Inlägg från: Hemligperson2020 |Visa alla inlägg
  • Hemligperson2020

    Följas åt till ny graviditet efter MA/Missfall/Avbruten graviditet

    Hej, jag hoppar också in på denna tråd.

    Jag har en son som är född 2017. Förra sommaren bestämde vi oss för att prova få barn nr 2. Blev gravid i augusti 2019 på första försöket men fick missfall i oktober runt v.9. Allting kom ut av sig självt och jag fick inga komplikationer. Vi har provat att få barn igen sedan december och är inne på 7-8 försöket. Börjar tappa hoppet lite. BIM är beräknat till 10/8 och dessa dagar är värst tyckrt jag, ovissheten, förväntan och besvikelse på en och samma gång. Har köpt ett CB testa tidigt test som jag ska ta imorgon. Vill bara veta om det är + eller - för att veta vad jag ska vara inställd på.

  • Hemligperson2020

    Hej, jag har en fundering kring upplägget som ni kör vid det fertila fönstret. Jag har väldigt regelbunden cykel på 28 dagar. Brukar få en smiley på CB digitalt test ca 11 dagar efter mensen har börjat. Är det bäst att mysa från och med att får positivt ÄL test eller köra även innan?

    Funderar på att köra de 2 mest fertila dagarna samt 2 dagar efter det. Borde det räcka?

    Vi är inne på 8 försöket. Har fått positvt ÄL test varje månad men tyvärr inte resulterat i en bebis än.

  • Hemligperson2020
    Nykär15 skrev 2020-08-21 13:45:51 följande:

    Håller med, före är viktigare än efter, tar ett dygn för spermier att simma upp i äggledaren och möta ägget.


    Vi hade samlag i onsdags. Idag fick jag en smiley på CB digitala ÄL- testet vilket innebär att jag kommer ha ägglossning om 24-48 h. Så vi kommer köra ikväll, lördag och söndag. Paus på måndag och köra igen på tisdag.
Svar på tråden Följas åt till ny graviditet efter MA/Missfall/Avbruten graviditet