• Anonym (Kenne­th)
    Fri 22 May 2020 11:31
    1151 visningar
    111 svar
    111
    1151

    Träffat ännu en kille som...

    Du vill ha sex med en kille du är attraherad av och den här killen kanske inte får dig att tända på rätt sätt?

    Om man är en sån som glömmer bort att prioritera sex behövs det nog någon som kan ta initiativet till sex och få dig med på tåget.

    Att inte prioritera sex kan ju i värsta fall faktiskt bli problem i övriga delar av förhållandet om partnern därmed inte känner sig sedd, uppskattad, åtrådd, älskad etc.

    Jag tror du måste fundera på det stora hela här. Vad menar du rent konkret med att du kan glömma bort behovet av sex i en relation? Vad innebär det i ett förhållande? Är det något du kan tänka dig att jobba på eller har du bara annan typ av lust?

    Jag känner att sex som singel är ju nedprioriterat av ganska enkla orsaker och naturliga skäl. Jag tillbringar helt klart mer tid på mina intressen som singel än att leta sex. Är det kanske det du menar?

  • Anonym (Kenne­th)
    Fri 22 May 2020 12:29
    #16
    Anonym (Synd) skrev 2020-05-22 11:42:25 följande:

    Jag har väl kanske ett lite komplicerat förhållande till sex, lite hämmad sådär, vågar inte göra det jag känner för och är rädd att killen inte ska gilla min kropp, rädd för att han ska tycka jag är äcklig som inte är helrakad därnere osv.

    Jag vill ju självklart prioritera sex för partnerns skull. Jag går inte runt och blir spontant kåt, blir kåt först vid förspelet och det är väl därför det kanske glöms bort då antar jag. Hamnar lätt i att partnern får ta alla initiativ till sex.

    Sen är jag ju livrädd för att bara känna mig som en kk, att jag bara duger för sex typ. Så ja jag har nog lite komplicerat förhållningssätt till sex.


    Du behöver jobba på självförtroende och självkänslan helt klart

    Att undvika sex gör faktiskt din relation till sex ännu mer komplicerat.
  • Anonym (Kenne­th)
    Fri 22 May 2020 13:13
    #21
    Anonym (Synd) skrev 2020-05-22 12:54:21 följande:

    Så jag bör alltså lägga ner med den här killen?


    Nej. Du kommer förmodligen att ha samma tänk oavsett vilken kille du träffar.

    Jobba på dig själv istället och våga vara öppen med vilka nojjor du har med kroppen och sexet. Killen ska ju vara en del av lösningen. Han är inte problemet.
  • Anonym (Kenne­th)
    Fri 22 May 2020 18:35
    #48
    Anonym (Synd) skrev 2020-05-22 18:12:48 följande:

    Gömma mig bakom ursäkter? Ska jag säga att jag vill sluta dejta honom då?


    Gömma sig bakom ursäkter är ju att göra det du gör och ha förutfattade meningar och tro automatiskt att han är "körd" och välja slut. Istället för att faktiskt prata med honom. Varför skulle det vara så farligt?

    Det är ju inte han som är problemet.
Svar på tråden Träffat ännu en kille som...