• Anonym (Orka)
    Mon 4 May 2020 22:02
    1868 visningar
    20 svar
    20
    1868

    Hur ta upp med min man att han måste vara försiktig

    Diana97 skrev 2020-05-04 11:50:36 följande:

    Jag har problem med att jag periodvis alltid spricker vid sex och det gör jätteont. Jag vet inte varför jag blir mindre kåt i perioder men det kan vara under 4-5 månader i taget som jag inte riktigt tänder till på min man och då är jag torr när vi har sex och det gör väldigt ont.

    Sen blir det en bra period där jag är jätteattraherad av honom och sexet känns bra och jag får inga sprickor. Vid bra perioder går det bra med kort förspel. Det beror nog på mitt allmänna mående så just det är inget som går att ändra på.

    Jag behöver jättelångt förspel, fingrar, bli slickad (på rätt sätt, tyvärr kan han inte göra rätt. Han suger på slidöppningen så jag spricker av det), vara mentalt redo för sex och vara våt. Annars får jag sprickor som blöder och är kvar i några veckor som gör ont bara jag kissar eller rör mig. Jag har försökt ta upp detta med min man. Han ser hur ont jag får och att jag gråter ibland, men ändå är det svårt att ta upp med honom utan att han blir på dåligt humör och känner sig attackerad och förolämpad. Det är säkert svårt för vissa män att ta kritik gällande sex och jag är dålig på att ge konstruktiv kritik. Jag behöver be honom ändra på i princip allt. Till exempel:

    Bara sex när jag har lust, dvs när jag tar initiativ eller svarar direkt på hans initiativ utan tjat.

    Slicka på klitoris, inte alls nedanför den. Jag tvivlar på att min man vet vart klitoris är. Absolut inte suga eller liknande och inga läppar allt. Bara tunga.

    Använda glidmedel (han är motvillig till detta för att han verkar bli avtänd på det. Hans taktik är att spotta lite på handen och smörja med saliv men det är inte nog för mig).

    Aldrig stoppa in den bakifrån eller från sidan. Bara framifrån särskilt i början.

    Fingra mig med minst 2-3 fingrar ordentligt innan vi har sex. Hans snopp är bred som 3 fingrar och jag tror jag behöver bli fingrad med 3 fingrar innan för att töjas ut och inte spricka.

    Aldrig stoppa in den våldsamt eller snabbt eller pressa in den bakifrån.

    Det känns inte bra att ta upp allt detta med honom och när jag försökt har han hellre avstått från sex än att följa min ?lista?. Jag kan nästan förstå det...Vill lägga fram det tydligt så han fattar vad som gäller VARJE gång vi ska ha sex men inte skälla eller förolämpa honom. Det är så svårt! Varje gång jag sagt det så har han kommit fram till att det är lika bra att inte ha sex alls eller när vi väl ska ha sex så följer han ändå inte det jag sagt. Antagligen för att jag varit otydlig. Hur ska man kunna säga allt det där till sin man? Hur har ni andra känsliga tjejer tagit upp snacket med era killar?


    Låter oerhört omständigt och jobbigt. Hade jag varit din man hade jag hoppat sex helt.
  • Anonym (Orka)
    Tue 5 May 2020 12:59
    #12
    +1
    Anonym (Anna) skrev 2020-05-04 23:22:11 följande:

    Bara för att sammanfatta så att jag förstår det rätt. För dig är det alltså bättre att skippa sex än att:

    - Se till att din partner vill ha sex.

    - Se till att du vet var klitoris sitter.

    - Använda glidmedel för att se till att din partner inte spricker och blöder.

    - Stoppa in kuken på ett icke-våldsamt sätt framifrån.

    - Värma upp din partner med 2-3 fingrar innan.

    Vet du vad? Om det är för mycket begärt för dig så tror jag faktiskt att det är bra att du hoppar sex helt och hållet :)


    Vilja ha sex är självklart, att h en partner som har koll på anatomin är självklart för mig annars kan man ju kommunicera- det brukar vuxna göra iaf i min värld.

    Att alltid ha jättelångt förspel där man ska göra på exakt rätt sätt, alltid värma upp med ett visst antal fingrar, alltid stoppa in kuken jättesakta enbart framifrån - det låter oerhört ospontant och enformigt.

    Om man behöver glidmedels, använd glidmedel - vad är problemet? Att spricka varenda gång man har sex som avviker minsta lilla från den superlånga listan på måsten låter inte normalt.

    Jag är kvinna förresten och hade aldrig stått ut med något så ospontant och tråkigt
  • Anonym (Orka)
    Thu 7 May 2020 14:56
    #16
    Anonym (eee) skrev 2020-05-06 16:40:12 följande:

    Varför? För att du är lat? För att kvinnans sexualitet är mindre värd än mannens? 

    Vad är grejen? Nog vill man väl att båda ska ha det skönt, tillsammans? 

    Jag tycker inte listan var så jättekrånglig, det kanske låter mycket och väldigt specifikt när man läser allt på en gång, men i den praktiska situationen, om man är igång och han slickar lite fel så får man viska "lite längre åt höger, älskling" och liknande, då känns det inte som en lista eller klagomål. Tycker inte jag i alla fall.

    Givet också att man inte vill spricka, så klart, DET är väl ändå prio ett i denna tråd. 


    Jag är kvinna om du missade det, hade inte stått ut med en jättelång procedur innan man fick knulla eller att aldrig kunna göra något spontant. Låter skittrist
Svar på tråden Hur ta upp med min man att han måste vara försiktig