• Söstrami83

    Första barnet naturligt ,syskon barnet ivf

    Jag har fått två barn naturligt och har önskan att få ett tredje. Min man är numera steril efter cancerbehandling så för att få ett tredje barn så har vi försökt med Ivf. Vi har gjort två insättningar och på den andra lyckades vi bli gravida. Tyvärr gick det inte hela vägen, så försöken fortsätter för oss. Dock är det paus nu pga corona. Kan tipsa om att lyssna på ivf-podden och ruvarpodden. Båda poddarna har gjort ett avsnitt om sekundär barnlöshet.

  • Söstrami83
    Yessfo skrev 2020-04-27 14:34:56 följande:

    Oj okej .. tack för tipsen med poddarna!:) men hur fick ni göra om din man är steril , plockar man ut simmare eller ? Vart har ni gjort era två ivf försök ?

    Vi tänker nordic ivf Göteborg ..


    Min sambo fick frysa in spermier innan han började med cytostatika-behandlingen i och med att det fanns risk att han skulle bli steril, vilket det visade sig att han blev :( De frystes in på USÖ (Örebro) och därför måste vi göra våra behandlingar där. De har varit jättebra, men tyvärr har de stängt nu på obestämd tid pga corona. Hade annars bytt till privat klinik då det är jobbigt att bara vänta och vänta :(

    Vi har hittills gjort ett äggplock och två insättningar. Och nu väntar vi på att få starta ny behandling, när det nu blir?

    Har inga tips om privata kliniker men finns mycket info på FB. Gruppen heter IVF Sverige.
Svar på tråden Första barnet naturligt ,syskon barnet ivf