• Tue 19 May 2020 01:07
    5134 visningar
    26 svar
    26
    5134

    Sex med andra medans man dejtar?

    Hej. Jag har varit tillsammans med min pojkvän i strax över ett år. Vi har det bra och saker börjar bli allt mer seriösa. Han håller på med ett hus till sig själv och vill att även jag ska flytta dit när allt är klart. Allt är egentligen bra, han är snäll osv. Problemet ligger i något som hände förut, som har börjat gnaga på mig igen.

    Efter att vi hade dejtat i ca 2 månader fick jag höra att han hade legat med en annan tjej också (säkert fler...) vilket jag blev väldigt sårad av. Jag konfronterade honom, han bad om ursäkt, tiden läkte alla sår (tänkte jag) och vi blev tillsammans. Jag glömde nästan att han hade legat med den andra tjejen till och med. Fram till nu, när det har börjat bli en osäkerhet för mig. Nu i efterhand känner jag att jag nog inte gav det tillräckligt med tid för att läka ändå.

    Jag förstår mycket väl att vi inte var tillsammans än då och att han därmed inte heller var bunden till bara mig, det är därför jag förlät honom och är tillsammans med honom nu. Jag tror nog att jag inte skulle känna såhär om det inte var för att både jag och han känner den andra tjejen väldigt bra. Vi behöver träffa henne ofta. Han är glad och trevlig med henne, vilket man såklart ska kunna vara. Man måste ju kunna bete sig. Men det svider.

    Osäkerheten ligger ju såklart i det vanliga: hon är en väldigt fin tjej, vi dejtade redan så varför räckte inte jag osv. Han gjorde mig väldigt besviken. Han sa inte rätt ut att ?jag träffar bara dig?, så han hade inga förpliktelser så sett, men han diskuterade liksom framtid mer eller mindre, han gav mig förhoppningar redan då och fick mig att känna att jag var den enda. Och jag tycker att dejt och kk är olika saker. Man kan ha olika förväntningar av dem. Jag tycker bara det var så respektlöst, sen blir jag dagligen påmind om det eftersom jag dels träffar tjejen ofta, men sen också har gemensamma vänner med henne.

    Hur ska jag göra för att släppa det här? Jag älskar min kille och han visar att han älskar mig. Han har bett om ursäkt. Vi har det också bra tillsamman nu, så att göra slut är inte ett alternativ. Men det här håller på att göra mig galen, vilket lett till att jag nu är på familjeliv... hjälp...

  • Svar på tråden Sex med andra medans man dejtar?
  • Tue 19 May 2020 03:18
    #2

    Nä vad jag menar är att det kändes som att allt var bra och jag förlät honom för stunden. Allt blev bra mellan oss på sätt och vis. Det är nu som jag har börjat tänka på det igen vilket är väldigt jobbigt. Det känns som att vi har ?passerat? det där nu, att jag borde släppa det. Kanske borde jag inte ha blivit tillsammans med honom efter det där, men jag blev ju det. Nu känns det inte som rätt sak att göra slut, efter ett år när vi båda ändå älskar varandra, om du förstår?

  • Tue 19 May 2020 10:26
    #7

    #5 Det är nog som du säger. Det jobbiga är ju att vi båda träffar henne. Jag förstår ju egentligen också att det inte är en ?Big deal?, jag förstår ju att man kan ha träffat andra innan man blir tillsammans med någon, det har ju jag också. Men det är som sagt just att det var henne, som man träffar så ofta och tvingas vara glad mot men samtidigt påminnas om något som gjorde en ledsen? Nä jag vet inte. Det är nog som en annan i tråden skriver också, jag letar säkert efter fel i förhållandet.

    Jag har ju redan pratat med killen om det här, när det hände. Så jag borde ju ha släppt det. Jag tror att jag alltid varit en sådan perfektionist i mig själv liksom, jag har höga krav på mig själv med att jag inte får göra fel och då när vi dejtade var jag noga med att inte såra honom. Säkert därför jag tagit det så hårt, men det är väl inte schysst att ha exakt lika höga krav på honom som jag har på mig själv... man tänker ju som sagt olika i det här med dejtande...

    I alla fall är det skönt att skriva av sig såhär, och få lite svar som hjälper mig att skärpa till mig :D

  • Wed 20 May 2020 22:49
    #22
    Anonym (Tjej54) skrev 2020-05-20 17:52:23 följande:

    Det som sticker ut lite i ditt inlägg är att det är en tjej som ni båda träffar i ett visst sammanhang. Det behöver inte förstärka osäkerheten men varför låg han med just henne?

    För att hon var tillgänglig eller han är en casanova som måste lägra alla i sin närhet?


    Jag antar att det är för att hon var tillgänglig. Sen verkar många tycka att det är mer intressant att ?ragga? på såna man känner typ? Nä jag vet inte, han sa att han då inte visste att jag och hon kände varandra, men jag tycker att det borde ha varit rätt självklart. Det är ett litet område och sen visste han iaf att jag och hon kände samma personer...

    Det som gör mig så osäker i det att vi båda känner henne är dels att vi alltid kommer tvingas träffa henne, men sen känns det också som att han då verkligen sket i mina känslor typ. Om han absolut behövde ligga med andra hade han väl kunnat tänkt lite och gjort det med någon som inte kom riktigt härifrån. Och om han nu inte visste att jag kände henne visste han iaf att han skulle behöva fortsätta träffa på henne ofta... just det känns lite jobbigt.

    Kanske analyserar jag lite för mycket?
Svar på tråden Sex med andra medans man dejtar?