Inlägg från: Anonym (Synd) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Synd)

    Träffat ännu en kille som...

    Har träffat ännu en kille som tycker sex är viktigt i en relation. Jag ogillar ju inte sex precis. Jag gillar det, med en kille man tycker om och är attraherad av. Men jag har väl lätt för att glömma bort sexet i en relation, och när en kille säger att han tycker sex är viktigt i en relation så känner jag väl direkt att jag inte vet om jag kan tillfredsställa hans behov tillräckligt bra.

    Detta är alltså en kille som jag har börjat dejta och jag vet inte om jag bör sluta dejta honom nu? Jag gillar ju honom men jag vill ju inte att han ska satsa på en tjej som inte kan ge honom det han behöver i en relation. Hur hade ni gjort?

  • Svar på tråden Träffat ännu en kille som...
  • Anonym (Synd)
    Tunnis skrev 2020-05-22 11:19:39 följande:

    Hej, kan vara så att närhet och sex är hans primära kärleksspråk därav är det viktigt för honom, låter spontant som att du kanske har ett annat kärleksspråk (googla dom 5 kärleksspråken se om något känns igen).

    Om du misstänker att ni inte är kompatibla så kan det vara en deal breaker längre fram, behöver inte vara det men man får ofta jobba hårdare på relationen i så fall.


    Så ja jag vet inte, hade du något råd? Typ sluta dejta honom eller fortsätta dejta honom?
  • Anonym (Synd)
    manolito skrev 2020-05-22 11:21:43 följande:

    Förklara för honom hur du känner inför sex.

    Ha sex med honom några veckor och se om ni är kompatibla.


    Han ville ha sex igår men jag dissade honom.
  • Anonym (Synd)
    Anonym (Kenneth) skrev 2020-05-22 11:31:31 följande:

    Du vill ha sex med en kille du är attraherad av och den här killen kanske inte får dig att tända på rätt sätt?

    Om man är en sån som glömmer bort att prioritera sex behövs det nog någon som kan ta initiativet till sex och få dig med på tåget.

    Att inte prioritera sex kan ju i värsta fall faktiskt bli problem i övriga delar av förhållandet om partnern därmed inte känner sig sedd, uppskattad, åtrådd, älskad etc.

    Jag tror du måste fundera på det stora hela här. Vad menar du rent konkret med att du kan glömma bort behovet av sex i en relation? Vad innebär det i ett förhållande? Är det något du kan tänka dig att jobba på eller har du bara annan typ av lust?

    Jag känner att sex som singel är ju nedprioriterat av ganska enkla orsaker och naturliga skäl. Jag tillbringar helt klart mer tid på mina intressen som singel än att leta sex. Är det kanske det du menar?


    Jag har väl kanske ett lite komplicerat förhållande till sex, lite hämmad sådär, vågar inte göra det jag känner för och är rädd att killen inte ska gilla min kropp, rädd för att han ska tycka jag är äcklig som inte är helrakad därnere osv.

    Jag vill ju självklart prioritera sex för partnerns skull. Jag går inte runt och blir spontant kåt, blir kåt först vid förspelet och det är väl därför det kanske glöms bort då antar jag. Hamnar lätt i att partnern får ta alla initiativ till sex.

    Sen är jag ju livrädd för att bara känna mig som en kk, att jag bara duger för sex typ. Så ja jag har nog lite komplicerat förhållningssätt till sex.
  • Anonym (Synd)
    Anonym (Court) skrev 2020-05-22 11:38:55 följande:

    Jag tycker du ska träffa en annan sorts kille.

    Han du har träffat nu vill ha en tjej som inte glömmer bort sex i en relation.


    Finns det killar som inte tycker sex är viktigt i en relation då?
  • Anonym (Synd)
    manolito skrev 2020-05-22 12:08:52 följande:

    Är du inte attraherad av honom?


    Jo men var rädd för att visa mig naken, kände mig ofräsch, är inte helrakad och han kanske ogillar det. Jag vågade helt enkelt inte.
  • Anonym (Synd)
    Tunnis skrev 2020-05-22 12:11:59 följande:

    Som jag skrev i det första inlägget googla dom 5 kärleksspråken.

    Vi har alla olika behov har inte med kön att göra, för vissa är sex superviktigt för andra lite viktigt eller inte viktigt alls.

    Det bästa brukar vara att hitta en partner som man är kompatibel med.


    Så jag bör alltså lägga ner med den här killen?
  • Anonym (Synd)
    manolito skrev 2020-05-22 13:08:46 följande:

    Du avstod från sex för att du tror att han kanske ogillar orakat? Han kanske gillar orakat. Eller tycker att det är något betydelselöst i sammanhanget. Vad ville du själv om du vågat? Skulle du vilja ha sex för egen del för att du var attraherad av honom och njuter av sex? Skulle du vilja ha sex men bara för att inte göra honom besviken? Eller skulle du inte velat ha sex oavsett även om du vågat?


    Ja, eller att han skulle ogilla min kropp, eller att jag råkade ha hår på fel ställe eller nåt. Sen kände jag mig ofräsch, vi hade liksom varit ute och gjort saker under dagen där man blev lite svettig, vill inte ha sex ofräsch. Ja jag skulle väl velat ha sex, men sen vet jag att många killar slutar höra av sig efter sexet med så det är väl därför jag inte vill ha sex för tidigt med typ.
  • Anonym (Synd)
    Anonym (Kenneth) skrev 2020-05-22 13:13:37 följande:

    Nej. Du kommer förmodligen att ha samma tänk oavsett vilken kille du träffar.

    Jobba på dig själv istället och våga vara öppen med vilka nojjor du har med kroppen och sexet. Killen ska ju vara en del av lösningen. Han är inte problemet.


    Ne men tänkte det var bättre om jag hittade en kille som inte tycker sex är så viktigt i en relation?
  • Anonym (Synd)
    Anonym (Tråkig) skrev 2020-05-22 13:43:30 följande:

    Du låter som världens tråkigaste tjej. vem fan vill inte ha sex med sin partner som man är attraherad av?

    Du förtjänar honom inte.  bättre du lever ensam med din inställning.


    Du har missförstått helt. Jag vill ha sex med min partner, det är inte det tråden handlar om
Svar på tråden Träffat ännu en kille som...