Inlägg från: Anonym (tips till dig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (tips till dig)

    Hur lyckas man på dejtingsidor som kille och 50+?

    duanto skrev 2020-05-02 20:53:44 följande:

     


     


    Sedan är det väl en fördel med en bra profiltext också. Vad är bäst där, att beskriva sig själv så mycket som möjligt eller är det bättre att skriva om egenskaper hos den man vill träffa? Risken är ju också att man skrämmer iväg många om man är för detaljerad om sig själv och vad man letar efter, men samtidigt har i alla fall jag rätt specifika önskemål om vem jag vill leva med. Men det är kanske fel med för mycket krav?


     


     


    This!
    Tycker absolut man ska säga en hel del om sig själv och även vad man söker. Finns ingen anledning att skriva så luddigt så att man passar "alla", för det gör man så klart inte på riktigt. Hellre ett brev från någon som verkligen tror på att du kan passa, utifrån en noggrann beskrivning, än att du får 100 svar där 99 bara är "skräp" (vilket du inte kan veta förrän du gått igenom alla, valt bort vissa, kontaktat andra, kanske dejtat några osv, tills du inser att de alla var fel pga din alltför försiktiga text. Då har du lagt en massa onödig tid. Bättre då att vara ärlig om det som är viktigt för en, och därmed kan man förhoppningsvis pricka lite mer rätt.

    Nej det är inte fel med krav - det är ju den du ska leva tillsammans med! Klart man ska ha krav, vore konstigt annars. 

    Träffade själv min nya man på nätet som 40+-are. Han såg min rätt så detaljerade profiltext och var bara tvungen att skriva till mig. Jag hade dejtat en del innan (med en mindre nogräknad profiltext) och inte hittat rätt. Nu, när jag finslipat texten dök han upp, han var helt klockren för mig och han sa senare att allt i texten var bara så rätt. Hans text var lika bra, i mina ögon. 
     Vi är idag gifta. Inget av detta hade troligen hänt om inte jag hade skrivit en text som så totalt passade honom. 

    Det räcker att en är rätt, eller hur Flört
Svar på tråden Hur lyckas man på dejtingsidor som kille och 50+?