Inlägg från: Anonym (48) |Visa alla inlägg
  • Anonym (48)

    Min man vaknar med stånd varje dag

    Anonym (H) skrev 2020-06-14 20:50:24 följande:

    Hej,

    Min man vaknar med stånd varje dag, alltså väldigt hård och vill oftast då ha sex eller vill att jag tar på den och känner hur hård han är...

    Nej, han är ingen tonåring, han är 35 år!


    Jag är 48 år och vaknar fortfarande nästan alltid med morgonstånd, och de få dagarna jag inte har stånd så tar det bara någon minut efter jag vaknat så står den och är stenhård i alla fall.

    Jag vill också ha sex eller att min fru tar på den när den är så hård. Så finns det tid så brukar hon ge mig en avsugning eller runkar av mig innan vi går upp. Är hon sugen så knullar vi men det händer bara någon gång i veckan.
  • Anonym (48)
    Anonym (Que?) skrev 2021-05-17 11:47:42 följande:

    Gillar du det eller inte? Din emoji skvallrar ju om att du tycker det här är bra, eller?

    Men ja, morgonstånd har en neurologisk orsak vad jag vet. Min man vaknar alltid med morgonstånd. Så även vår lille son, han är fem år. Därför får man se upp med småkillar så de inte kissar ner hela badrummet. Det har hänt både en och två ggr.

    Det sjuka är att det är när man får en son som man på riktigt börjar fatta det där förhållandet mellan mannen och hans penis.


    Visst gillar TS det. Hon är så stolt att hon måste berätta om det här på FL eftersom hon tror att hon är orsak till det.

    I sin totala okunskap tror hon att hon har en superhingst i sängen för att han har morgonstånd FAST HAN ÄR HELA 35 ÅR GAMMAL.
Svar på tråden Min man vaknar med stånd varje dag