Inlägg från: Anonym (Rita) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Rita)

    Åtta månaders bebis - Otrogen fru

    Beklagar situationen :(

    Ang din ilska, får du hjälp? Min sambo gick också förlossningsdepression och det tog nog ett år i terapi innan han lugnade ner sig.

    Det var Skitjobbigt att behöva tassa på tå för att inte väcka sambons ilska.

    Vad blir du irriterad över?

    Ett barn mår bättre med en förälder om inte föräldrarna kommer överens. För barnet känner av stämningen...

  • Anonym (Rita)

    Vi blev välsignade med en bebis som hade kolik i 3 månader och fram till han var 2,5 år sov han aldrig mer än max 3 timmar i sträck.

    Min man behöver sin sömn, så mellan 22 och 07 fick vi inte störa honom, han fick sova i gästrummet i 3 år, för det funkade inte på något annat sätt. Sedan tog han bebisen mellan 7 till 11 så fick jag sova ostört då, men mer än så klarade han inte.

    Hur funkar det för dig nu att ha bebisen när din tjej är ute och festar? Går det bra eller är det jobbigt?

    Sambon fick en anknytningskurs som var 2 ggr i veckan med sonen där de övervakade hans reaktion till barnet och stöttade honom i att bli en pappa för han kände inget för sonen när han föddes. Han var mer svartsjuk på att bebisen tog all min tid som han tidigare fått, även om han inte ville känna så, så kunde han inte hjälpa det.

    Hur tänker du göra med din tjej om hon vill försöka kämpa?

  • Anonym (Rita)
    Johnekblad132 skrev 2020-05-07 08:48:10 följande:

    Tack för alla svar, har varit en väldigt kaotisk vecka så har inte riktigt fått chansen att svara. Vill poängtera att det dessvärre inte är ett "troll-inlägg" men det var ju intressant att mitt skrivsätt liknar google translates..? 

    Sen så kanske man ska undvika att kalla henne för hora osv, jag skrev trots att att vi hade gjort slut sedan länge på grund av min ilska/depression så trots att det inte känns kul eller okej så var hela situation för mig inte allt för oväntat. Jag känner att jag är på god väg att hantera mina problem med social kontakt/psykolog/träning iallafall så det går framåt inom den aspekten iallafall. 

    Det jag egentligen undrade var ju dock inte om jag ska "kasta min fru", jag undrar om det är okej för en 8 månaders bebis att föräldrarna separerar och att bebisen behöver bo på två adresser från så tidig ålder. 

    Mvh


    Det kommer inte bli varannanvecka-boende så tidigt.

    Nu generelliserar jag bara, men oftast får mamma boendet och pappan kan komma några timmar och vara med barnet, hur ofta är beroende på hur mycket mamman orkar med kontakt med pappan. En del klarar inte alls umgås och då får pappan några timmar ute på stan/lekplatser osv, och en del kan umgås såpass bra att pappan kan vara med hemma hos mamman och natta barnet osv. Det är helt upp till föräldrarna, eller familjerätten om de behöver hjälp.

    När barnet blir äldre kan den börja med sova en natt hos pappan osv, men det kommer dröja länge innan det blir varannan vecka.
  • Anonym (Rita)

    Hur ni ska göra kan bara ni komma överrens om.

    Är hon ihop med den nya killen? Vad säger han om att ni skulle bo tillsammans?

    Men om ni är lugna med varandra och att hon träffar andra inte river itur dig, för du ska också må bra, så bo ihop ett tag till. Testa 3 månader till att börja med, sedan kan ni utvärdera då hur det ser ut och känns.

    Kommer hon komma tillbaks till dig? Kommer du i så fall släppa in henbe efter det som hänt?

  • Anonym (Rita)
    Anonym (Sorry) skrev 2020-05-07 12:48:08 följande:

    Idag är det 50/50 som gäller är väldigt mycket som ska ha skett om någon part berövas detta


    Inte på ett så litet barn, och kommer föräldrarna överrens så kopplas inte familjerätten in över huvud taget och då bestämmer de...
Svar på tråden Åtta månaders bebis - Otrogen fru