi tagit emot ska utvisas är det nog lätt att tolka det så, du vill i alla fall behålla dem.


    Enligt samma logik skiter de som inte vill utvisa våldtäktsmän i både kvinnor som är svenska och de som är invandrare .
    Vilket de är för att inte avskräcka brott mer med hårdare straff.

    Jag vill lösa problemet, dvs. se till att de inte begår fler brott. Inte lägga problemet på någon annan eftersom det inte är de facto lösning.

    Nej, det är inte enligt någon logik alls. Eller menar du på allvar att någon som vill se till att dessa män slutar våldta skiter i svenska kvinnor? Skillnaden är ju att jag vill lösa problemet, ni vill flytta det.
  • Anonym (...)
    Tue 21 Apr 2020 12:50
    #91
    -2 +1
    Anonym (Misandri) skrev 2020-04-21 08:35:08 följande:

    Det är snarare ett problem att för få män jobbar där. Pojkar behöver manliga förebilder får att själva bli bra män.

    Att bara ha kvinnor i dessa positioner skapar de män som du inte tycker om.


    Fast de allra flesta barn har en pappa, morfar, farfar, äldre bröder. Det behövs inte manlig personal i förskolorna.

    Tack och lov är det inte vanligt med manlig förskolepersonal, men i de fall där det varit manlig förskolepersonal så har det i princip alltid avslöjats att de är pedofiler som förgripit sig på barnen. Därför ska män INTE jobba inom barnomsorgen!
  • Anonym (Män och kvinno­r funkar olika)
    Tue 21 Apr 2020 14:14
    #92
    -2 +1
    Anonym (...) skrev 2020-04-21 12:50:23 följande:

    Fast de allra flesta barn har en pappa, morfar, farfar, äldre bröder. Det behövs inte manlig personal i förskolorna.

    Tack och lov är det inte vanligt med manlig förskolepersonal, men i de fall där det varit manlig förskolepersonal så har det i princip alltid avslöjats att de är pedofiler som förgripit sig på barnen. Därför ska män INTE jobba inom barnomsorgen!


    Precis! Eftersom det är statistiskt bevisat att de renodlade pedofiler (de som har läggningen att bara attraheras sexuellt av prepubertala barnskroppar) söker sig till yrken som jobbar med barn. Jag misstänker alltid män som tex. jobbar ensamma med småbarn! Även om alla män som arbetar med barn inte är pedofiler och de riktiga pedofilerna är i ytterst minoritet. Så är dessa pedofiler ändå extremt överrepresenterade bland män som arbetar med barn. Och sannolikheten att den mannen skulle vara en renodlad pedofil (som vill vara nära de småbarnen som han dras till) mycket större än något annat utfall. Därmed är möjligheten att misstanken stämmer också mycket större än någon annan sannolikhet!

    En annan grupp ej renodlade pedofiler är de männen som generellt inte dras till småbarn men som pga. sexuell frustration våldför sig på barn. För att de känner sig s.k. berättigade till sex och därmed väljer att våldta första bästa ?kropp?. Men som du, Jo and några andra här har nämnt så skulle man kunna undvika att alla såna katastrofala situationer uppstår om män generellt förbjöds ifrån att någonsin arbeta ensamma med barn. Och om alla mammor + pappor alltid såg till att hålla koll på sina barn och pratade med de om att det finns individer som försöker våldta barn.

    Förresten de allra flesta sexuella övergreppen mot barn sker i hemmet av någon som barnet känner ganska väl. Pappor är inte så vanliga men däremot styvpappor, fosterfamiljer, familjevänner, adoptivsläktingar etc. är mycket mer vanligare. Ju mindre biologisk eller emotionellt band desto mer ökar risken att barnet kommer att våldtas. Vi har nog alla hört skräck historier om styv/foster pappor. Och några adopterade blir ju våldtagna av farfar eller morfar eller andra manliga släktingar men inte av självaste pappan som adopterade de.
  • Anonym (Män och kvinno­r funkar olika)
    Tue 21 Apr 2020 14:31
    #93
    Anonym (Misandri) skrev 2020-04-21 08:35:08 följande:

    Det är snarare ett problem att för få män jobbar där. Pojkar behöver manliga förebilder får att själva bli bra män. Att bara ha kvinnor i dessa tpositioner skapar de män som du inte tycker om.


    Jag håller med att pojkar behöver bra manliga förebilder. Men det betyder inte män någonsin ska få jobba helt ensamma med särskilt småbarn. De får gärna arbeta i grupp med barnen men aldrig på egen hand. För att det är då som den sexuellt frustrerade mannen kommer kunna våldta barnet. Hur många nyheter och domar finns det inte om tränare etc. som har våldtagit barnen? Det hade aldrig hänt om de aldrig någonsin fick vara helt ensamma med barnen! Enbart kvinnor borde tillåtas få vara ensam med barn!!!

