Inlägg från: Anonym (ppp) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ppp)

    Sex med andra medans man dejtar?

    Visst kanske det känns lite jobbigt men som sagt, han har inte gjort något fel eftersom ni precis hade börjat dejta och det är rätt vanligt att man kanske har flera "på gång" innan man bestämmer sig. Som du själv skriver så var det väl precis så det var. Ni hade inte uttalat något och folk har olika beteenden i dejtingsvängen: du ville bara träffa en i taget, han höll dörren öppen. 

    Jag tror problemet här ligger i att ni träffar den här tjejen ibland. Att du då blir påmind. Det hade säkert varit enklare om det var någon han mötte en gång på annan ort och sen aldrig mer? 
    Men du kanske kan försöka tänka från hennes perspektiv en stund (nu hittar jag förstås på, kan inte veta vad hon tänker):
    Hon ser en kille hon strulade med lite grann, men han valde en annan (dig), hon gick vidare i livet.
    Eller
    De två strulade men hon insåg att han inte var rätt kille för henne och vill inte ha honom 

    Tror du att han känner något för henne? 

    Om ni flyttar i hop, verkligen bor tillsammans så blir ert liv tillsammans på ett helt annat plan än vad ni har nu. Då visar ni för hela världen att det är ni. 

    Eller är det så att problem egentligen ligger på ett helt annat plan? Att du inte riktigt litar på killen och tror att han skulle kunna vara med en annan tjej igen? Om du tänker , tror jag att du har det stort problem eftersom han faktiskt inte har gjort något fel. Om det är otrohet du oroar dig för behöver du reda ut detta inom dig för han ska inte lastas eller anklagas för något han inte gjort, bara för att du kanske tror att något skulle hända i framtiden. 

    Vilken av mina teorier ligger närmast sanningen? 

    Du kan väl se det som att du "vann"? Du fick killen, kärleken och planerar nu att flytta ihop - vad mer behövs?
    Ingen har ett fläckfritt förflutet.

  • Anonym (ppp)
    Anonym (Mono-gamen) skrev 2020-05-19 10:55:09 följande:
    Så kan man resonera, medan andra tycker att om man dejtar så knullar man inte med andra samtidigt. Bäst är att båda tycker lika.
    Man måste ju prata om det då. Man kan inte gå i flera månader och tro att man tycker lika om man inte har frågat. 

     
Svar på tråden Sex med andra medans man dejtar?