• Anonym (Nya)

    Han sa "jag älskar dig NN (exets namn)

    Vi låg nakna i sängen och hade haft diskussioner om hans "relation" till exet, att han vill satsa på oss nu, har aldrig älskat henne trots många år ihop m.m.

    Jag sa nåt i stil med "men säg till mig om du inte är klar med henne" och han svarade blixtsnabbt "jag älskar dig NN (exets namn)".

    Jag svarade" det är verkligen inte läge att skämta nu". Han blev tyst ett par sekunder men han är så dumt ärlig så han sa "nej, jag kan inte låtsas att jag skojade utan ärligt talat så sa jag fel namn. Jag menade att säga ditt namn. Jag har aldrig någonsin sagt att jag älskar henne till henne trots så många år ihop för det gjorde jag aldrig, men dig älskar jag."

    Kan jag gå vidare med denna man efter detta? Det finns såklart mer i storyn. Jag vet att hon vill ha honom tillbaka men jag vet att inte han vill. Blir det inte han och jag så kommer han leva ensam ett tag och ligga runt. Tyvärr har jag gett honom lusten tillbaka.

  • Svar på tråden Han sa "jag älskar dig NN (exets namn)
  • Anonym (Nya)

    Anledningen till pratet om exet är för att han var "på landet" och slutade svara i telefon efter kl 18 på kvällen, han skulle kommit hem till vår stad kl 12 nästa dag och jag tänkte möta upp honom. Tågresa på 6 timmar.

    Jag hade ingen som helst tanke på att han skulle spendera ens en halvtimme med henne men hon hade kommit dit för att hon behövde prata och få ett riktigt avslut. Helt okej om hon behövde det men inte toksupa, däcka på soffan och åka därifrån tillsammans kl 4 på morgonen efter att ha badat badtunna ihop. Hon bor rätt nära och han tog tåg till vår stad. Hon gjorde allt för att få honom tillbaka den kvällen men jag tror inte att något intimt hände eftersom de inte rört varandra de senaste 2 åren. Vår vän som hämtade upp dem har känt min man i ca 30 år men har aldrig någonsin sett honom så packad.

    Det oroade mig. Telefonen hade han glömt på landet så han kunde inte ringa mig.

    Jag har inte känt honom så länge men jag har aldrig sett honom så bakis, han var grymt sliten och verkar inte ha riktig koll på kvällen. Hon blev sjukskriven efter den kvällen, han mår bra nu och jag har släppt detta helt.

  • Anonym (Nya)
    Silverjenny skrev 2020-05-08 12:27:48 följande:

    Hoppla, ja där ringde mina varningsklockor men det är en helt annan fråga än felsägningen. Vad fan hade de badat badtunna ihop ensamma på landet för?


    Det undrar jag också. Han hade planerat att bada själv men så fick hon för sig att komma dit för att prata ut. Hon hade väldigt subtilt "glömt" bh'n på tork i bastun så att jag skulle se den.

    Han har raderat övervakningskameran just där de befann sig den kvällen. Jag har insett att jag aldrig kommer få veta sanningen så jag måste sluta tänka på detta. Men det är väldigt svårt.
  • Anonym (Nya)
    Miss Skywalker skrev 2020-05-08 18:16:13 följande:

    Fast då är det ju helt uppenbart vad de sysslade med och det vet du nog redan men griper efter halmstrå. Beklagar.


    Nej det är inte helt uppenbart, jag litar på honom när det gäller den saken.
  • Anonym (Nya)
    Silverjenny skrev 2020-05-08 19:51:09 följande:

    Tyvärr låter det som att din kille har varit otrogen, det är nästan osannolikt att ingenting hänt. De har varit ensamma på landet, badat badtunna ihop, blivit berusade.. med ett ex som dessutom antagligen varit flörtig och på - det är inte många killar som skulle stå emot den frestelsen ärligt talat. Hans mobil blev avstängd på kvällen innan och han var sedan inte kontaktbar förrän dagen därpå (han hade dåligt samvete och ville inte prata).

    Du kanske bestämt dig för att du vill tro honom, att stanna i relationen är så viktigt att du väljer att blunda och det är helt ok - ibland vill man faktiskt inte veta. Men om det är viktigt för dig att veta så bör du ta ett samtal med exet på tu man hand. Prata lugnt med henne och fråga vad som hände, hon verkar ju angelägen att markera sitt revir genom att "råka" glömma bh:n och tror hon att det finns en chans att han blir ledig om du får veta är hon antagligen benägen att berätta.


