• Fri 22 May 2020 03:04
    440 visningar
    4 svar
    4
    440

    visselblåsar läkare o vänster media

    Var kom läkaren in?

    Jag antar att du med "vänster media" (det ska inte vara något mellanrum) menar "seriösa media". Var får du din information ifrån? Från NMR:s sida?

    "Vänstermedia" verkar mer trovärdiga:


    "Mordet har fått stor uppmärksamhet, där historien bland annat beskrivits av nazistorganisationen NMR som att Tommie Lindh hade nationalistiska sympatier, och att han blev mördad av en utländsk man när han försökte avbryta en pågående våldtäkt.


    ? De försöker dra nytta av vår sons död och göra det till en politisk fråga. Folk hävdar att vår son var nazist eller rasist men det var han inte, säger pappa Mikael Lindh till tidningen.
    ---


    ? Det som inträffat är tragiskt på alla vis men man bör vara försiktig att skapa den här martyrbilden. Så ser vår utredning inte ut, säger åklagare Stina Sjöqvist.


     


    ? Vi har en ganska god bild av vad som hänt, i vilken ordning och varför." https://www.expressen.se/nyheter/tommie-19-mordades-mamman-om-nazisthatet/

  • Fri 22 May 2020 03:27
    #3

    Det var ju bra att "visselblåsarläkaren" (ett enda ord) larmade om bristen på syrgas på äldreboenden. 

    Men varför skulle "vänstermedia" vägra skriva om det? Nu står det överallt om det, som här: https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?artikel=7458165

    Tror man att mainstream media tycker det är ok att låta äldre dö, då har man tomtar på loftet.

Svar på tråden visselblåsar läkare o vänster media