• Anonym (Tjejen)

    det gör ont att han varit med prostituerade

    Min kille som är 30+ har när han vad 25 varit med olika horor. Alltså detta äcklar mig extremt mycket och jag har försökt tänka bort det och sluta tänka på det för att det känns jobbigt.

    Jag tror aldrig han skulle göra det igen men det känns jobbigt att han gjort det.

    Han tycker även att det är okej om två människor ingår ett avtal om att de ska ha sex och att den ena betalar detta gör mig ännu mer förvirrad.

    Jag har inte riktigt vetat hans ståndpunkt i det här och detta kom fram i samband med diskussionen som är nu med Paolo Roberto.

    Vi har haft ett stort bråk om det här och att jag tycker att han är riktigt äcklig som legat med horor samt tycker att det är okej.

    Han säger att han gjorde det för upplevelsen och att det var någon han alltid ville prova och att han kunde välja den snyggaste tjejen med silikon

    Jag vet inte hur jag ska kunna komma vidare och leva med honom även om han aldrig skulle göra det igen.

    Hur ska jag komma vidare? Hur ska jag acceptera det?

  • Svar på tråden det gör ont att han varit med prostituerade
  • Pope Joan II
    Anonym (nej) skrev 2020-05-25 01:09:20 följande:
    Det är bara din åsikt. Jag har en bra människo syn! Alla ska ta bra hand om alla. Det förtjänar alla. Det är din åsikt. Jag håller inte med! Rullstolsbundna och andra som inte lätt kan få sex av feminazis ska kunna köpa sex lagligt. Samma med dom av gigolos. Alla kvinnor får inte heller ligga, men männen är bättre på dom än dom på männen. Jag tänker mer att alla förtjänar sin närhet i livet. Men dom ska också förtjäna den.

    Men nej, jag har inte bedrövlig kvinno syn när jag har medlidande för människor i rullstol som exempel som har svårare att få ligga. Eller incels kanske. Prostitution ska existera lagligt under bra förhållanden! Det gynnar alla då!

    Men jag behöver inte försvara min ståndpunkt för dig. Och jag värderar inte dina åsikter mycket heller efter att ha läst vad du har skrivit om saker så.
    Så alla ska ta hand om alla? Skulle du "ge närhet" åt en homosexuell man i rullstol som ville att du skule suga av honom mot betalning?
  • Anonym (w)

    Ingen man som jag skulle välja som far till mina barn.
    Vilken ofräsch människosyn

  • Xenia
    Anonym (Ja) skrev 2020-05-24 00:16:50 följande:
    Fast jag vet inte om de behöver anse sig ha rätten. Det är snarare så många gånger att de har möjligheten, tyvärr. Någon erbjuder en produkt till försäljning och de köper.

    Tänk på alla killgäng som åker till Thailand. Där är det lika vanligt att köpa en hora som att köpa en liter mjölk.

    Ingen höjer ett ögonbryn, liksom.
    Den som är emot att utnyttja prostituerade böjer sig väl för grupptrycket.

    Men skulle de berätta vad de gjort för sina flickvänner, mammor och systrar så skulle de nog inte tycka det var ok utan rätt skabbigt.

    Eller syftar du på ingen thailändare bryr sig? Du gillar länder där det saknas både jämställdhet och jämlikhet, förstår jag.
  • Xenia

    Har det blivit för tråkigt på Flashback? Alla tycker det är ok att gå till horor och alla kvinnor som vågar kritisera är "feminazis", ingen som blir provocerad av såna inlägg där. Det är bara sådana som hatar feminister och självständiga kvinnor som använder det uttrycket "feminazis". Och bara anonymt, försök med det AFK och se.

    Den "lyckliga sexarbetaren" får väl vara glad om hon trivs så bra med sitt "arbete". Men nu är vi många som tvivlar på att hon finns.

    Det där med att feminister hatar män är något ni antifeminister och kvinnohatare kör med för att hjärntvätta folk. Så fort någon använder ordet "feminazi" så vet jag att det är någon som hatar kvinnor.

    Varför måste kvinnor dyrka män? Förtjänar alla män att dyrkas?

    Så män blir lyckliga av att någon sugar av dem, även om den som gör det som ett jobb och egentligen inte vill det? Jag kräver mer för att bli lycklig än sex, som en relation. 

    Hur många rullstolsbundna servar du med sex? Tycker du det skulle vara kul? Nej, skulle inte tro det.

    Förresten, de rullstolsbundna pratar du bara om för att blanda bort korten. Vore jag rullstolsbunden skulle jag bli förolämpad. Det är inte alla rullstolsbundna som tycker det är ok att utnyttja prostituerade. Eller som saknar relationer.

    De allra flesta kunderna är varken handikappade eller utan relationer. Tråden handlar om Paulo Roberto. Han är som bekant rätt fit och sambo har han också.

    Undrar om du bara trollar med dina hårresande åsikter här. Det är väl därför du är dubbelanonym. Trolleri trollera...


