• Anonym (Tänkvärt)

    Att vara misslyckad i samhället när alla andra lyckas så bra.

    På Facebook och Instagram visar alla hur lyckliga de är med man, barn, bostad och jobb. Verkligheten kan för många dock vara en annan.

    "Varje gång hon blir slagen så ber hon att han inte ska slå henne i ansiktet för då syns blåmärkena. Då ser alla andra att hon blir slagen. Ingen vill vara misslyckad så därför döljer hon problemen för att hon skäms över sitt misslyckande.

    Varje gång han slår henne och barnen är hemma försöker hon få in honom i sovrummet och stänga dörren så barnen inte ser.

    Varje gång han är på humöret att slå henne så lyfter hon snabbt upp kjolen/klänningen och drar ner trosorna. Allt i förhoppning att han i stället för att slå henne ska ha sex och sen falla i sömn.

    Varje gång han slagit henne säger hon förlåt..."

  • Svar på tråden Att vara misslyckad i samhället när alla andra lyckas så bra.
  • SweeneyTodd

    Ja du, fruktansvärt att något sånt här kan hända, därför tror jag inte på kärleksrelationer, då det systematiskt förekommer misshandel i kärleksrelationer. 

  • Anonym (Inte illa för alla)

    Man får inte glömma att de flesta familjer inte är fulla av misshandel. Dom flesta svenskar är verkligen lyckliga i sina relationer och lever i trygga familjer. Börjat man tro att alla har misär bakom fasaden så får man lätt för låga krav på sin egna situation. Om man ser på sina vänners familjebilder med misstänksamhet och misstro så bör man vända detta mot sig själv istället. Då är det dags att omvärdera sitt egna förhållande.

Svar på tråden Att vara misslyckad i samhället när alla andra lyckas så bra.