• FL20

    Följas åt till ny graviditet efter MA/Missfall/Avbruten graviditet

    Tacksam över att ha hittat hit idag.

    Vill bara gråta just nu. Mens igen.. Fick MA i början på februari och sedan dess har det inte viljat ta sig igen. Varje gång mensen kommer känns det tuffare och tuffare att hantera. Idag känns det outhärdligt. Så mycket tankar om varför det inte tar sig och oro över att det inte kommer gå.

    Känner mig så matt på alltihopa. Oron över att inte få ett barn äter upp mig :(

  • FL20

    Blir så himla frustrerad! Fick MA i februari efter första graviditeten. Kroppen återhämtade dig snabbt och kom igång igen. För 2 månader sedan började det dock strula. Fick jätte mycket smärtor i magen, som stark mensvärk. Fick tid hos kvinnokliniken och efter undersökning konstaterade hon att jag inte haft någon ägglossning och sa till mig att börja mäta med teststickor. Har nu mätt i två månader och inte ett enda positivt resultat.. har heller inte fått någon mens vilket aldrig hänt tidigare. Barnmorskan respons var bara "så kan det vara ibland" och att de inte utreder det innan vi försökt få barn i ett år (vilket är i oktober..). Känns trist när man kämpar för att bli gravid. Någon annan som varit med om något liknande?

  • FL20

    Idag plussade jag!

    Så glad, men så förvirrad! Har sedan två månader tillbaka varit under utredning för att jag varken haft ägglossning eller mens. När de påbörjade utredningen för drygt 2 månader sedan tog de ett graviditetstest och det var negativt. Sedan dess har jag mätt min ägglossning varje dag men inte fått ett positivt resultat på två månader. Har inte heller fått mens. De senaste dagarna har jag känt mig lite funky så bestämde mig för att ta ett graviditetstest idag och då var det positivt! Kan det vara kroppen som spelar mig ett spratt? Känner mig så förvirrad. 

  • FL20
    Nykär15 skrev 2020-10-05 09:45:39 följande:
    Ja det var ju konstigt men det är extremt sällan man har hcg utan graviditet, så du är säkert gravid! Tog du digitalt?

    Grattis!!
    Ja visst borde det vara så? Tack! Nej bara en vanlig sticka. Eller tre för att vara exakt haha..  Tänkte köpa ett digitalt med veckoindikator och se vad det säger. Blir helt snurrigt när man inte har någon mens eller ägglossning att utgå ifrån vid beräkning av datum.

    Åh, vågar liksom inte glädjas, är rädd för besvikelse.. 
Svar på tråden Följas åt till ny graviditet efter MA/Missfall/Avbruten graviditet