Inlägg från: Silverjenny |Visa alla inlägg
  • Silverjenny

    (O)lyckligt gift

    Du verkar ha stor självinsikt och det är jättebra att du vill prata med din fru om det här så ni kan prata om det. Jag tycker inte det är så konstigt att du vill ha både tjej och killkompisar, visst kan det finnas en risk att din fru blir misstänksam om du blir vän med en kvinna särskilt om hon är attraktiv. Men om hon litar på dig och du har ärliga intentioner ska det väl inte vara något problem.

    Ni kanske kan skaffa gemensamma nya vänner ihop, börja en ny hobby tillsammans t.ex? Det är roligt att umgås som par.

  • Silverjenny

    Har du några intressen eller hobbys ts? Något intresse du och din fru har gemensamt som ni kan börja ägna er åt och skaffa vänner ihop den vägen?

    Jag tycker inte det är konstigt att du vill ha tjejkompisar, det är lite synd på ett sätt att det ska vara så uppdelat så man inte ska kunna vara kompis med halva jordens befolkning bara för att de är av andra könet. Man är ju knappast intresserad av alla man träffar av motsatt kön, tvärtom är det bara ett fåtal man blir intresserad av och som ens skulle kunna vara ett hot. Jag hoppas inte din fru behöver tänka att du har dåliga avsikter. Hon förstår nog att du vill ha fler vänner om du bara har en kompis.

    För att börja samtalet kanske du ska visa henne den här tråden kanske för här beskriver du väldigt bra varför du vill ha nya vänner och dina tankar bakom. Lycka till :)

Svar på tråden (O)lyckligt gift