• Wed 20 May 2020 16:04
    758 visningar
    6 svar
    6
    758

    Hjälp innan det går åt helvete

    Hellianno skrev 2020-05-20 14:03:13 följande:

    Då lägger han över det på mig o säger att om det inte passar så gör vi slut. Bara sådär. Vad fan ska jag göra? Vill vara med honom men vi ses ju knappt aldrig även att vi är ihop än om vi går isär.


    Ärligt talat skulle jag då göra slut. Med hans inställning att så lättvindigt kasta er familj åt sidan är det tyvärr inte mycket att fundera på. Du kommer att kunna bygga upp vardagen på ett helt annat sätt utan honom i bilden, tro mig, en del kvinnor har det lättare som ensamstående mammor än i ett förhållande där de inte får stöd.
  • Wed 20 May 2020 21:15
    #5
    Hellianno skrev 2020-05-20 21:02:31 följande:

    Det är jag som lämnar honom enligt honom. Spelar ingen roll vad jag säger. Men hur har han tänkt göra med barnen? Varannan vecka går ju inte. Och varannan helg knappt heller. Han säger att jag inte älskar honom som inte låter honom jobba med det han älskar. Vet inte vad jag ska ta mig till


    Nåja, du behöver inte argumentera mot hans bristande logik. Det blir väl bäst om barnen bor hos dig, sedan får han höra av sig och se om det passar med ett besök och när barnen är äldre kanske övernattningar hos pappa. Det där löser sig alltid på ett eller annat sätt.

    Han älskar sitt jobb mer än sin familj, mer än så behöver inte konstateras.

    Det du ska göra nu är att ställa dig i bostadsköer, eller om du bor kvar där ni är nu så måste han börja leta sig bort istället.

    En sak är säker, du kommer att klara dig. Det kommer att vara tufft ibland men du är starkare än du tror, för dina barn.
Svar på tråden Hjälp innan det går åt helvete