• viseversa

    Älska sin hund lika mycket som sitt barn?

    Vad spelar det för roll? Kärlekenb till djur kan vara enormt stark. Jag älskade min hund enormt mycket. Kan nog säga att kärleken till henne kunde jämföras med kärleken till mina barn ja. Kanske barnen leder ligan ja men skillnaden var hårfin.

    Hon var alltid okomplicerad glad och kärleksfull. Hon älskade sin familj och skulle offra sitt liv för oss. Vår älskade lilla skrutta. Vi älskade henne alla så enormt mycket. Hon var så speciell. Och så självklar i vår familj.

    Hon blev tyvärr akut sjuk och dog plötligt för ca 2,5månad sen. Dom försökte rädda henne på iva på djursjukhuset men hon klarade sig inte. Och mitt hjärta slets ur kroppen. Det kändes som att förlora ett av mina barn.

    Och jag gråter dagligen fortfarande. Första månaden var allt mörkt och kändes inte som jag någonsinn skulle kunna bli glad igen. Känner mig fortfarande tom i själen.

    När allt var jobbigt och tungt med barnen kunde jag alltid tanka styrka hos min lilla varma mjuka glada hund och då orkade jag mer igen. Hon gav mig en sån styrka och nu finns hon inte mer. 

  • viseversa
    Anonym (Pappa till 2) skrev 2020-04-19 17:44:58 följande:
    Haha låt mig små le????. Har bekant som sa typ exakt samma sak. Behandlade sin kära hund som de enda i världen.Den sov i sängen, Fick vara i soffan, Långa promenader. Tills hon fick eget barn . Då fick hunden hamna på golvet,aldrig vara i soffan eller sängen, och kortare promenader. Hon kommer nog märka de själv den dagen!.
    Vilken elak bekant. Tycker den hunden ska flytta till någon som verkligen bryr sig.
  • viseversa
    smulpaj01 skrev 2020-04-20 01:50:04 följande:
    Jag har en kvinnlig bekant/vän. Hon är en jättegullig och fin människa, men när hon sa att hon älskar sin hund mer än hon någonsin har älskat sina 3 barn har jag svårt att se på henne på samma sätt.
    Ja det ÄR konstigt. Jag älskar såklart mina barn mest men min hund var oroligt älskad av alla i familjen och kom fab inte långt efter barnen. Sen är det tur att kärleken räcker till flera och att det inte behöver vara en tävling. Men låter som din vän haft några anknytningsproblem. 
Svar på tråden Älska sin hund lika mycket som sitt barn?