Inlägg från: Studentpappa |Visa alla inlägg
  • Studentpappa

    Köpa hus eller inte?

    För mig är lägenhet något man bor i sin ung och eventuellt när man är för gammal för att orka bo i hus.

    Skulle bli knäpp i en lägenhet, att det alltid är något att göra som man vet om stämmer ju, men det är ju inte så att du alltid gör något. Majoriteten av dina sysslor är ju samma var du än bor, tvätt, mat, städa. Sen periodvis är det renovering, trädgårdsarbete etc. på schemat när du har hus, och det ska man ju helst gilla om det ska vara någon idé att bo i hus.

    Jag älskar till exempel att cykla mtb, är på många olika forum där jag ser stackare som bor i lägenhet diskutera hur man förvarar/tvättar/skruvar med cykeln bäst i en lägenhet. Den spolar man ju av på gräsmattan och ställer in i garaget när man bor i hus, det är liksom inte en grej att behöva fundera på.


    Ride it like you stole it
  • Studentpappa
    Nmg skrev 2020-05-17 19:01:05 följande:

    Ja absolut blir ju sånna fördelar! Man har mer förvaring


    Ja verkligen, vi har 215m2 hus, 45m2 garage och 15m2 friggebod. Ungarna springer ut och in som dom vill till studsmatta, gungor, lekstuga, kompisar, man tar en kopp kaffe på altan, badar i jacuzzin eller vad man nu känner för. Jag skulle aldrig fixa att gå tillbaka till lägenhet, vi har bosatt oss så det är nära till skolan och cykelväg hela vägen fram.
    Ride it like you stole it
Svar på tråden Köpa hus eller inte?