    Han skulle gärna vilja att hon och jag blev vänner men det kommer aldrig ske. Hon gillar inte människor, hon är otrevlig mot alla, kanske dålig självkänsla (hon är väldigt ful *förlåt*) och han skulle omöjligt ens kunna få upp den med henne. Han kunde aldrig gå någonstans med henne pga hennes beteende, hon dricker dessutom blir jättefull och gör bort sig. Pinsamt :(

    Jag är tvärtom väldigt öppen och lätt att tycka om. Bra självförtroende och rätt snygg. Nej, de har förmodligen pratat om saker jag inte borde höra men sex eller ens rört varandra är jag helt säker på att inte har hänt. Han har ju äntligen en snygg kvinna nu. Hon försökte ju iaf eftersom hon inte badade naken, hade hon gjort det hade han (om möjligt?) varit ännu mer oattraherad och ointresserad. Han har sagt att hon kämpade hårt men han har inte klarat av att röra henne de senaste åren.
  • Anonym (Nya)
    Silverjenny skrev 2020-05-08 22:55:24 följande:

    Varför hade han raderat övervakningsfilmen?


    För att han delar övervakningen med en vän och en kusin då han (vi) inte bor där jämt. Han sa att han bytt om. Jag tror att något som inte jag bör se har hänt, men tror mer på att de låg bredvid varandra en stund och pratade. Hade faktiskt inte velat se det.

    Oavsett vad som hänt så tyckte jag synd om henne i början och det gör han också. Nu har hon ljugit ihop historier om mig så hon kan dra åt h-vete.

    Jag kommer inte göra slut, han är den bästa man jag har träffat i mitt liv och jag är snart 50...
  • Anonym (Nya)
    Ingrid1983 skrev 2020-05-08 23:37:43 följande:

    Men varför säger han inte vad det är som du inte ska se från filmen om han nu inte kan ljuga? Sen förstår jag inte vad utseende har med saken att göra.. Har hon alkoholproblem kan jag förstå att det var svårt att vara tillsammans. Jag tror ärligt talat att du ska räkna med att saker hände den kvällen, det betyder inte att han vill ha henne tillbaka.


    Ja det är vad jag tror. Något som inte borde hänt hände, men han vill inte ha henne tillbaka. Han säger själv att han inte ens borde låtit henne komma dit med massa sprit. Hon är alkoholiserad och tål mycket mer än vad han gör. Hon passade väl på eftersom det är första gången han var där utan mig sedan vi träffades.

    Jag kommer överleva detta, men lite dåligt har jag väl rätt att må?
  • Anonym (Nya)

    Jag har verkligen försökt men jag kan inte gå vidare när jag inte får svar....

    Vi är hemma hos honom nu, han sover men jag tänker gå.... Dör en smula inombords :(

  • Anonym (Nya)
    Anonym (?) skrev 2020-05-10 09:43:08 följande:

    Du har ju fått svar av honom. Det var en felsägning och betydde inget. Vad mer kan han säga?

    Eller menar du badtunnan/övervakningskamera etc? Men du är ju så snygg. Du vet ju själv att han avskyr exet för hon är ful. Eller?

    Det med namnet hoppas jag verkligen du släppt. Resten gör du som du vill med, men tänker du tro på att han inte var otrogen så får du väl göra det och sluta leta svar. Annars kan du faktiskt gå vidare. Du kan göra slut även utan svar om du inte trivs med situationen.


    Ja det är precis som du säger, felsägning av namn är lägre än en bagatell bryr mig inte om det alls längre men jag behöver veta vad som hände den natten. Jag tänker såhär, vi är i ett nytt förhållande men det är seriöst och på riktigt så om han kommer undan med något han gjort nu så kommer det ske igen i framtiden. Aldrig med henne men respekten för mig försvinner om jag tar detta.
  • Anonym (Nya)

    Han vill att vi återställer övervakningsfilmen. Han är inte så bra på sånt (datorer) men det är jag.

    Jag tror inte de har haft sex, men att hon låg på soffan och han satt bredvid tror jag på. Han raderade för att han inte tycker det såg så bra ut och kan missförstås.

    Jag är lite osäker på om jag kanske kommer må sämre när jag ser det? Kanske kommer etsa sig fast i hjärnan och göra saken ännu värre?

    Hon har inte hört av sig alls sen dess.

Svar på tråden Han sa "jag älskar dig NN (exets namn)