• flygrl

    Vad beror på att fler män än kvinnor slarvar med sin hygien?

    Det är fan hårresande hur dåligt många verkar sköta sin hygien. Att man inte ens kan se till att tvätta händerna ordentligt efter toabesök. Och sen tar dom en i hand (inte nu i coronatider), tar snacks ur samma skålar som man själv tar, kanske donar med mat som man sen äter...fy fan, asså.

    Jag har inte bacillskräck men tycker det är viktigt både av hänsyn till andra och för mitt eget välbefinnandes skull att hålla mig ren och ha rena kläder och där ingår förstås också att tvätta händerna efter toabesök och innan man lagar mat. Handsprit är för mig nåt jag använder när tvål och vatten inte är tillgängligt, i övrigt funkar ordentlig handtvätt fint.

  • flygrl
    Anonym (Me a man?) skrev 2020-05-25 09:17:46 följande:

    Håller med. Jag är kvinna och tvättar mig i så fall som en man. Jag skulle snarare säga att skrubba in hela kroppen med tvål är helgalet. Välkommen svamp och eksem liksom!


    Asså, jag är noga med min hygien men tvålar inte heller in varenda kvadratcentimeter av kroppen varje gång jag duschar utan focus ligger ju på mer utsatta ställen lite grann som det där manliga 5-punktsschemat. Fast hela ansiktet tvättas alltid och likaså fötterna som man inte enbart bör skölja av med vatten. Men typ så.
Svar på tråden Vad beror på att fler män än kvinnor slarvar med sin hygien?