Inlägg från: Anonym (-) |Visa alla inlägg
  • Anonym (-)

    Tycker du synd om män som köper sex pga att det är deras sista utväg att få ha sex och känna närhet överhuvudtaget?

    Vad tycker du?

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Tycker du synd om män som köper sex pga att det är deras sista utväg att få ha sex och känna närhet överhuvudtaget?
  • Anonym (-)
    Anonym (nja) skrev 2020-05-21 11:11:26 följande:

    Jag tycker synd om män som är otroligt ensamma och saknar all sorts närget. Jag tycker inte ett dugg synd om män som köper sex och därmed skadar en oskyldig kvinna. 


    Om kvinnan säljer sex frivilligt då?
  • Anonym (-)
    Anonym (L) skrev 2020-05-21 16:41:59 följande:

    För att inte tala om att det inte alls är en mänsklig rättighet att få barn och därför är det inte det minsta synd om dem som inte kan få det.


    Det är det ju. De får till och med hjälp med det.
  • Anonym (-)
    Anonym (L) skrev 2020-05-21 16:45:33 följande:

    Det borde de i så fall inte få. Det är ju ingen mänsklig rättighet, eller hur?


    Jo.
  • Anonym (-)
    Anonym (Hmmm....) skrev 2020-05-21 19:22:41 följande:

    Kanske räddat livet på honom genom att hjälpa till med att sakta döda kvinnan... Är det bättre alltså?


    Finns kvinnor som gör det frivilligt.
  • Anonym (-)
    Anonym (Las) skrev 2020-05-22 09:17:20 följande:

    Ja det finns det, men en väldigt liten klick enligt polisens prostitutionsgrupp. Majoriteten är fattiga kvinnor från Rumänien och Uganda. Den mindre svenska andelen ser man tyvärr mycket barn med självskadebeteende som kommit in i prostitution, där kryper prostitution ner i åldrarna.

    Så den lilla grupp kvinnor som är lyckliga horor kan knappast väga upp för det stora antalet ensamma män med kram-behov.


    Om dom ensamma männen bara köper av dom som vill då?
  • Anonym (-)
    Limeblad skrev 2020-05-22 12:21:40 följande:

    De ensamma männen kan ju vända sig till varandra. Närhet behöver inte vara sexuellt. Sex som köps är inte närhet.


    Sex är livsviktigt för män. Kvinnor förstår inte hur viktigt det är för de har inte lika kraftig sexdrift.
  • Anonym (-)
    Anonym (cozy) skrev 2020-05-22 15:05:08 följande:

    Nej, det är inte livsviktigt. Faktiskt kommer det först på tredje platsen i Maslows behovspyramid. 

    Vi talar ju inte om fortplantningsbehovet här, vi talar om behovet för närhet. 


    Jo det är det och många klagar på incels men förstår inte att det är bristen på sex som skapar incels som hatar kvinnor.
  • Anonym (-)
    Anonym (tja) skrev 2020-05-22 19:13:10 följande:

    Kvinnor behöver inte betala för sex eftersom ni kan få hur mycket som helst om ni vill utan ansträngning. Därför kan man inte jämföra och jag tror inte heller att kvinnor har möjlighet att förstå. För att få kvinnor att förstå kan man byta ut sex mot barn.

    Jag tror att sex är lika viktigt för män som barn är för kvinnor. Kvinnor som börjar närma sig 40 men inte hittat någon man att skaffa barn med möts med sympatier och en annan förståelse för att de väljer att åka till Danmark och betala för att få sperma i sig. Det är inte deras fel att de inte hittat någon att skaffa barn med, det är synd om dem, det är omständigheterna fel osv. Man säger aldrig åt dessa kvinnor att de ska jobba på sin charm osv. Män med motsvarande problem är istället själva skyldiga till sin ensamhet och möts med förakt när de åker till Danmark för att få ha sex. I Danmark är det lagligt med bordeller och sexköp. Bordellernaverksamheten sker helt inom lagens ramar, verksamheten sker helt öppet och det sker kontroller av polisen att allt går sätt till. Alla gånger jag har varit på bordell i Danmark så har det varit danska kvinnor som jobbat där. Jag brukar prata med dem och det är aldrig något våld eller så. Åldern har varit mellan 30 och 40. En kvinna jag pratade med jobbade som sjuksköterska, men drygade ut sin inkomst med att jobba ett pass i veckan på bordellen eftersom hon var ensamstående med två barn och behövde extra pengar. Det är ingen extrem fattigdom precis som ligger bakom. Inga unga rumänskor eller afrikaner. En gång var det en italiensk kvinna pluggade på universitetet som drog in extra pengar på detta sätt med ett pass i veckan och en gång en norsk kvinna. Annars danska. Jag vet att ingen tror att detta är sant eftersom bilden är så ensidigt negativ pga av den illegala verksamheten som sker i Sverige och all skit med trafficking osv som är förknippad med den


    Håller med.
Svar på tråden Tycker du synd om män som köper sex pga att det är deras sista utväg att få ha sex och känna närhet överhuvudtaget?