• Sat 9 May 2020 16:13
    1329 visningar
    35 svar
    35
    1329

    I Göteborg ska nyanlända barn prioriteras in på attraktiva skolor-rätt eller fel?in på attraktiva

    Detta är ett ypperligt sätt att skapa och elda på rasism och främlingsfientlighet. De allra flesta människor reagerar negativt på att någon som inte bidragit ett enda dugg till samhället (Som nyanlända av naturliga skäl inte har kunnat pga att de är just nyanlända och inte skattat här tex)- ska få gå före i kön, prioriteras framför de vars föräldrar jobbar, slitit, betalat massor av skatt just för att kunna bygga sig ett tryggt liv.

    Dock får de som röstat för detta skylla sig själva. De som stolt "varit emot" SD och klappar sig själva på axeln för att de är så goda människor. Varsågoda, detta är vad ni röstat för- eftersom 7 partier malt på om att integration är så viktigt, vi ska ha generös flyktingpolitik och alla ska ha samma chans. Då blir det så här.

    Själv tycker jag att ingen som inte bidragit till samhället tex via skatt i många år, ska få förmånen att ta del av trygghetssystemen. Föräldrar ansvarar för sina barn, så föräldrar bör skatta först, kräva sen. Och vi ska ha en mycket restriktiv invandringspolitik.

Svar på tråden I Göteborg ska nyanlända barn prioriteras in på attraktiva skolor-rätt eller fel?in på attraktiva