• Anonym (May)
    Sat 9 May 2020 21:34
    1377 visningar
    35 svar
    35
    1377

    I Göteborg ska nyanlända barn prioriteras in på attraktiva skolor-rätt eller fel?in på attraktiva

    Anonym (Glenn) skrev 2020-05-09 19:49:50 följande:

    Är det verkligen "rätt" att nioåringar som bor nära de aktuella skolorna ska behöva åka till skolor i förorten för att s.k. nyanlända har fått deras platser? De politiker som fattat beslut om dessa regler skulle aldrig själva acceptera att behandlas på detta sätt men verkar se svenskarnas barn som verktyg som de kan använda sig av för att städa upp sina egna politiska misstag kring invandring och integration.


    +1
  • Anonym (May)
    Sat 9 May 2020 21:41
    #18
    +1
    Anonym (Sofia B) skrev 2020-05-09 21:06:09 följande:

    Såpå mycket avundsjuka. Vill ni främja integrering eller är det bara något ni säger för att det ska låta bra? Tjänar inte alla på att nyanlända integreras i Sverige och blir ett med gemenskapen, eller ska det för alltid vara ett vi och dem?

    Det kan vara värt att tänka på om man vill jobba förebyggande mot kriminalitet etc.


    Kanske de nyanmlända borde fokusera mer på att främja integrering?

    Det som behövs är inte integrering utan assimilering annars kommer det aldrig att funka i landet och vi och dom blir en verklighet för alltid..... eller du kanske menar att vi ska anpassa oss till dem som kommer hit? Det är iaf det som det politiska etablissemanget strävar efter, och på något magiskt sätt, drygt 50% av befolkningen som envisas likt åsnor med att ge dessa foliehattar förnyat förtroende.
Svar på tråden I Göteborg ska nyanlända barn prioriteras in på attraktiva skolor-rätt eller fel?in på attraktiva