Inlägg från: Anonym (NN) |Visa alla inlägg
  • Anonym (NN)

    Inget sexliv och prata snusk, bete sig "slampigt"?

    Anonym (Samband?) skrev 2020-05-22 16:36:28 följande:

    Jag har en vän, tjej, som egentligen är oerhört pryd. 25 år, har haft två olika sexpartners (inte samtidigt) vilka var hennes pojkvänner. Inte ens haft sex på 3 år!

    En väldigt väldigt pryd tjej egentligen. Jämfört med andra. Men hon pratar och beter sig väldigt annorlunda mot att vara pryd. Det är kukar, sex, snusk. Inga trosor under träningstightsen och berätta det (intresseklubben antecknar) väldigt utmanande klädsel på gymmet, tights, skor och sport bh, ibland hot pants. Utmanande selfies på instagram och ett väldigt "slampigt" beteende, ja utan att vara ett dugg slampig egentligen.

    Hon kan tex nog inte ens äta en banan utan att låtsas att hon ger en man oralsex. Inte glass heller. Eller äta något med glasyr eller tzatziki, gräddfil osv. på utan att kommentera vad det ser ut som. Tom. lägga ut filmat när hon "äter" banan på instagram. Eller berätta om att det kliar när könshåret växer ut så hon måste raka det oftare. Prata öppet om sin onani osv osv. Hon är så mycket "sådan" att det är rejält störigt.

    Är sånt här beteende vanligt bland personer som har väldigt, väldigt lite sex?

      


    För att börja med att svara på din avslutades fråga:

    Nä, sådant beteende beror inte på hur mycket sex man har. Beteendet är helt individbundet.

    Sedan kan vi alla konstatera att din kompis är allt annat än pryd. Hon är raka motsatsen. Pryd har inget att göra med hur mycket sex man har. Det är hur man beter sig, pratar, klär sig och framställer sig själv.
Svar på tråden Inget sexliv och prata snusk, bete sig "slampigt"?