Svar på tråden Vad beror på att fler män än kvinnor slarvar med sin hygien?
 • Anonym (Det spelar mindre roll för oss.)
  Tor 14 maj 2020 18:08
  115 visningar
  52 svar
  +1
  Inlägg från Anonym (Det spelar mindre roll för oss.) Visa alla inlägg

  Vad beror på att fler män än kvinnor slarvar med sin hygien?

  För många män spelar hygienen inte så stor roll, så länge den inte stör oss själva. Det är något man kan ge upp med tiden. Man inser att det inte spelar någon roll, för jag kommer ändå inte få ligga med någon sådär spontant bara för att jag inte luktar svett. För vem skall jag då göra detta om jag inte bryr mig så mycket själv? Ingen.

  För vissa män och de flesta fruntimmer är det inte så. De kan träffa någon annan lite närsomhelst spontant och då blir det viktigt att vara fräsch. just in case.

 • Anonym (Det spelar mindre roll för oss.)
  Tor 14 maj 2020 18:50
  #17
  KunskapÄrALLT skrev 2020-05-14 18:40:49 följande:
  Tack för din ärlighet och info. Jag hoppas att du iaf tänker på att alltid tvätta händer efter toabesök. Både för din egen skull så att du inte smittas av något och för att andra svaga/ äldre människor inte dör av något som du smittade de med. Jag tror inte du vill ha det på ditt samvete att nån stackars farbror eller tant dog pga. just dig.
  Alltså givetvis. Hygienen är jag faktiskt noga med, och luktar ok kommer med det. Jag jobbar med livsmedel dessutom :D Ingen vill köpa från en smutsig charkuterist :D Förklarar mer hur jag och kanske vi resonerar i stort, för mig är det mer att jag har slutat bry mig om hur jag klär mig. Väljer bekvämt, och rent, jag bryr mig inte om att klä mig för någon annan till vardags, chansen att någon söt madam vill ligga med mig en torsdagskväll är ändå 0 så varför bry mig:)


 • Anonym (Det spelar mindre roll för oss.)
  Tor 14 maj 2020 19:21
  #21
  KunskapÄrALLT skrev 2020-05-14 19:11:32 följande:
  Åh, va bra att du sköter om din hygien!

  Jag tänkte också i de banorna att de flesta männen kanske inte bryr sig om att göra sitt yttersta om det inte leder till sex. Men hur resonerar de männen som faller i otroligt dålig hygien? De 68% av männen (i den ena studien) som inte tvättade sina händer kan väl inte alla vara missbrukare, hemlösa eller män som lever i utanför samhället? Tänker också de männen att hygien inte spelar någon roll om det inte påverkar sexlivet eller inkomsterna/ jobbet? Men varför håller de sig inte till din högre nivå i så fall?
  Det är nog vad jag skrev som orsak fast även med en stor portion lathet ovanpå det.
 • Anonym (Det spelar mindre roll för oss.)
  Tor 14 maj 2020 19:44
  #24
  KunskapÄrALLT skrev 2020-05-14 19:26:23 följande:
  Det var du som nämnde dina äckliga rutiner! Jag ville inte läsa det eller ens tänka på det utan att vilja spy!!! Fortsätt du med din regular hoe baths, men skäm inte ut dig nästa gång och håll det för dig själv!! Haha seriöst, vilken respektabel kvinna tvättar sig i tvättstället efter sex som någon prostituerad? Usch!
  Bara för att äckla dig vill jag berätta om min ex. Hon hade fått för sig att sperma fungerade mot hennes hudutslag, så hon hade det i sina knäveck många kvällar och sov med det. Hon hävdade bestämt att det hjälpte med (Jag såg ingen skillnad)

  Det var inte så värst romantiskt att bli onanerad på två stora plåster som skulle placeras i knävecken och sedan fästas runt knät så de inte trillade av... men vad gör man inte för någon man älskar.
 • Anonym (Det spelar mindre roll för oss.)
  Tor 14 maj 2020 20:54
  #29
  KunskapÄrALLT skrev 2020-05-14 20:00:20 följande:
  Oj, inte så fräscht. Huden är kroppens största och första skyddsorgan och skyddar typ mot allt. Det verkar meningslöst för henne att tro något utanför huden skulle hjälpa henne. Och det hade nästan varit bättre för henne om du kom inuti henne i så fall. (Med risk för graviditet och könssjukdomar för er båda.) Om hon nu tror att spermier förbättrar hennes hud? Det påminner mig om en kille som påstod att hans ex. hade jätte mycket akne och finnar. Som försvann när de började ligga och hon även blev gravid. Han hade verkligen en konstig teori.
  Det var mer som en slags hudkräm där hon hade sprickor, utslag och var torr. Någon slags psoriasis, som inte var psoriasis utan hette något annat och satt i knävecken. Hon hade andra salvor som inte hjälpte tyckte hon och när det var värre så hade hon plåster med salva på i knävecken. Så sperman skulle då funka som salva enligt henne och verka under natten.

  Detta var 5 år sedan så hon var väl lite efter sin tid, ett par år innan det så gick det en massa skrönor? eller teorier om sperma. Sperma som hudkräm mot acne, sperma i proteinshake för immunförsvaret, sperma i hårbotten mot skorv eller vad det var. Massa sådant. Det lät vetenskapligt på något sätt men gissar att någon riktigt barnslig men smart typ kokade ihop saker som lät vettiga, skrattade och tyckte det var hysteriskt roligt att kvinnor jagade sperma för lite allt möjligt annat än att bli gravid. 
 • Anonym (Det spelar mindre roll för oss.)
  Fre 22 maj 2020 20:28
  #41
  KunskapÄrALLT skrev 2020-05-22 19:52:00 följande:
  Haha ja måste vara något sån man!
  Ja något lurt var det :) Men rätt intressant då nästan tydligen alla män bar på lösningen från allt från skorv till psoriasis till ledgångsrheumatism, kråksparkar runt ögonen, sur mage, rynkor, acne och fasen vet vad mer för fysiska problem mellan våra ben utan att vilja dela med oss.

  Vi vill ju faktiskt inget hellre än just att dela med oss av detta, så det är inte så att vi går och håller på en universalmedicin för att vara taskiga.
Svar på tråden Vad beror på att fler män än kvinnor slarvar med sin hygien?
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...