Inlägg från: Stora Tomten |Visa alla inlägg
  • Stora Tomten

    Kabe imperial tower 880

    Vi är en familj på 5. Två vuxna, tre barn.

    Flicka 10, pojke 8 och flicka 3,5.

    Vi provade på campinglivet genom att köpa en begagnad Öggestorp med gigantiskt förtält. Det har gått bra, över förväntan faktiskt. Dock har dynamiken i familjen ändrats i takt med att barnen växer. De två äldre barnen vill inte dela säng längre och ingen av dem vill sova med propellern, lillasyster.

    Så vi har spanat på husvagnen som kan göra semestern till ett nöje.

    Kabe imperial tower 880 verkar ha bra lösningar för oss. Stort kök med både gasol och induktionshäll. Stort kylskåp! Köket måste vara bra då vi har flera i familjen med specialkost. Två långbäddar ger de två äldre möjlighet att sova bra. På övervåningen kan vi föräldrar ha en madrass med pump så att vi får lite private space.

    Köket har mycket som tilltalar även om arbetshöjden är låg. Det kan vi ändå leva med. Vi har även två rottisar och med balkongen känner vi att det är optimalt då de gärna sover under bar himmel även hemma. Dock vill vi kanske göra en specialbeställning på tält då vi är vana med riktigt stort förtält som är 4 m djupt. Då kan vi även ha utekök och får plats med bäddsoffa, extra förvaring osv.

    Någon här som har en Kabe imperial tower 880 som vill dela med sig av erfarenhet, värt att tänka på osv? Eller tips på andra vagnar som kan göra semestern till ett nöje?

  • Svar på tråden Kabe imperial tower 880
Svar på tråden Kabe imperial tower 880