• NiMi12

    Följas åt till ny graviditet efter MA/Missfall/Avbruten graviditet

    Hakar på tråden då jag känner mig nedstämd efter mf 8 juni. Hade en lång cykel efter det och trodde jag hade blivit gravid direkt. Men jag hade fel. Blödningen kom på cd 38.

    Nu är jag på cd 8 och får förhoppningsvis äl i nästa vecka. Men den här gången känner jag mig inte speciellt glad och inte speciellt sugen på sex. Jag är bara trött och nedstämd.

    Vi har ett barn sedan innan som är 14 månader, jag är 41 år. Så jag ska vara glad om den går en gång till. Men just nu försöker jag bara hitta orken. Missfallet kändes inte så hårt när det väl inträffade. Det har kommit nu efteråt. Har inte haft några komplikationer så jag vet att jag egentligen ska vara glad för det och bara köra på.

    Det hjälper lite att läsa om andra då man inte känner sig så ensam i det.

  • NiMi12

    Humöret har stigit och efter negativt äl test imorse testade jag nu på eftermiddagen pga molvärk och då har jag positivt äl test. Så nu väntar vi på BIM 9/8. Blir ju klart några försök till de närmaste dagarna :)

  • NiMi12
    Annha354 skrev 2020-08-06 12:55:20 följande:

    Åh hoppas att det är din tur denna gång Nykär15.

    Själv är jag mitt i dagarna mellan äl och bim. Försöker fokusera på annat. Men fy vad jag analyserar symtom. Är första riktiga cykeln efter missfallet för mig också.


    Samma här! Har molvärk nästan hela tiden så det är svårt att inte tänka på det. Vilken äl dag är du på? Första riktiga cykeln efter mf för mig också.
  • NiMi12
    Nykär15 skrev 2020-08-06 10:39:11 följande:

    Nu är min andra äl på gång efter missfallet, är på cd8 och det har börjat mola rätt bra, brukar ha äl på cd 12 så det blir nog så, ska börja äl-testa idag eller i morgon . Tagit rosenrot denna gång, sist gick det ju inte eftersom det var missfallet som blödde ut så ville inte störa det.


    Jag håller tummarna stenhårt för dig. Så härligt att äl närmar sig, det är den bästa perioden för mig. Då har man bara något att se fram emot :)
  • NiMi12
    Nykär15 skrev 2020-08-06 15:02:49 följande:

    Jag tycker mens är en skön paus, då kan man ju inget göra, äl är en hoppfull tid och äntligen nåt att fokusera på...men sen 2 veckors vånda o väntan är hemsk.

    Hoppas vi får nya fina plus snart, som stannar!! <3 förhoppningsvis har du ditt på söndag <3


    Jag håller med dig exakt! Det är jobbigt att få negativt men när mensen sen väl har kommit så börjar man ladda om igen.

    Jag vet inte hur jag ska lyckas hålla mig från att testa redan imorgon. Men jag vet innerst inne att äl +11 kan vara för tidigt. Vill bara veta nu, den här gången har det varit en evighet från äl tills nu.
  • NiMi12
    Nykär15 skrev 2020-08-06 19:50:44 följande:

    Men äl +11 brukar man ju kunna se :) du fick väl positivt sist tidigt? Så spännande!!


    Äl +13 har jag testat de andra tre gångerna. Aldrig tidigare än så när jag har plussat. Kanske skulle chansa på ett test imorgon...syns inget testar jag om på söndag. Åh jag vet inte om jag vågar nu Hahaha!!
  • NiMi12
    Nykär15 skrev 2020-08-06 22:27:26 följande:

    Ah jag förstår! Jag brukar ju testa tidigt men tappade helt lusten nu sist, mycket för jag var rätt säker att det inte skulle vara nåt ändå. Nu är det ju ny o fräsch cykel och då blir det mer hoppfullt iaf. Hoppas du vågar testa!


    Jag testade, tvärblankt. Finns ingen antydan till nåt sträck. Och jag var beredd och det känns ok. Fick sån molvärk inatt och har fortfarande så det känns som att mensen kommer vilken dag som. Till och med min hjärna sa när jag vaknade imorse att det blir inget den här gången.
  • NiMi12
    Nykär15 skrev 2020-08-07 07:35:37 följande:

    Åh vad trist, men tycker inte du ska ge upp. Man vet ju aldrig exakt när ägget släppt och sen när det fäster, så ge inte upp förrän mensen kommer.

