• Thu 21 May 2020 11:07
    2687 visningar
    118 svar
    118
    2687

    Kvinna på nätet som söker lite kul

    Ja absolut, undvik henne om du inte bara vill ha lite kul.

  • Fri 22 May 2020 09:23
    #28
    Anonym (Happy Pancake) skrev 2020-05-22 09:09:04 följande:
    Är Happy Pancake likadant? Sett män med "perfekta" seriösa profiler men som i sitt inre egentligen bara vill ha en sällskapsdam över en weekend. Gäller att luska ut vad de egentligen är ute efter innan skadar sin kropp och själ.

    Ofta har de redan bra tjejkompisar som de vill ha.
    Jag tror att många både män och kvinnor tyvärr smusslar med att dom bara vill ha sex för att ämnet fortfarande är ganska tabu och man inte vågar vara öppen med det. För kvinnorna så är nog risken också överhängande att bli fullständigt dränkt i förslag om dom är öppna med det.

    Sen kan man vara seriös och det behöver det inte betyda att man inte är det för att man träffar någon som bara ledde till sex och inget mer så länge man är ärlig med hur man känner och kommunicerar om det. Kan ju handla om två personer som bara är kåta men som inte ser en relation i den andre, vissa behöver kanske ligga för att känna efter på riktigt vad dom tycker om den andre.

    Det är nog rätt många som är seriösa på HP men eftersom det inte kostar något att skicka meddelanden så är det klart att det kanske är fler som smusslar där.

    Skulle tro att Tinder är mest lekstuga av alla fast det finns seriösa där också såklart.
  • Fri 22 May 2020 09:34
    #31
    Anonym (Happy Pancake) skrev 2020-05-22 09:25:29 följande:
    Vad är njutbart med bara sex utan kärlek?

    Vill man inte ha hela paketet dvs sex OCH kärlek?

    Förklara varför män njuter av vara sex och ser då kvinnan bara som ett hål/kropp.

    Varför har det blivit så att många bara söker sex som lätta vägen för tillfredställelse.
    För att kunna svara på dina frågor så måste du gå utanför ditt egna perspektiv och förstå att folk har olika synsätt, människor ser på sex på olika sätt, för vissa är det väldigt känslomässigt för andra väldigt fysiskt eller en kombination där emellan, det har ingenting med kön att göra som du skriver det är rent individuellt.

    Många söker sex för att dom är kåta och är inte intresserade av en relation, det är fullt normalt men eftersom det fortfarande är ganska tabubelagt är det många som smusslar med det.

    Finns massor att läsa om sånt här om du är genuint intresserad.
  • Fri 22 May 2020 10:02
    #36
    Anonym (Happy Pancake) skrev 2020-05-22 09:46:05 följande:
    Tanken/illusionen är upphetsande när man ser en snuskfilm. Eggande.

    I fantasin.

    Men i verkligheten. Förstår man att dessa på riktigt som söker en knullkompis som tar vem som hest vara det finns bröst och ett hål. Mer så.

    Jag är mer värd än det.
    Åter igen så utgår du bara ifrån dig själv det är därför du inte förstår.

    Det finns säkert andra saker som du tycker om eller inte tycker om som andra inte gör, samma sak där, människor är olika.

    Det viktiga för dig själv är ju att du hittar någon som du är kompatibel med sen spelar det ju inte så stor roll vad "alla andra" gör eller inte gör.
Svar på tråden Kvinna på nätet som söker lite kul