    (Förutom med tonåriga pojkar som har hamnat i puberteten. Eftersom statistiken visar att särskilt de lite yngre kvinnor kan i ett fåtal fall inleda någon sexuell relation med de könsmogna killarna. Även om det många gånger är han som tar initiativet till kontakten.)
  • Anonym (Lea)
    Tue 21 Apr 2020 14:55
    #94

    Man har väl både en mamma och en pappa?

    Varför uppfostrar inte papporna sina söner till att bli bra män?

  • Anonym (STOPP­)
    Tue 21 Apr 2020 17:20
    #95
    Anonym (Män och kvinnor funkar olika) skrev 2020-04-21 02:17:40 följande:

    Men nästintill alla män är på detta viset. Troligtvis även din bror, kusin, kollegor och grannar. Om din pappa, morbror, farfar etc är teknisk kunniga för sina generationer så beter de sig kanske också på det viset med dickpicks etc. Vad är planen att världens alla man ska utplånas???

    Jag förstår dig verkligen eftersom

    jag äcklas av 99,999999 % av alla männen. Tycker du verkligen att alla dina nära och köra som är män ska dödas?

    Förlåt men jag tycker inte lösningen skulle vara att män måste utrotas! Det som krävs är förståelse för allas olika natur. Samt att utbilda män, kvinnor och barn i alla dessa saker. Många föräldrar har fel för att de inte lär sina barn att ingen får röra deras kropp på ett sexuellt sätt. Slutligen förändra saker i samhället som tex. monogami som tydligen inte funkar bra. Och se till att männen inte får jobba med barn, funktionsförhindrade eller andra utsatta individer etc. Vi kvinnor kan inte förstå männens sexuella frustrationer för att vi känner inte det som de gör. Men om vi försöker sympatisera så skulle nog en hel del av problemen kunna lösas. Försök att förstå hormonerna istället och hitta bättre lösningar än skjut de alla. Jämför med hur du mår vid mens för att inse att hormoner går inte att göra mycket åt.


    Tycker de bör få stryk, strängare regler, ta bort deras rösträtt och att tills de bättrar sig inte tillåtas att ha sex eller en kvinnas hjärta alls. Dessa bör uppfostras bättre, hårdare och strängare, kvinnor bli hårdare mot män och inte skaffa barn med en hane som inte lyder. De få män som är bra bör avlas på och få en kvinna och få familj för de är bra för mänskligheten. Det bör finnas stränga straff så att inte fler narcissister till män kommer till världen. Mer gränser, fler förbud och hårda straff för att inte respektera kvinnors gränser och kroppar. Mer aga, och stryk stryk för sexinviter som inte kvinnor bett om. T ex om en man ber om en nakenbild från en främmande tjej på nätet bör han frysas ut helt från sammhället, aldrig få ha sex igen med någon kvinna och mobbas tills han knäcks och börjar respektera kvinnor. Han bör hängas ut offentligt och förnedras tills han skäms och inte vill göra så igen. Om 99, 99 % av männen beter sig orespektfullt mot kvinnor bör alla de straffas och förbjudas sex med kvinnor och så får den hane som är kvar avlas på, inte de dåliga. Vi andra kvinnor får skaffa barn med donation istället för att beblanda oss med svinen. De hanar som är otrogna lögnare bör också straffas med att aldrig få ha sex igen och försättas i husarrest och få stryk. Hårdare gränser och hårdare straff är det enda rätta.
  • Anonym (Män och kvinno­r funkar olika)
    Tue 21 Apr 2020 17:49
    #96
    Anonym (STOPP) skrev 2020-04-21 17:20:48 följande:

    Tycker de bör få stryk, strängare regler, ta bort deras rösträtt och att tills de bättrar sig inte tillåtas att ha sex eller en kvinnas hjärta alls. Dessa bör uppfostras bättre, hårdare och strängare, kvinnor bli hårdare mot män och inte skaffa barn med en hane som inte lyder. De få män som är bra bör avlas på och få en kvinna och få familj för de är bra för mänskligheten. Det bör finnas stränga straff så att inte fler narcissister till män kommer till världen. Mer gränser, fler förbud och hårda straff för att inte respektera kvinnors gränser och kroppar. Mer aga, och stryk stryk för sexinviter som inte kvinnor bett om. T ex om en man ber om en nakenbild från en främmande tjej på nätet bör han frysas ut helt från sammhället, aldrig få ha sex igen med någon kvinna och mobbas tills han knäcks och börjar respektera kvinnor. Han bör hängas ut offentligt och förnedras tills han skäms och inte vill göra så igen. Om 99, 99 % av männen beter sig orespektfullt mot kvinnor bör alla de straffas och förbjudas sex med kvinnor och så får den hane som är kvar avlas på, inte de dåliga. Vi andra kvinnor får skaffa barn med donation istället för att beblanda oss med svinen. De hanar som är otrogna lögnare bör också straffas med att aldrig få ha sex igen och försättas i husarrest och få stryk. Hårdare gränser och hårdare straff är det enda rätta.


