• iushgs

    Penis, smärta, efter samlag

     


    Min penis har varit öm efter ett samlag som abrupt avbröts efter något känts konstigt. Tjejen var över och någon vreds till typ

    Tappade erektion direkt och kände direkt en oro. Penis och pung agerade som om jag precis kommit upp ifrån ett isvak, pansar pung och liten penis. Kanske som en försvarsmekanism?

    Googlade runt och såg flertal bilder med penis fraktur, och min ser inte ut så. Detta inträffade runt kl 00 igår

    Har inte blött, den är inte blå, har kunnat kissa. Har inte upnåt erektion sen detta inträffade

    Det har inte varit någon pulserande permanent smärta, men det är ömt och om man rör runt där nere så känns det så att säga.

    För att förtydliga är det alltså den övre högre blodkärlen på penis som är svullen

    Jag skickade bilder till kry appen och till någon liknande tjänst online, där ingen utav dom spontant kände att det liknar en penis fraktur eller något annat som kräver omedelbar operation eller liknande. Men det är ju jättesvårt att bedöma på telefon, bilder, genom cam.

    Jag åkte in akut till en akutmottagning (stockholm) här, där fick jag lämna ett urin prov och träffa en läkare vid kirurgavdelningen som kände på penis och pung. Varpå konstaterade att hon inte anser att det är en fraktur eller liknande allvarlig skada och att det kommer läka men fortsätta att kännas ömt tills det läkt, sen hänvisade hon mig till vägen ut.


    På morgonen imorse fick jag en smärta efter försök att få erektion så jag uppsökte hjälp på ungdomsmottagningen, där fick jag träffa en specialist som kände och klämde och tittade och som sa att penis fraktur är oerhört ovanligt och det ser inte ut riktigt så. Han uteslöt inte att det kan vara något som bör behandlas. Han sa att operation inte kommer vara nödvändigt, att sy lite snarare isåfall

    Sen visade jag bilder på hur det såg ut precis när olyckan inträffade, varpå han ringde en urolog som han kände, de pratade utanför rummet i kanske 5 minuter och när han kom in efter att ha rådslagit sa han att det var som han trodde när han först kände och klämde. Att det är något slags trauma som har ägt rum runtom en av de stora blodkärlen

    Han ansåg inte att det var något hål eller buckla eller liknande i själva kärlen, och att om en kärl spräcks fylls hela penisen med blod oftast. Något sådant beskrev han

    Han sa att vid en fraktur eller liknande allvarlig skada så skulle penisen inte se ut sådär efter 12 timmar. Då skulle den se ut som en auborgine emoji. Han och hans urolog kompis har sett många penisar och han själv hade sett symptom på penis fraktur vid något tillfälle även. Trots att det tydligen ska vara så pass ovanligt. Tydligen 1300 fall registrerade världen om sedan 1930talet.

    Han sa att detta kommer läka men fortsätta kännas ömt tills det läkt, och att hans urolog kompis drog samma slutsats utefter hur han hade beskrivit min situation för honom.

    Men då måste jag lita på att han angett en sanningsenlig bild till sin urolog kompis? Och att han inte tagit en partisk bedömning så att säga då han frågade om jag uppsökte hjälp direkt när detta inträffade varpå jag svarade att jag gjorde det och den läkaren i fråga ansåg inte att det var en fraktur eller liknande skada krävande omedelbar operation eller liknande.

    Värt att nämna, min penis och pung gick direkt in i något slags pansarläge, någon försvarsmekanism efter att ha utsatts för trauma?

    Har som sagt inte lyckats få erektion, försökte imorse. Sov också dåligt och har haft nedsatt aptit hela dagen, varit oerhört orolig och stressad över min penis situation.

    Jag lägger upp lite bilder här.

    Har någon upplevt liknande? Känner någon igen en egen symptom man upplevt ifrån hur det ser ut på mina bilder? Vad gjorde ni för att bli av med det? Läkte det av sig självt? Fungerar allt som det ska nu? Hur lång paus tills nästa samlag efter skadan tillträde? Vad sa läkaren till er när/om ni uppsökte vård?

    Kommer alltså posta bilder på min penis, samtliga är tagna ca 1 timme efter skadan skedde. Ni kommer se den övre högra svullnaden som jag beskrivit, nere vid penis roten. Närmast pubis. Vid var som ser ut som den blodkärl som blir mer synlig och tydlig vid erektion. Den är synlig och tydlig på mina bilder där. Och den känns lite "hårdare" än vad den brukar. Detta kommenterade inte specialisten.

    https://imgur.com/Mdn8KvV


    https://imgur.com/iPPl0gk

    https://imgur.com/0k3cmKS




    Här är en bild jag hittade på wikipedia som visar hur en "normal" penis ser ut. Jag har inga egna dick pics ifrån slak penis sen tidigare men typ sådär ska ju de blodkärl på ovansidan vid roten se ut vid slakt tillstånd.


     


    https://imgur.com/NkXIr9L

  • Svar på tråden Penis, smärta, efter samlag
  • Anonym (.)

    Du har varit och träffat ett flertal personer inom vården, men vänder dig till experterna på familjeliv?

    Jag tycker den inte ser speciellt svullen ut. Så där ser mina blodådror ut vid roten en stund efter erektionen har lagt sig.

Svar på tråden Penis, smärta, efter samlag