    Jag har äl-flytningar och det känns bra, vi har sex varje till varannan dag, sist när jag blev gravid hade vi sex varje dag i 5 dagar. Får se om det blir så nu, men iaf varannan ska vi hålla.


    Nä det är ju sant. Men den här cykeln var knasig eftersom jag gick från tom ring till fast gubbe på bara ett par timmar. Läste någonstans att det kan ha med att man har för lågt östrogen. Och ligger det för lågt kanske det är svårt att bli gravid. Fast jag vet ju att du blev det med samma ökning.

    Jag får se om jag testar mer innan måndag. Tror inte det som det känns just nu. Mensvärk deluxe precis som förra månaden.

    Känner mig konstigt nog väldigt ok med det den här gången. Vet inte varför, men jag har ju lillprinsen här :)
  • NiMi12

    Jag fick mf i juni och har idag äntligen plussat igen :) Nj hoppas vi att filuren stannar :)

  • NiMi12
    Amandap95 skrev 2021-01-26 08:25:44 följande:

    Hej, jag behöver hjälp med hur långt gången jag är. Vill tillägga att min mens och ägglossning är oregelbunden.

    Hade mens sist den 21/12 och ägglossning har jag ingen aning. Plussade i lördags och enligt Preglife var jag då vecka 4+5 dvs vecka 5. Men jag tog också clearblue veckoindikator som stor 1-2 dvs vecka 3-4. Är jag vecka i 4 eller 5? ????

    De ljusa strecket är från lördags och starka idag.


    Det är omöjligt att säga med säkerhet eftersom du inte vet när ägglossningen var. Men jag skulle säga 3-4 efter vad testerna visade. Men de kan vara både starkare och svagare vid 1-2 på cb så ta det inte för någon sanning.


  • NiMi12
    GabriellaGabbi skrev 2021-02-04 19:40:25 följande:

    Hur går det för alla andra? När har ni bim? Jag tror att jag typ är skengravid. Trött, stickningar i bröst och underliv, större bröstvårtor, synligare blodådror på.brösten, lite flytningar.Enklare att tro att man är skengravid än att tro att det tagit sig:) man blir så besviken annars


    Mensen kommer på måndag. Känner det redan. Klar och tydlig molvärk sedan igår. Precis som varje månad när mensen ska komma. Så tyvärr tog det sig inte direkt efter MF, men vi försöker igen :)
  • NiMi12
    GabriellaGabbi skrev 2021-06-29 15:55:20 följande:

    Hej. Hoppar in här. Hur går det för er? Jag plussade imorse. Bim+5. Tidigare test jag tog var på bim och det var negativt. Hursomhelst. Började att blöda lite nu på dagen., dock endast när jag kissar än. Tog nytt test som då visade negativt. Normalt att det slår om så fort? Så antar att det blir ett missfall. Hur fort efter ett missfall kan man försöka igen? Kram till er alla.


    Det är bara att försöka direkt igen.
    Jag blev gravid direkt efter mf, är nu i vecka 11+2. Så det är bara att köra.
  • NiMi12
    Steeph skrev 2021-06-30 08:31:02 följande:

    Någon här som haft 2 ma/mf och sedan blivit gravid igen där det tycks gå bra? <3


    Haft tre mf i rad och är nu gravid i vecka 11+1.


  • NiMi12
    Fanny87a skrev 2021-06-30 13:09:22 följande:
    Beklagar 3 st :(

    Var alla ungefär i samma vecka?

    Jag har precis haft missfall och oron har byggts på bra efter det..
    Ja ungefär, det först i vecka 6+3 och de andra i vecka 5. Så alla tidiga mf.
    Har en son på två år och innan honom hade jag ett mf i vecka 5+4.

    Jag upplevde också en ökad oro efter mitt allra första mf. Tanken att jag skulle drabbas av det fanns inte ens i mitt huvud innan dess. Men tur nog blev jag gravid två månader efter med sonen.

    Den här gången har det varit tyngre, fick mf 1 i maj, mf 2 i januari och mf 3 i april. Sen trodde jag det var helt kört. Jag var inställd på att det inte skulle gå och vi tänkte lägga ner våra försök. Men tur nog försökte vi en gång till för jag blev gravid direkt efter mitt mf, ingen blödning mellan. Så mitt mf datum i april är även från det datum jag räknas som gravid.

    Bara på det igen, guldägget ligger där och väntar :)
Svar på tråden Följas åt till ny graviditet efter MA/Missfall/Avbruten graviditet