    Ett sånt samhälle skulle bara gå under om halva befolkningen (majoriteten av männen) ska sättas i husarrest eller frysas ut. Det som behövs istället är utbildning och att män får lära sig att de inte kommer misslyckas helt och hållet med ?varsågod dicpicks och skicka nakenbilder tillbaka? tillvägagångssätten. Jag fattar inte hur de fortfarande inte har lärt sig att kvinnor inte tänder ett dugg på sånt. Problemet är att män försöker behandla kvinnor utefter hur de själva funkar och vad de själva tänder på i tron om att det kanske funkar. Men om de hade insett att kvinnor tänder på helt andra saker än vad de tror. Då skulle de ha haft mycket större framgångar med att få ligga. Jag tror att om män fick lära sig exakt hur de borde göra för att attrahera kvinnor så skulle det vara bättre för samhället. De olika könen skulle kunna leva mycket mer harmoniskt med varandra. Och sexualbrotten skulle försvinna eller iaf minska rejält.
  • Tue 21 Apr 2020 17:52
    #97
    +1
    Postman skrev 2020-04-20 18:40:39 följande:

    Håller inte med dig, det är väl majoriteten män som är med och gör den samhällsinsatsen, dagligen, hur många män är det inte som går till sitt arbete varje dag och gör grymma samhällsinsatser. Du gör som många andra misstaget och dömer alla män för vad en liten klick gör. Dessutom har vi också fått nya kulturer in i landet som har en annan syn på kvinnor, det har tyvärr gjort att gruppen som uppför sig illa emot kvinnor ökar samtidigt som vi har valda som drar ner på samhällstjänster, vänd dig till dom i första hand.

    Metoo var en moderns tids häxjakt som var fruktansvärd och där alla demokratiska spelregler sattes ur funktion. Det har också våra domstolar nu i efterhand tydligt visat tack och lov.


    Det här uttalandet om metoo tycker jag är så vedervärdigt att det saknar motstycke. Miljoner berättelser om sexuellt förtryck och våld har outats under hashtaggen runt om i världen. I Sverige har flera hundra tusen berättelser kommit upp till ytan som vittnar om en fruktansvärd tillvaro för kvinnor. Bransch efter bransch har släppt statistik och kräver efter metoo drägliga arbetsklimat för kvinnor där kvinnor ska få jobba fredade. Och du kallar detta häxjakt och demokratiskt haveri för att 5 mediamän blivit uthängda i sociala medier?? Du måste skoja?? Varför inte istället fokusera på halva befolkningen som är utsatta än de 0,0001% som hängs ut i sociala medier?

    Nej jag drar inte alla män över en kam. Hade jag gjort det så hade jag inte skrivit och bett alla bra män hjälpa till och agera förebilder. Hade jag dragit alla över en kam hade jag förkastat män och yrkar på en samhällsövervakning av denna grupp.

    Jag har inte sagt att män inte gör en samhällsinsats via sitt jobb. Men fler kvinnor än män jobbar ideellt och inom offentlig sektor med jobb direkt kopplade till människors hälsa, psyke och sociala problematiksområden. Här behövs fler män!
  • Anonym (Jo)
    Tue 21 Apr 2020 17:52
    #98
    KlantSmurfen skrev 2020-04-20 21:41:01 följande:

    Du har inte kommit med några riktiga argument för att ditt svammel om pedofili och krig stämmer och nu är det ju inte så att dubbelanonym person på forum har rätt tills motsatsen bevisats så du får rätta dej efter samma goda sed: burden of proof som övriga.

    De som forskar om sexualbrott ser inte inlägg från dubbelanonym person på forum som trovärdig källa men du kanske kan använda någon av dem som källa?

    Det är först när du själv kommit upp till nivån riktiga argument som du kan förvänta dig det samma av andra så lite mindre svammel och lite mer fakta innan du kan förvänta dig några riktiga motargument


    Du har ju ingenting annat än "inte alla män" att komma med. Så snacka skit när du inte ha något att komma med. Däremot massvåldtäkterna av den röda armeen är väldokumenterad lik alla andra massvåldtäckter som genomförs av huvudsakligen män mot kvinnor och barn. Även idag i många länder så blir kvinnorna systemastiskt våldtagna, då staten saknar medlen att hålla männen i shack.
  • Anonym (Jo)
    Tue 21 Apr 2020 17:57
    #99
    Anonym (Misandri) skrev 2020-04-21 08:35:08 följande:

    Det är snarare ett problem att för få män jobbar där. Pojkar behöver manliga förebilder får att själva bli bra män.

    Att bara ha kvinnor i dessa positioner skapar de män som du inte tycker om.


    Du menar som i det antika Grekland, då pojkarna blev våldtagna av vuxna män. Män ska bara uppfostra sina egnar söner. De ska inte ha något med barn som inte är deras egna att göra.
Svar på tråden Varför finns det så många idiotmän?