• Tunnis

    MANSBEBIS!

    Det är väl två helt olika saker, det du beskriver verkar ju vara en ganska kontrollerande kvinna?

    Varför inte börja tråden med att beskriva att du har en kontrollerande partner istället för att vinkla det att handla om mansbebisar? Konceptet finns på riktigt och det finns både män och kvinnor som beter sig som små barn vilket kan vara rätt problematiskt i relationer så dom som klagar har liksom belägg för det.

    Hur bra är du på att sätta gränser för dig själv? Låter som att du låter dig bli överkörd av din partner i stort och smått.

  • Tunnis
    Anonym (Mansbebis) skrev 2020-05-23 10:43:32 följande:
    Vart ihop i 4 år, är 24, hon 41. Men hon har väldigt många fina kvaliteer också.  Hon är väldigt generös, snäll, smart (Hon vet allt om allt, frågesport mot henne är som att gå mot Mohammed Ali i boxning.), allmänbildad, vacker, sexig osv osv.  
    Låter spontant som att du rationaliserar någon som du egentligen inte trivs med ändå?
  • Tunnis
    Anonym (Mansbebis) skrev 2020-05-23 11:10:05 följande:
    Trivs gör jag väl på sätt och vis med. Det är skönt att vara en mansbebis också. Jag blir väldigt bekväm av mig. När jag "inte kan" hantera att plocka ur diskmaskinen på rätt sätt så är det rätt najs att hon då istället plockar ur den. För vem gillar att plocka ur en diskmaskin?
    Ok så vad är din egentligen frågeställning eller fundering? Är det att andra inte ska klaga över sin situation för att din är som den är?
  • Tunnis
    Anonym (Mansbebis) skrev 2020-05-23 12:20:12 följande:
    Från början var den att sluta klaga så jävligt på mansbebisar för ni hjälper till att skapa dessa mansbebisar själva. Men jag tappade den poängen rätt fort då min bakgrundshistoria tydligen var mer intressant.
    Dom som klagar är förmodligen inte som din tjej..
  • Tunnis
    Anonym (Mansbebis) skrev 2020-05-23 13:11:28 följande:
    Hon använder precis det uttrycket: Mansbebis, om mig. Att jag är en mansbebis som inte klarar att göra något rätt. Vilket ibland är gulligt, ibland något hon klagar på mig för ibland något som bara är som det är. Varken eller. Bara en mansbebis rätt och slätt. Hon har inte bara två tonårssöner, det är som att hon har tre tonårssöner osv.
    Anonym (Mhm) skrev 2020-05-23 12:50:05 följande:
    Men fördelarna överväger nackdelarna. Därför stannar du kvar?
    Ja. Sådär. Men bara för att jag inte vill lämna henne så kan det väl ändå vara ett problem?

    Jag älskar henne och hon är underbar på många sätt. Dessutom älskar hon mig trots att jag är en mansbebis.

    Ja och din situation är inte som andras situation snarare är det nog ganska sällsynt med sån dynamik som du har i din relation så det ger ju inte så mycket att generalisera utifrån det.

    Har man en partner som aldrig tar ansvar och man får bära hela lasset själv så är det ju så klart ganska påfrestande och obalanserat det måste du ju kunna förstå?
Svar på tråden MANSBEBIS!