    Anonym (nej) skrev 2020-05-24 21:04:36 följande:
    Det är dom med ja.. Dom betalar skatt. Men dom bidrar till samhället med att ge människor närhet som ni stängda feminister inte skulle tänka er! Inte ens en mans rättighet att ha sex enligt er så! Med den attityden får människor i rullstol som exempel inte enklare att ligga. Jag sitter inte i rullstol nu, men har sympati för dom. 70% här verkar inte bry sig dock. Feminazis!

    hmm..

    Och sex arbetare get närhet. Det är en typ av beröring och närhet som människor behöver! Speciellt i Sverige! Med bittra arga män feminister som är kvinnor, men beter sig som hårda och kalla. Plus att dom hatar män!

    Ni kan sluta klaga på prostitution när dom gör "ert jobb" med att ge närhet. Respekt till sex arbetare!! Kärlek skulle jag säga med.

    Kan ni gå och suga av en rullstols bunden nästa gång Feminazis? Nej, det skulle ni inte! Men det existerar andra som gör sånt. Dom gör andra lyckliga så! Så det är en annan sak att man ska legalisera prostitution! Om det är deras val.

    På deras villkor! Allt handlar inte om skatt, men du är hjärntvättad av samhället som alla andra! Dom betalar dock skatt med. Exemplariska medborgare kanske. Ger sex till människor och betalar skatt på vinsterna.

    Om feministerna istället dyrka män och avguda män och ville ta bra hand om alla... Då hade inte sex arbetare behövts. Men nu är det inte så att feminister tar bra hand om alla män. Som avskyr män istället!

    respekt till den lyckliga sex arbetaren!H
  • Xenia

    Alltså tråden handlar inte om i första hand om Paulo Roberto, men det är hans sexköp som är orsaken till att TS och hennes pojkvän kommit att diskutera saken. Pojkvännen står på Paulos sida. TS PV köpte inte heller sex för att han var handikappad eller utan möjlighet att få FV heller. Han gjorde det för spänningen och för att få en tjej med stora silikonbröst.

  • Anonym (Stick!)

    Fundera inte ens på att gå vidare med den här killen. Han är äcklig och vem vet vad för könssjukdomar han bär på. Nä fy vad äckligt.

  • Mimosa86
    Anonym (Ja) skrev 2020-05-23 14:53:06 följande:

    Jag antar att det är skillnad på prostituerade och prostituerade.

    Kvinnan som blev offer för bunkerläkaren (Isabel Eriksson) titulerade sig som eskort men fick betalt för att ha sex ned sina kunder. Hon påstår att hon fick välja själv vilka hon skulle ligga med.

    Läser man hennes bok så gav prostitutionen henne ett fantastiskt liv. I alla fall innan bunkerläkaren.


    Jovisst, men tror du den klicken lyxprostitierade som lite kan välja själv och som kanske sätter gränser på sexet tar emot 1/10 av alla män i Sverige? Skulle acceptera vem som helst i sin kropp? Knappast. Och då faller ju hela konceptet. För sexköpare vill ju kunna betala för att få fri tillgång till kvinnan. Kunna betala bort hennes nej eller att bli ratad.

    Paulo Roberto skulle ju lätt kunnat gå till en sådan kvinna för sex. Istället valde han den fattiga som han själv förstod egentligen inte ville ha ömsesidigt sex. Då är man ute efter något helt annat. Makt och förnedring. Att sparka nedåt.
  • Anonym (aldrig i h-vete)

    Aldrig i h-vete att jag skulle vilja vara med en "man" som gått till prostituerade och tror på att "den lyckliga horan" finns. Det finns ett fåtal människor som säljer sex för att de vill. Majoriteten av alla "sexarbetare" gör det inte för att de vill utan för att de tvingas till det. Det är sällan de får behålla pengarna själva. Men för torskarna känns det ju bra att tro på att de gör det för att de vill. De ler ju, ser sexiga ut och låtsas njuta så alltså måste det ju vara på riktigt....

    https://www.aftonbladet.se/svenskahjaltar/a/ng7JEd/gabriella-salde-sin-kropp-som-15-aring

    https://www.aftonbladet.se/svenskahjaltar/a/G1bMV4/merly-tvingades-salja-sin-kropp--som-14-aring

    http://intedinhora.se/

    https://www.talita.se/stories

  • Anonym (...)
    Mimosa86 skrev 2020-05-25 14:06:40 följande:
    Jovisst, men tror du den klicken lyxprostitierade som lite kan välja själv och som kanske sätter gränser på sexet tar emot 1/10 av alla män i Sverige? Skulle acceptera vem som helst i sin kropp? Knappast. Och då faller ju hela konceptet. För sexköpare vill ju kunna betala för att få fri tillgång till kvinnan. Kunna betala bort hennes nej eller att bli ratad.

    Paulo Roberto skulle ju lätt kunnat gå till en sådan kvinna för sex. Istället valde han den fattiga som han själv förstod egentligen inte ville ha ömsesidigt sex. Då är man ute efter något helt annat. Makt och förnedring. Att sparka nedåt.
    Ja och han förstod ju det själv när han satt och tyckte synd om sig själv i tv-soffan.
Svar på tråden det gör ont att han varit med prostituerade