Inlägg från: Kasi2008 |Visa alla inlägg
  • Kasi2008

    Vad gör era tonåringar i sommar?

    Min dotter på 16 år sökte massor av jobb innan Corona kom och nu får hon svar att det inte blir något jobb. Vi hade plan B till henne att hittar hon inget jobb så får hon jobba hos din pappa vilket hon ska göra i sommar. Har man sån möjlighet så är det ju bra. Hon är med i lottakåren och ska åka på 2 läger med dom i sommar.

    Tips till er är kolla läger tex på försvarsutbildarna- ungdom. Om dina barn är upp till 20 år. Dom har en ungdomsverksamhet som barnen kan vara med i och kan åka på läger ofta gratis det enda man betalar är medlemsavgift. Där kan man gå många olika utbildningar och läger inte bara militärt utan hur man stärker sig själv, lär sig första hjälpen, lära sig grunder i överlevnad, hur man arbetar med teknik i försvarsmakten, lära sig språk osvDe kan även engagera lokalt i någon verksamhet och delta och ordna möten osv under hela året.

    Volontärarbete, söka jobb hos grannar tex klippa gräs, tvätta bilen mm.

    Vandra med familjen. Dagsturer eller med övernattningar. Ta med saker barnen tycker om tex boll, badkläder, kortlek och roa er med på vandringen.

Svar på tråden Vad gör era tonåringar i sommar?