• Anonym (L)
    Mon 22 Jun 2020 09:38
    1389 visningar
    20 svar
    20
    1389

    Hade du själv haft de typiska tonårsproblem i din ungdom?

    Vet inte om det räknas men började gå på krogen som 16 åring. Drack inget men vi var några tjejer som gick ut och träffade folk och dansade.
    Vi hade helkul.
    Fick vara ute hur länge jag ville bara jag skötte skolan och det var aldrig ett alternativ att inte gå upp på fredagen och ta sig till gymnasiet då vi alltid var ute på torsdagen (lokalt ställe).

    Var aldrig hemma på vardagarna, jobbade så jag hade egna pengar. Inte många regler bara jag skötte mig.

    Det blev inte så revolterande över huvud taget, jag fick ju göra som jag ville typ.
    Det gick bra för mig =)

  • Anonym (L)
    Mon 22 Jun 2020 19:08
    #14
    brallison skrev 2020-06-22 11:52:21 följande:
    Får jag fråga - hur är du som person? Jag menar, vi har ju olika personligheter och därmed beter oss olika och fattar beslut på olika sätt. Ta t ex mig och min bror - jag tänker först och gör sen, han är tvärtom. I sånt fall skulle han få göra precis som han ville, skulle han säkert gjort massor med grejer som han sedan fick ångra mycket för.
    Nu är jag "gammal" men som ung var jag väldigt spontan. Mina föräldrar litade på mig och visste att om jag sa att jag skulle med xx och vi skulle till yy så var det så. Jag har nog ett egen inre kompass som visar rätt och fel och jag följer rätt men på kanten. Men vild än så har jag aldrig varit. Det visste nog mina föräldrar.
Svar på tråden Hade du själv haft de typiska tonårsproblem i din ungdom?