• Anonym (?)

    det gör ont att han varit med prostituerade

    Varför äcklas du av det? Äcklas du av att han har legat med andra tjejer innan dig överhuvudet?

  • Anonym (?)
    Anonym (Tjejen) skrev 2020-05-23 13:10:26 följande:

    Nej att han köpt de för att de varit snygga. Och att han visat mig att han gått i på nån sida där han valt ut nån. Känns så sjukt objektifierande och smutsigt. Han har köpt någon som kanske inte ens vill ligga med honom utan att betala.


    Om hon ville det då?
  • Anonym (?)
    Anonym (T) skrev 2020-05-23 13:12:26 följande:

    Tänk alla tusentals som legat med tjejerna innan honom, hej könssjukdommar.


    De flesta torskar använder kondom.
  • Anonym (?)
    Anonym (Svar på tal) skrev 2020-05-24 10:48:10 följande:

    Genom att anmäla sina inkomster till Skatteverket.


    Så de skriver att de är prostituerade?
  • Anonym (?)
    Anonym (Svar på tal) skrev 2020-05-24 11:36:29 följande:

    Antagligen inte.Kan det inte gå att få igenom som hobbyverksamhet? Om inkomsterna är små menar jag.


    Jag tror det.
  • Anonym (?)
    Anonym (nej) skrev 2020-05-26 01:17:06 följande:
    Du har fel i att jag använder ordet feminazis för att jag hatar kvinnor. Jag tycker om kvinnor men 70% bryr sig inte om rullstolsbundna eller incels, som inte får sex ens enligt senaste omröstningen här. Tycker inte synd om dom. Jag som kille kan känna medlidande för dom. Samma med om incels är bra killar med bra personligheter, snälla, men kanske inte vart lottade med bra utseende för tjejer eller va för korta osv..
    Den lyckliga sex arbetaren finns nog, och det är världens äldsta yrke prostitition så, och måste därför vara ett naturligt yrke med. Det som är felet är nog samhället, och sociala normer om saken.
    Många radikala feminister avskyr nog män jo.. 
    Ni kan avguda vissa av oss för att vi sprider vår säd till er och tillsammans skapar vi liv. Utan oss skulle inte liv existera. Ge och ta. Vi ger. Ni tar.
    Även om det handlar om att båda ger och tar. Vi bidrar, och nej ni behöver inte dyrka alla män såklart. Dom elaka och taskiga får vi motarbeta tillsammans helt klart! Men dom bra männen får ni dyrka. Och vi dyrka dom bra kvinnorna.
    Vi blir lyckliga av att bli avsugna ja, men jag vill det av nån som vill suga av mig. Och om det vart en prostituerad hade jag valt en som ville det. Ingen ska bli tvingad till prostitution då är jag emot såklart.
    Samtidigt som jag fattar att pengar är svårt, men hon får bestämma sitt pris.
    Jag är mer emot gratis sex och kärlek, men det kanske inte växer på träd idag och hur vi lever i ett ofta kallt samhälle, och endel kalla feminister och sånt som inte vill ta hand om alla typ.. 
    Blanda inte in mig. Jag har inte valt det yrket. Dom som valt det och hjälper rullstolsbundna förtjänar respekt! Dom ger mer än vad feminiazis gör iallafall! =)
    Jaha, men nu är du inte det. Lev så några år och se om du ändrar åsikt kanske. Rullstolsbundna utnyttjar ingen! Dom får en gåva av sex isånnafall av en kvinna. Inse! Närhet kallas det. Dom kanske bara saknar närhet? Förtjänar inte alla närhet eller i form av sex? Jag tycker det. Om det är av gott uppsåt. Om det är närhet och ont eller elakt eller skadligt uppsåt förtjänar dom inte närhet kan jag tycka. Dom som utnyttjar prostituerade eller är taskiga så. Dom kan va utan.. 
    Du är nog ingen expert på alla kunder dom får. Dom tar säkert emot endel ensamma med som ni anser inte har en rättighet till sex haha. Inte som ni går och ger dom närhet.. Det gör prostituerade då. Enbart det förtjänar faktiskt att det ska va lagligt. Plus att dom hjälper rullstolsbundna! Dom är små super hjältar på det sättet tycker iallafall jag!
    Paulo hade närhet ja, men kanske ändå sakna något. Men han fick nog inte ut vad han ville av det. Jag trollar inte nej. Jag tycker såhär, men vädrar mest åsikter.
    STYCKESINDELNING TACK!
  • Anonym (?)
    Anonym (aldrig i h-vete) skrev 2020-05-27 08:39:19 följande:

    Ja, sex ska vara gratis och frivilligt. Man ska inte kunna köpa samtycke från någon som egentligen inte vill ha sex med dig om du inte betalar. Sex är ingen mänsklig rättighet. Varför tror så många (män) att de har RÄTT till sex? Att det är en rättighet man har, att få ha sex med vem man vill? Och om det inte sker frivilligt så tror man att det blir ok bara man betalar? Varför tror män att de har rätt till kvinnors kroppar? Sex är inte en mänsklig rättighet!


    Det var ett jäkla tjat om att sex inte är en rättighet. Varför inte? För män är sex livsviktigt.
Svar på tråden det gör ont att han varit med prostituerade