Inlägg från: Anonym (Sofia B) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sofia B)

    I Göteborg ska nyanlända barn prioriteras in på attraktiva skolor-rätt eller fel?in på attraktiva

    Rätt!
    Om man vill komma tillrätta med problem i samhället måste ju något göras. Vad annars kan göras när svenska föräldrar ofta flyttar eller byter skolor och på så vis försvårar integrering? Har du något bättre förslag på integrering kanske?

    Typiskt svenskar att vara så avundsjuka och småaktiga över saker som kan förbättra för alla.

  • Anonym (Sofia B)

    Såpå mycket avundsjuka. Vill ni främja integrering eller är det bara något ni säger för att det ska låta bra? Tjänar inte alla på att nyanlända integreras i Sverige och blir ett med gemenskapen, eller ska det för alltid vara ett vi och dem?

    Det kan vara värt att tänka på om man vill jobba förebyggande mot kriminalitet etc.

  • Anonym (Sofia B)
    Anonym (J) skrev 2020-05-09 21:58:29 följande:
    Har du barn? Hur långt bor ni från skolan?

    Ingen tjänar på att ni hycklande rasister ser inte oss invandrare som jämlika utan tror att vi måste daltas med , behandlas som små barn och att andra behöver diskrimineras för skull.

    Läs på om White Saviour Complex. Du låter som ärketypen av en smygrasistisk White saviour.

    Ja, har ett litet barn som går på förskola.


    Vi fick inte närmsta utan får gå eller cykla ca 3 km. När han börjar skolan kommer han få gå då vi bor ute på landet ,vettu det dör han inte av utan det är bara nyttigt. 


    Rasism är rasism även när den är förtäckt. Ni låter avundsjuka, missunnsamma och allt måste inte vara så rättvist för alla tjänar på det här i slutändan. 

  • Anonym (Sofia B)
    Anonym (ÄR diskriminerande och ger fel signaler) skrev 2020-05-11 19:07:29 följande:
    Nu får du skärpa dig, jag är så trött på det här sättet att diskutera med härskartekniker. Argumentera istället för att associera dom du pratar med med något som är menat att skambelägga och då få tyst på debatten. Det är precis det ofoget som resulterat i att SD är Sveriges tredje största parti!

    Avundsjuka?! Är du ett nazitroll som bara vill provocera och låtsas vara ?någon från sjuklövern? eller? Svårt att ta dig på allvar.

    Hur kan du annars skriva så tramsigt om problem som att i en klass inte lära sig NÅNTING pga ens 12-13åriga klasskompisar är på lågstadiets nivå?! Det handlar om liv och död, skjutvapen i skolan, elever som blir våldtagna, kidnappade och grovt misshandlade, menar du att det är AVUNDSJUKA att inte vilja att ens barn ska vara med om det?!

    Och vem har rasistiska åsikter egentligen, det verkar som att det är du som anser att nyanlända skulle vara några slags lägre stående varelser som inte klarar av samma situation som andra barn. Ju vitare barn är, ju tåligare är dom eller hur resonerar du egentligen?! Det är ju verkligen rasism att ha lägre förväntningar på nyanlända och mena att dom måste prioriteras före alla andra, även andra generationens invandrare vars föräldrar kanske har kämpat och slitit för att komma upp sig i samhället och ge sina barn en bra start i livet!

    Vad tycker du är en bra lösning då? Barn som går kvar på de andra skolorna får behålla det du benämner flera problem. Hur stort förakt mot samhället kan inte fortsätta gro i en miljö där inga svenskar vill sätta sin fot? Tror du att den segregeringen bidrar till något positivt i framtiden? 


    Jag tycker att det ska vara begränsat antal nyanlända i var skola. En mängd som är möjlig att integrera med resten av barnen för att undvika probLem.Hur många procent det rör sig om vet garanterat någon annan bättre än jag. 


    Problemen försvinner inte för att man sopar dem under mattan vettu?

Svar på tråden I Göteborg ska nyanlända barn prioriteras in på attraktiva skolor-rätt eller fel?in på attraktiva