• Bellsz

    Bim maj & juni 2020 ??

    Hej på er! Jag och sambon är inne på försök nr 4, första barnet. Hade ägglossning den 1/5 och BIM den 15e. Ska nog ta ett tidigt test imorgon, är så svårt att hålla sig haha.

  • Bellsz

    BIM -4 idag. Jag vet inte men det känns så annorlunda jämfört med andra månaderna. Drömmer extremt konstiga drömmar. Molvärk i magen sedan några dagar tillbaka (brukar bara få det dagen innan mens). Ländrygssmärta, sura uppstötningar sedan 2 dagar samt illamående. Började även gråta häromdagen för var såååå sugen på rösti (har ätit det typ 1 gång innan så förstår inte varför just rösti??). Min sambo fick snällt traska iväg till affären haha.

    Förhoppningsvis är det något denna månad men är så rädd för att hjärnan spelar mig spratt...

  • Bellsz

    Tog nytt test idag, dock inte med morgonurinen. Såg ingenting alls på det... lägger in en bild. Haha om jag inte får ett plus den här månaden så har hjärnan verkligen spelat mig spratt. Måste sluta tänka på det men det är helt omöjligt, hur gör man för att inte tänka på det så mycket? Har någon något tips?

  • Bellsz

    Hallå på er! Jag skulle ha haft mens i fredags, men den har inte kommit.

    Jag har tagit gravtester där jag tycker mig se något men sen när jag tar nästa dag så ser jag absolut ingenting. Känner mig extremt konstig, är hård i magen, jätteömma bröst och humörsvängningar ifrån helvetet. Vaknade upp igår natt och mådde så sjukt illa så var tvungen att springa upp på toaletten för trodde jag skulle spy. Inget av dessa symtom brukar jag få inför mens. Kan även tillägga att mensen aldrig tidigare har varit sen utan kommit på den ?beräknade? dagen.

    Läst lite om personer som plussat först 10 dagar efter bim men det känns inte direkt som den vanliga grejen att göra. Någon som varit med om samma?

Svar på tråden Bim maj & juni 2020 ??